torstai 14. joulukuuta 2017

Näitä ihosi tarvitsee nyt!

Hyödynnä nyt Avoimien Ovien tapahtuman tarjoukset. Iholle vaativin talvisää on vielä edessä päin, mutta sisälämmitys on jo monta kuukautta rasittanut ihoa. Hanki nyt myös uusia meikkivärejä ja Youngbloodilta löytyy tyylikkäitä luomivärejä, huulipunia ja poskipunia mitä sopivat talven kylmään valoon. Jos meikkipussissa on yli kolmevuotta vanhoja meikkejä heitä ne pois, koska ne vasta ovatkin bakteeripesiä ja värejä pitää vaihtaa ajanmukaisiksi.

Öljyt ovat talven hittituotteet

Dermalogican öljymäiset tehotipat ovat olleet jo pitkään meidän eniten käytettyjä tehotippoja. Overnight Repair Serum (107€-20%) on ollut myynnissä viitisen vuotta ja lähes kaikki vakioasiakkaat käyttävät sitä hoitovoiteen alla yöksi. Sen sisältämä arganöljy auttaa juuri suomalaisten ihojen tyypillisiin ongelmiin. Overnight Repair Serum vahvistaa ihoa sekä rauhoittaa punotuksia ja poistaa kuivuutta. Toinen suursuosikki on Phyto Replenish Oil (102€-20%)joka tuli markkinoille parivuotta sitten. Se on aivan kuin tarkoitettu suomalaiseen talvi-ihon hoitoon, koska se parantaa ihon omia suojamekanismeja ja vähentää ulkoisten olosuhteiden haittoja. Phyto Replenish Oil on tarkoitettu päiväkäyttöön tehotipaksi päivävoiteen alle. Nyt kannattaa ostaa kummatkin öljyt jotka sopivat kaikille yli kolmekymppisille. Phyto Replenish Oil käy myös nuorelle atooppiselle ja kuivalle iholle. Nuo öljypullot riittää lähes maaliskuulle, kun toista käyttää yöllä ja toista päivällä. Huomio myös, että uutuus tuote Precleanse Balm (58€-20%, 18€-20%)on nyt myös tarjouksessa. Se on aivan ihana hoitavia kasviöljyjä sisältävä puhdistusbalsami. 

Kuorinta lisää hoitotuotteiden vaikutuksia

Muistakaa pitää kuorintatuotteet kotihoito-ohjelmassa myös talvella. Daily Resurfacer (122€-20€) on niin helppo ja näkyvästi vaikuttava tehoaine, että se pitäisi olla kaikilla. Varsinkin, jos lähtee talvilomalla helteeseen ja aurinkoon pitää Daily Resurfacer hikinäpyt loitolla ja estää hilseilyn kotiin tullessa. Pakkauksessa on 35 hoitotassua jolla levitetään vaikutusaine kasvoille. Se kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Sanon sitä yli nelikymppisten salaiseksi aseeksi, koska se siloittaa ja tasoittaa ihoa näkyvästi. Multivitamin Thermofoliant (88€-20%) on Dermalogican tehokkain kuorinta-aine ja sitä pitäisi kaikkien käyttää 1-2 kertaa viikossa. Ainakin se on niin nopea ja helppo ettei voi kiirettä syyttää kuorinnan väliin jättämisessä. Multivitamin Thermofolint levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa pariminuuttia ja pestään pois. Tämän jälkeen laitetaan tehotipat joiden imeytyvyys tuplaantuu, kun ihon pinnalta on pois hilseilevä kuollutkerros. Meikkikin näyttää paremmalta hyvin kuoritulla iholla eikä meikkivoide takerru hilseilykohtiin. Talvella meikinpohjustusaineet ovat erityisen suositeltavia, koska ne lisää suojaa lämmönvaihteluja ja kuivaa huoneilmaa vastaan. Hydrablur Primer (84€-20%) supistaa huokosia, siloittaa ryppyjä ja juonteita sekä kosteuttaa. SkinPerfect Primer sk 30 (85€-20%) sisältää kevyen värin ja samalla se siloittaa ja tasoittaa sekä suojaa kevätauringolta. Moni käyttää SkinPerfect Primeriä sk 30 meikkivoiteena ja siitä tulee kevyt luonnollinen sävy iholle. Itse käytän Hydrablur Primerin ja SkinPerfect Primer sk 30 päällekäin ja kuiva jo rypistynyt ihoni pysyy joustavana ja sileänä koko päivän. Näiden meikinpohjusvoiteiden päälle laitan Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€-20%) jauhemaisen mineraalimeikin joka on meidän kaikkien aikojen suosituin meikkituote. 


Ellet ole vielä kokeillut meikinpohjustusvoiteita tee se nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti