keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Ultraäänilaite kotikäyttöön on joulun suosikkilahja!

Nyt näyttää käyvän niin, että tuo uusi ultraäänilaite bt-gearin Sonic on meiltä eniten ostettu joululahja. Mikään ihme se ei ole, koska laite on niin helppo käyttää ja kohtuu hintainen, että arvelinkin siitä tulevan asiakkaiden suosikin. Saamme uuden erän laitteita keskiviikkon iltapäivänä, koska ensimmäinen erä ehti loppua heti lauantaina.

Ultraäänilaitetta voi käyttää kaikki

Bt-Sonicin käytössä ei ole juuri mitään esteitä. Ainoastaan sydämentahdistimen kanssa sitä ei saa käyttää niin kuin ei mitään sähkölaitteita. Tulehtuneelle iholle elvyttävä virta ei ole hyväksi ja tarkoitan nyt tulehtuneita ihottumia esimerkiksi atooppista ihotulehdusta, tai herbesihottumaa. Laiteen hoitopää levittää tulehdusta ja ärsyttää rikkinäistä ihoa. Esimerkiksi tulehtuneiden finnien yhteydessä bt-Sonicia on taas suositeltavaa käyttää, koska se parantaa ihon puhdistus tulosta. Bt-Sonic on koko perheen laite, koska se käy miehille ja teini-ikäisille. Teini-ikäisillä se lisää oleellisesti puhdistusaineiden ja kuorinnan vaikutusta ja on siksi suositeltava rasvaiselle nuorelle iholle. Miehet taas pitävät laitteen helppoudesta ja koneista ylipäätään. Pikkulapset tietysti haluaa laitetta kokeilla ja siitä ei ole mitään vaaraa, mutta ei mitään hyötyäkään. Mikään lasten leikkikalu se ei kuitenkaan ole. 

Bt- Sonic on helppo käyttää

Ultraäänilaitetta käytetään puhdistusaineen, tai kuorinnan yhteydessä. Parhaimmillaan se on Daily Microfoliantin, tai Daily Superfoliantin yhteydessä ja niitä varten laite alunperin suunniteltiinkin. Kuorintavaahto levitetään iholle ja käsitellään 1,5-2 minuuttia hoitolaitteella. Hoitopäätä liikutellaan kevyesti iholla niin, että joka kohta tulee käsiteltyä. Niinä päivinä, kun ei kuorintaa tee laitetta käytetään puhdistusaineiden kanssa. Itse poistan ensin silmämeikin Eye Make-up Removerilla ja sitten levitään Precleanse Balmin, tai Precleansen muun meikin päälle ja käsittelen ihoa laitteella. Samoin voi tehdä muiden puhdistusaineiden kanssa esimerkiksi Ultra Calming Cleanserin, tai Special Cleansing Gelin kanssa. Silmämeikin voi poistaa ennen, tai jälkeen laitekäsittelyn. Itse olen päätynyt poistamaan ensin silmämeikin vanutyynyllä. Yritin aluksi tehdä niin, että levitin Precleanse Balmin kasvoille ja hieron sen myös silmämeikkiin ja aloitin laitteen käytön. Siinä tuo puhdistusaine ehti valua silmiin ja alkoi kirvelemään. Niin voi tehdä myös, että käsittelee ensin kasvot puhdistusaineella ja laitteella ja sitten vasta lopuksi hieroo puhdistusaineen silmämeikkiin ja huuhtelee pois. Mitään yhtä ainoaa oikeaa tapaa ei ole vaan jokainen saa keksiä itselleen sopivimman tyylin.

Ultraääni elvyttää ihoa

Ultraäänivirta parantaa ihon puhdistumista ja säännöllisessä käytössä se vähentää tukkeumia ja mustapäitä. Se on myös hyvin elvyttävää virtaa ja sillä voi hidastaa ihon toimintojen vähenemistä iän myötä. Viimeistään nelikymppisenä iho solukon uudistuminen alkaa hidastua ja ultraäänivirran avulla pystytään yllä pitämään normaalia solutoimintaa pidempään. Olen vakuuttunut, että nelikymppisenä aloitettu säännöllinen ultraäänivirran käyttö hidastaa näkyvästi ihon vanhenemista. Myös vanhempana laitteen käyttö on todella tarpeellista, koska se elvyttää jo vähentynyttä solutoimintaa. Ihon mikroverenkierron ja aineenvaihdunnan elpyminen näkyy nopeiten ihon värin parantumisena ja iho alkaa näyttää heleämmältä ja hehkeämmältä. Kannattaa kokeilla, koska itse olen laitteeseen aivan hurahtanut. 

3 kommenttia:

  1. Nyt saimme lisää bt-Sonic ultraäänilaitteita kotikäyttöön. Tervetuloa ostoksille!
    Korostan vielä, että tämä laite on aivan eri asia kuin harjalaitteet joita on paljonkin nykyisin myynnissä. Näillä harjalaitteilla helposti ohentaa ja rasittaa ihoa ja niitä en suosittele käyttämään.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Mistä tälläisen voi hankkia ja mitä se maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bt-sonic ultraäänilaiteen voi ostaa meiltä tai tilata meidän verkkokaupasta. Sen hinta on 126€. Tästä kirjoittamastani blogijutusta on aikaa jo kolme vuotta ja voin nyt kokemuksella sanoa, että Bt-Sonic on erinomainen hankinta. Suurin osa vakioasiakkaista käyttää sitä ja siitä tulee rutiini kuin hampaiden pesusta. Sen elvyttävä vaikutus näkyy kyllä ihossa noin kuukauden käytön jälkeen.


      Inkeri

      Poista