lauantai 24. elokuuta 2024

Kuorinta on tarpeellista lähes kaikille ihotyypeille

Ihotyypin mukainen kuorinta on hyvin tärkeä osa ihon tehokasta kotihoitoa. Ainoastaan ruusufinni-iholle ja atooppiselle iholle kuorinnan tarve pitää harkita yksilöllisesti. Kuorinta vaikuttaa oleellisesti kaikkien muidenkin hoitotuotteiden imeytymiseen.


Dermalogican kuorintatuote Liquid Peelfoliant nyt Tähtitarjouksena 2.9.-24 asti!


Kuori iho säännöllisesti

Kuorinta kannattaa ottaa säännölliseksi ihonhoitorutiiniksi niin, että sen tekee esimerkiksi määrättyinä viikonpäivinä. Jotkut kuorivat ihonsa aina saunomisen yhteydessä ja toiset esimerkiksi hiustenpesupäivänä. Tähtitarjouksena olevaa Dermalogican Liquid Peelfoliantia NYT 53€ (norm.68€) voi käyttää 2-3 päivän välein ihotyypistä riippuen.
Moni ikäiseni välttelee kuorintaa, koska on joskus menneisyydessä oppinut, että kuorinta ohentaa ihoa. Tämä on täysin aikansa elänyt käsitys ja se pitää unohtaa. Juuri vanheneva iho tarvitsee erityisesti kuorintaa, jottei hilseily jää ihon pintaan paksuna harmaana kerroksena. 
Ikääntyessä ihon elävä solukerros ohenee, mutta tuo hilseilevä kuollut solukkokerros paksunee, koska ihon uudistuminen hidastuu. Kun ihon uudistuminen hidastuu se ei työnnä tieltään pois kuolleita soluja tarpeeksi nopeasti ja siksi hilseilykerros vain paksunee. 



Nopea ja helppo kuorinta

Dermalogican Liquid Peelfoliant on helppo ja nopea käyttää, joten kiireisyyttä ei voi käyttää tekosyynä. Ensin iho puhdistetaan normaalisti puhdistustuotteilla ja sitten levitetään ohut kerros tätä geelimäistä Liquid Peelfoliantia. Kuorinta saa vaikuttaa kolme minuuttia ja sitten se huuhdellaan pois ihonlämpöisellä vedellä. 
Sitten, kun pääsee säännölliseen rytmiin kuorinnassa, alkaa jo itse tunnistamaan, miten liian pitkä kuorintaväli tekee ihon paksun ja kireän tuntuiseksi sekä harmaan näköiseksikin. Hyvin kuoritulle iholle kaikki hoitotuotteet imeytyvät todella hyvin ja tämänkin huomaa ihon tuntemuksissa. 
Etenkin meikki levittyy paljon paremmin, kun iho on kuorittu. Meikkivoide levittyy tasaisesti ja ihosta tulee sileämpi ja kuulakkaampi. Ellei ihoa kuori säännöllisesti, meikki nimenomaan kasautuu näihin hilseilykohtiin ja ihon epätasaisuus vain korostuu. 




⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.8.–2.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi08:44

    Minäkin ajattelen kuorinnan olevan a ja o ihonhoidossa. Ja tuo on aivan totta havaintojeni mukaan, että monet kaihtavat sitä, koska pelkäävät sen ohentavan ihoa. Tai sitten heillä on se kuuluisa "herkkä iho", vaikka ei olisikaan.

    Laitoin oman .Liquid Peelfoliant -tilaukseni torstaina. Arvasin jotenkin, että ehkä laittaisit sen tähtitarjoukseen, ja minulla oli aivan ennustajaeukon olo, kun näin uudet tähtitarjoukset.

    Leena

    VastaaPoista