sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kiitos kaikille kävijöille!

Avoimien Ovien päivä lauantaina onnistui oikein hyvin. Mitään odotuksia emme Marin kanssa osanneet asettaa, koska tapahtuma oli erilainen kuin aikaisempina vuosina. Keräsimme tavaraa Kissakoti Kattilaa varten ja se oli suurin jännitys onnistuuko se näin. Kyllä se onnistui ja siitä kiitos osallistujille!

Suosikki on bt-Sonic ihonhoitolaite

Bt-Sonic ultraäänilaite (126€) kotikäyttöön oli ensimmäistä kertaa meillä myynnissä ja en yhtään osannut ennustaa miten sitä halutaan ostaa. Tilasin niitä tosi reilusti, koska ajattelin, että ne voi seistä rauhassa hyllyssä kevääseen asti. Yksi ainoa jäi myymättä joten maanantaina lähtee heti lisätilaus. Monihan on kokeillut konetta jo kasvohoidon yhteydessä ja ihastuneet siihen. Laite on niin nopea käyttää, että sillä on helppo lisätä kotihoidon tehoa huomattavasti. Itsehän me Marin kanssa hurahdettiin laitteeseen ensimmäisellä kokeilulla joten ei ihme, että se on tehnyt vaikutuksen muihinkin. Dermalogican tuotteista eniten meni tehotippoja ja nimenomaan öljymäistä Phyto Replenish Oilia  (102€-20%) päiväkäyttöön ja Overnight Repair Serumia (107€-20%) yökäyttöön. Uutuudet Nightly Lip Treatment (78€-20%) ja Precleanse Balm (58€-20%) olivat myös suosittuja, koska ne olivat nyt ensimmäistä kertaa tarjouksessa. Näin ennen joulua nuorten hoitolinja Clear Start on aina suosittu ja kaikista Dermalogican tuotteista niitä menee eniten lahjaksi. 

Kansan käsi on karttuisa


Olin todella ilahtunut siitä, että ihmiset toi paljon tavaraa Kissakoti Kattilaa varten. Samoin arpoja osti moni ja keräyspankkikin oli tosi painava iltapäivällä. Pyydän Kattilan väkeä alkuviikosta vaihtamaan sen uuteen tyhjään niin kerron sitten miten paljon rahaa siellä oli. Käytöstä poistettuja lakanoita, pyyhkeitä ja muita petivaateitta tuli todella kiitettävästi. Samoin kissanruokaa saimme monta muovikassillista. Arpavoittoja Kattilan myyjäisiä varten saimme myös pari kassillista ja nekin on aina tarpeen. Taitaa käydä niin ettei nuo kaikki kassit mahdu mieheni farmariautoon edes kerralla, koska hoitohuoneeni lattia on niitä melkein täynnä. Viemme ne jollain konstilla Kattilaan ensi viikolla. Se oli kiva juttu, että tavaraa toi yhtä paljon tutut asiakkaat kuin ihan vieraatkin. Tuntui, että lähes kaikki uudet tuttavuudet olivat jo ottaneet perheenjäsenen Kattilasta ja keskustelua niistä olisi tullut, vaikka kuinka paljon. Omista asiakkaistanihan tiedän jo vuosien takaa, että hyvin monella on itsellään kotieläimiä ja luotinkin siihen, että ainakin he tuovat jotain. Kiitän teitä kaikkia sydämellisesti!

Mitä tehdään ensi vuonna?

Kirjoittelinkin jo marraskuussa, että mietinnässä on pitäisikö Black Friday ja nämä Avoimet Ovet yhdistää. Voi olla, että ensi vuonna kokeilemme sitä. Avoimet Ovet voisi olla marraskuun viimeisenä perjantaina ja lauantaina, kun muuallakin on Black Friday tarjouksia. Joka tapauksessa on selvää, että seuraavalla kerralla varaudumme Black Friday perjantaihin niin, että emme tee hoitoja, vaan palvelemme ostoksilla kävijöitä. Asiakaskäyttäytyminen osoittaa, että Black Friday on tullut Suomeen pysyvästi ja siihen pitää joka yrittäjän osallistua. Me olemme yrittäneet ohjata lahjakorttien ostajia tähän Avoimien Ovien päivään ja siksi se on näin lähellä joulua. Se ei kuitenkaan onnistu, koska nytkin lahjakorttiostoksia tehtiin noin 10% niiden kokonaismäärästä eli 90% ostetaan muina aukioloaikoina. Täytyy nyt miettiä ensi vuoden aikana mitä ensi jouluksi kehitetään. 

Haluamme auttaa Kissakoti Kattilaa

Pitää myös suunnitella miten ensi vuonna autamme Kattilaa. Aivan varmasti yhteistyö Kampaamo 
Dalin Dalian kanssa jatkuu. Nyt, kun maksoimme mainokset yhdessä niin saimme enemmän näkyvyyttä. Tietysti voi ajatella, että me yrityksenä hyödymme siitä, kun tulemme Kattilan kautta tutuksi ihmisille. Näin se varmaan onkin, mutta se ei ole mitään ollut tarkoitus. Siksi mielelläni tekisin ihan erikseen hyväntekeväisyyttä Kattilaa varten. Nyt keräsin maahantuojilta arpavoittoja Kattilan omiin myyjäisiin ja Youngbloodin maahantuojalta toista sataa kosmetiikkapakkausta. Olin aivan hämmästynyt miten hienosti firmat keräykseeni osallistui. Dermalogica lahjoitti kymmeniä paketteja, mutta heiltähän pyydän niitä monta kertaa vuodessa ja aina tulee laatikollinen. Sitä hiukan kypsyttelekin, että olisiko järkevää mennä, vaikka Elenia Areenan joulumarkkinoille myymään arpoja yms.Kattilan hyväksi. Tiedän, että ne ovat todella rankkoja päiviä ja vähän emmin tuota koko viikonloppua messuilla seisomista. Pitää miettiä Marin ja Dalian kanssa olisiko kesällä joku kiva tapahtuma mihin voisimme Kattilan nimissä osallistua. Sitä en todellakaan halua, että joku luulee minun markkinoivan omaa firmaani Kattilaa hyväksi käyttäen.

Tässä meidän Jösse vahtii äiskän matkalaukkua, kun lähdin 
Dermalogican maailman kongressiin Las Vegasiin. Jösse ja veljensä Valtsu
tulivat meille Kattilasta kymmenenvuotta sitten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti