torstai 29. elokuuta 2024

Muutoksien viikonloppu

Varmaan kaikki tietävät, että arvonlisävero nousee puolitoista prosenttia ensi sunnuntaina 1.9. ja siitä kirjoitinkin jo alkuviikosta. Hoitolassani tapahtuu myös muita muutoksia ja nämä osuvat juuri samaan viikonloppuun kuin alv:n korotus.




Someapulainen vaihtuu

Minulle on hyvin tärkeää, että yritykseni ja hoitotyöni uudistuu samaan tahtiin kuin maailma muuttuu, enkä missään tapauksessa halua polkea paikallani. Sosiaalinen media on nykyään aivan välttämätön apuväline, mitä kautta voin levittää tietoa osaamisestani ja työstäni. 
Tähän asti sosiaalista mediaa on apunani hoitanut Kaisa Kauppila Kaisavisio-yrityksestä, mutta nyt tekijä vaihtuu ja uusi on Miia Salminen Sisältöstudio Miia Salmiselta. Kaisa on helsinkiläinen, mutta Miia on Hattulasta ja kuuluu samaan yrittäjänaisten verkostoon, kuin minäkin. 
Osallistun erääseen yrittäjäprojektiin, mitä kautta itsekin opin entistä enemmän päivittämään sosiaalisen median kanavia. Miia Salminen ohjaa tekemisiäni ja kehitämme yhdessä entistä parempia konsteja, joilla pystyn jakamaan ammattitaitoani mahdollisimman monille.
Suuret kiitokset Kaisalle näistä kuluneista vuosista, mutta nyt on kummankin aika taas siirtyä eteenpäin ja tuleviin haasteisiin. Odotan innolla tämän uuden projektin aloitusta ja yhteistyötä Miian kanssa. 


Monta muutosta yhtäaikaa

Kerron näistä muutoksista etukäteen senkin takia, että siirtymävaiheessa voi eteen tulla ongelmia, joihin emme ole osanneet varautua. Pahoin pelkään, että moni järjestelmä saattaa kaatua, kun kaikki suomalaiset yrittäjät ovat yhtäaikaa netissä tekemässä päivityksiään. 
Toivon tietysti, että kaikki ovat tähän alv:n muutokseen niin hyvin valmistautuneet, ettei ongelmia tulisi. Lähinnä pelkään verkkokauppani toiminnan katkosta, kun kaikki muutkin ovat tekemässä muutoksia hintoihin. Ne ovat niin isoja asioita, etten itse pysty niihin vaikuttamaan ja pitää vain toivoa, ettei verkkokauppaani tule häiriöitä. 
Hoitolaan tulee uusi kassajärjestelmä ja sen pitäisi olla käytössä maanantaina 2.9. Siinäkin on taas paljon opettelemista ja pahoin pelkään, ettei apua saa kovinkaan helposti, koska kassakoneita myyvät firmat ovat aivan ruuhkautuneet. 
Miia on tällä viikolla tutustunut somekanaviin ja blogiin, joten uskon sen menevän jouhevasti. Mitään suurta muutosta ei heti alkuun ole tarkoituskaan tehdä, mutta syksyn mittaan yleisilmettä verkkosivuissani muutetaan ja modernisoidaan. 
Eniten olen innoissani videoiden tekemisestä, jotka ovat Miian tärkeä osaamisalue ja videoiden avulla pystyn entistä paremmin neuvomaan asiakkaitani ihonhoidossa. Minulla on myös haaveena tehdä oma podcast tai youtube-videoita sotahistoriasta. Otsikko voisi olla ”sotahistoriaa naisen silmin” ja lyhyissä videoissa voisin kertoa tarinoita sotahistoriasta ja esimerkiksi Suomen talvi- ja jatkosodasta. 
Olen ennenkin kertonut, että olen huolissani siitä, miten heikosti historiaa tunnetaan. Tällaisten lyhyiden tarinoiden avulla voisin jonkin verran edistää historiatietoutta.





⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.8.–2.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti