maanantai 4. joulukuuta 2017

Tähtitarjouksena Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio

Tähtitarjouksena on kevään uutuustuote Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio NYT 68€ (norm.88€) ja saat kaupan päälle matkakoon supersuosittua Phyto Replenish Oil tehotippaa, jonka arvo on 35€.

Dermalogica onnittelee satavuotiasta Suomea!

Myös Dermalogica haluaa onnitella Suomea ja suomalaisia itsenäisyyden satavuotispäivästä ja tämä Stress Positive Eye Lift tarjous on heidän lahja meidän asiakkaille. Stress Positive Eye Lift on pakattu Phyto Replenish Oilin kanssa tyylikkääseen sellofaanin ja siinä on kauniit sinivalkoiset nauhat ja Suomisatatarra. Tämä osallistuminen Suomisatajuhlaan lähti alkuun pienestä väärinkäsityksestä. Stress Positive Eye Lift tuubissa on sininen risti valkoisella pohjalla merkkaamassa plusmerkkistä sähkövirtaa. Me suomalaiset yhdistimme sen heti Suomen lippuun ja luulimme sen tarkoittavan Suomisatajuhlaa. Kun Dermalogica kuuli tästä he tekivät tuotteesta ihan oikeasti lahjan juhlivalle Suomelle. Ottakaamme ilolla lahja vastaan, koska itsenäisyytemme on juhlimisen arvoista.

Stress Positive Eye Lift  sopii juuri tähän vuodenaikaan

Stress Positive Eye Lift on tarkoitettu poistamaan tummuutta, turvotusta ja pikkuryppyjä sekä vahvistamaan kuivaa ja ohutta silmänympärysihoa. Silmänympärysnaamio sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle ja kukapa ei olisi tässä pimeydessä väsynyt. Stress Positive Eye Lift on ollut markkinoilla vasta toukokuusta alkaen, mutta se on kerännyt runsaasti kiitoksia. Kaikilla yli kolmekymppisillä on silmänympärysturvotusta joskus ja yli puolet viisikymppisistä kärsii tummuudesta ja turvotuksesta melkein jatkuvasti. Stress Positive Eye Lift on nopea ja helppo käyttää. Geelimäinen viilentävä naamio levitetään silmäluomille sekä ylä-että alaluomeen ja annetaan vaikuttaa 5-7 minuuttia. Naamiotuubissa on kätevä pallomainen pää millä on hyvä tehdä vaikutusta lisäävä hieronta ja siihen saa ohjeet tuotteen mukana. Stress Positive Eye Liftiä suositellaan käytettäväksi aamuisin 3-4 kertaa viikossa. Jos naamiota käytetään iltaisin sen voi jättää vaikuttamaan myös yön ajaksi. Sen imeydyttyä päällimmäinen naamiokerros pyyhitään kasvopaperilla pois ja levitetään ihotyypin mukainen silmänympärysvoide vaikuttamaan.

Stress Positive Eye Liftin tuubin pää on kätevä silmänympäryshierontaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti