perjantai 1. joulukuuta 2017

Aloita ajoissa ehkäisemään suunympärysrypyt

Minusta tuntuu, että ikääntyviä asiakkaitani harmittaa suunympärysjuonteet paljon enemmän kuin silmänympärysrypyt. Ainakin minua ne harmittaa vietäväst ja niihin ei ole ollut aikaisemmin oikein mitään tehokasta hoitoa. Nyt onneksi on Nightly Lip Treatment.

Nightly Lip Treatment on näyttänyt tehonsa

Elokuussa myyntiin tullut Nightly Lip Treatment (78€) on muutamassa kuukaudessa noussut yhdeksi tämän syksyn eniten myydyksi tuotteeksi. Suurin osa vakioasiakkaista on ehtinyt käyttämään jo yhden pakkauksen ja kaikki haluavat sitä lisää. Nightly Lip Treatment on ollut taas ihmeen riittoisa, niin kuin kaikki Dermalogican tuotteet. Tuo pikkutuubi riittää lähes kolme kuukautta, kun sitä käyttää kerran, tai kaksi illan aikana. Tarkoitus on levittää Nightly Lip Treatmentiä huulille ja suunympärille iltaisin samalla, kun puhdistaa ja hoitaa kasvot muutenkin. Itse olen vielä lisännyt sitä toisen kerroksen ennen nukkumaan menoa. Aamulla ja päivällä käytetään Lip Renewal Complexia (43€) joka sekin käytetään huulille ja suunympärille. Lip Renewal Complex toimii myös huulipunan alla, mutta Nightly Lip Treatment on siihen liian täyteläistä ja se on tarkoitettu pelkästään yökäyttöön.

Salakavalat suunympärysrypyt

Nuo suunympärysrypyt ilmestyy todella salakavalasti ja sen voin todeta ihan omasta kokemuksestani. En oikein tiedä missä välissä ne tuli, mutta viisikymppiä täytettyäni ne vaan jököttivät ylähuulessa kuin paksut purot. Oikeastaan vielä kymmenenvuotta sitten ei suunympärysrypyistä juuri keskusteltu, kun niihin ei ollut mitään apua. Oli vaan pakko todeta, että ne tulee jokaiselle ja siinähän ne pysyvät. Nyt vasta viime vuosina asiakkaat ovat niitä harmitelleet ja tähän asti tehokkain apu on ollut Dermalogican Lip Renewal Booster. Harvoin silmänympärysrypyt harmittavat asiakkaita yhtä paljon kuin nämä suunympärysrypyt ja ne ovatkin huomattavasti näkyvämmät. Niiden ennalta ehkäisy on tärkeintä hoitoa ja Nightly Lip Treatment kannattaa ottaa käyttöön kolmikymppisenä. Näin joululahja-aikaan se on todella hyvä lahja tyttärille. Nightly Lip Treatment vähentää ihan hämmästyttävän hyvin jo tulleita suunympärysryppyjä. Olen jo aiemminkin kertonut asiakkaasta joka oli kuusikymppinen ja polttanut tupakkaa yli neljäkymmentävuotta. Hän muutti elämäntapojaan ja lopetti tupakoinnin ja aloitti säännölliset kasvohoidot. Suunympäryksen pystyrypyt olivat tosi voimakkaat ja koko ylähuuli oli kovettunut ja uurteinen. Kun hän oli kuukauden käyttänyt Nightly Lip Treatmenttia ja tuli seuraavaan kasvohoitoon en meinannut uskoa silmiäni, koska rypyistä oli ainakin yksikolmasosa pehminnyt pois. Kokeilkaa ihmeessä tätä tuotetta ajoissa, koska ennalta ehkäisy on aina tehokkaampaa kuin jälkikäteen hoitaminen. 
Muistakaa suunnitella joululahjaostokset ajoissa. Kuvassa viime joulun
suosikkipakkaus. Tämän joulun suosikiksi nousee takuulla Nightly Lip Treatment (78€).

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:20

    Verkkokaupassa ei näytä olevan sitä Youngbloodin silmänrajaustussia, siellä on vain joku kynä ja hopeanvärinen rajausväri. Mikä sen rajaustussin hinta olikaan? Tuleeko mahdollisesti alennuksia 16.12. - toivottavasti... :D Se rajaustussi on loistava tuote, laittakaa ihmeessä verkkokauppaan sekin.

    Voihan Overnight retinol repairin päälle yöksi laittaa myös Barrier repairin? Kyllä kai voi, kuorinta oli vain muistaakseni kiellettyä samaan aikaan käytettynä.

    Kiva kun laitat kuvia tänne blogiin nykyisin, erityisen ihastunut olen kissojesi kuviin!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, kun kerroit. Pyydän meidän verkkokaupan hoitajaa lisäämään sen. Tussikynän nimi on Eye-Mazing Liquid Liner Pen ja hinta on 42€. Se on meillä vakituisesti myynnissä, koska se on niin suosittu. Värit ovat marron=mustanruskea, azul=turkoosi, noir=musta ja gris=harmaa.
    Yritän saada hyvät tarjoukset Avoimien Ovien päivään 16.12 ja jotain uutta myös joululahjoiksi.
    Kuten huomaatte, niin kissoja miten mieluiten kuvaankin. Haaveena on saada kaikki kolme samaan kuvaan, mutta se ei ole ihan helppoa:).

    Inkeri

    VastaaPoista