keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Avoimien Ovien päivänä tuotteet -20%

Perinteisen Avoimien Ovien päivä on ensi lauantaina 16.12 kello 10.00-15.00 ja kaikki Dermalogican ja Youngbloodin tuotteet ovat -20%. Tarjous on myös verkkokaupassa lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan. Ellet pääse poikkeamaan lauantaina voit laittaa sähköpostia ja kertoa mitä tuotteita haluat ja koska ehdit ne noutamaan.


Nyt on kahdeksas Avoimien Ovien tapahtuma

Tämä Avoimien Ovien lauantai ennen joulua on meillä jo ihan traditio. Kaikki sai alkunsa tavallaan asiakkaiden pyynnöstä, koska moni kysyi koska voi tulla lahjakorttiostoksille. Siitä saimme idean, että voimme pitää yhden päivän jolloin kaikki uskaltaa tulla ovesta sisään. Joidenkin puolisot ovat arstelleet miten meille voi tulla lahjakortti-ja tuoteostoksille ettei häiritsisi työtämme. Nyt meillä on yksi päivä mistä oikein lehdessä ilmoitamme, että nyt olemme teitä ja jouluostoksia varten. Tämä ei tarkoita ettemme muulloikin teitä palvelisi, koska olemme lähes koko joulukuun vuorotellen vapaana jouluostosasiakkaita varten. Olette tervetulleita koska tahansa, mutta Avoimien Ovien päivänä kannattaa hyödyntää hyvä tarjous.

Hoitotuotteet ovat aina tarpeellisia joululahjoja

Vuosi vuodelta enemmän asiakkaat ostaa hoitotuotteita lahjaksi. Intensive Moisture Balance (100 ml 96€-20%) on suosikkivoide äideille ja tyttärille. Se on helppo tuote, koska siitä tykkää kaikki ja 
kaikille se sopii Suomen talvessa. Nuorison Clear Start hoitolinja menee kaikille 10-25-vuotiaille ja ne tuotteet ovat edullisia noin 29-42€-20%. Youngbloodin meikit ovat suosittuja lahjoja nuorille naisille, koska meikkien hyvä laatu on tosi tärkeää silloin, kun iho on vielä teini-iän epätasapainossa. Meikinpohjustusaineista eli primereistä on tullut selvästi suosikkilahja siskolle, tai parhaalle ystävälle. Sitä, kun on itse käyttänyt haluaa toisellekin suoda ilon kauniista tasaisesta meikistä. Nuorille naisille primerit ovat tuttujuttu, mutta harvempi keski-ikäinen meikkaaja on ne löytänyt. SkinPerfect Primer sk 30 ja Hydrablur Primer ovat (85€-20%) yhtä suosittuja ja moni käyttää niitä yhtä aikaa niin kuin minäkin.

Muista Kissakoti Kattilaa

Tänä vuonna teemme samalla myös hyväntekeväisyyttä ja meille voi tuoda lahjoituksia Kattilaa varten. Siellä tarvitaan ruokaa, tiski-ja pyykinpesuaineita, käytöstä poistettuja lakanoita, pyyhkeitä, peittoja, filttejä ja tietysti kissojen leluja. Meillä on myös arpajaiset ja arvan hinta on 1€ ja joka toinen arpa voittaa, pääpalkintoina on kolme viidenkymmeneneuron lahjakorttia. Nuo arpatulot menee tietysti kokonaisuudessa Kattilalle. Myynnissä on myös minun askartelemia joulukortteja 3€/kpl ja Kattilan kalenteri vuodelle 2018 20€. Poiketkaa arpaostoksilla ja tuokaa ystävätkin mukana!

Meikinpohjustusaineet ovat kiva lahja ystävättärelle!

2 kommenttia:

  1. Heips! Onko siitä mitään hyötyä, että esim. työpäivän aikana suihkuttelee vaikka Ultra Calming mistiä kasvoille? Imeytyykö suihkeesta mitään kosteuttavia ainesosia meikin läpi? Kuivan huoneilman vaikutukset alkavat tuntua ihossa ja mietin mitä voisin tehdä asialle.

    VastaaPoista
  2. Kyllä kaikki Dermalogican hoitosuihkeet sopii käytettäviksi päivän mittaan. Antioxidant Hydramist on kaikista kosteuttavin ja sitä voi käyttää kaikki yli 25-vuotiaat, vaikka se kuuluukin Age Smart linjaan. Ultra Calming Mist poistaa kuivuideen kihelmöintiä ja kirvelyä sekä rauhoittaa punoitusta.
    Hoitoaineet imeytyy meikin läpi, mutta tietysti heikommin. Hoitosuihke tuo kuitenkin joustavuutta meikkivoiteeseenkin lisää kesken päivän ja kiristävätunne helpottaa ja meikki näyttää paremmalta.

    Inkeri

    VastaaPoista