torstai 28. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 parhaat uutuudet

Joka vuosi Dermalogicalle ja Youngbloodille tulee jotain uutta ja jotain vanhaa jää pois. Vuoden 2017 aikana Dermalogica on kovalla kädellä jättänyt pois tuotteita joiden menekki on hyvin vähäinen. Kuitenkin tilalle tulee uutuuksia joista ei aikaisemmin ole osannut edes uneksia. Dermalogican tuotekehittely on oman alansa ehdoton ykkönen.

Uutuudet kiinnostaa

Kaikki tänä vuonna tulleet uutuustuotteet ovat nopeasti nousseet asiakkaiden suosikeiksi ja niillä saadaan näkyviä hoitotuloksia aikaan. Jos itsekkäästi kerron heti oman suosikkini uutuuksista se on ehdottomasta Precleanse Balm (58€, matkakoko 18€). Se on auttanut omassa ihon hoidossani tuntuvasti ja pidän siitä tosi paljon. Kuivalle iholle se on tärkeä lisäys ihon kosteuden ylläpitoon. Mari ei ole pitkään aikaan ehtinyt tekemään minulle Nanolift hoitoa ja ihoni on tosi kuiva. Iltaisin, kun puhdistan meikkiä pois tuntuu helpottavalta levittää Precleanse Balm kiristävälle iholle. Se on myös todella nopea käyttää, koska en yhtään malta odotella mitään vaikutusaikoja. Samalla se poistaa silmämeikin ja kuiva silmänympärysihokin saa lisähoitoa. Eniten vakioasiakkaat kiittelee Nightly Lip Treatment (78€) suunympärys-ja huulivoidetta joka tuli myyntiin elokuussa. Moni on ehtinyt jo ensimmäisen pakkauksen käyttää ja se kesti käytössä 3-4 kuukautta. Tulokset ovat olleet niin hyviä ja näkyviä, että kaikki ostaa uuden pakkauksen. Nopein ja selkein tapa mitata tuotteen suositummuutta on katsoa sen myyntilukemat. Jos lähes kaikki ostaa uuden Nightly Lip Treatmentin vanhan loputtua se kertoo tuotteen olevan todella hyvän. 

Suomalaiselle sopivat meikkisävyt

Youngblood on amerikkalainen mineraalimeikkisarja jossa on erittäin hyviä värejä vaalealle suomalaiselle iholle ja meidän kylmään ja kovaan talven valoon. Youngblood on myös ainoa  meikkisarja mitä Suomen Astma-ja Allergialiitto suosittelee. Juhannuksen tienoilla meille tuli myyntiin kahden luomivärin paletit ja ne ovat olleet todella suositut. Moni on ostanut kummankin paletin. Toinen on koralli ja sininen ja toinen beige ja tumman ruskea ja hinta on 52€. Kesän uutuus huulipunat (32€) olivat täysin mattapintaisia ja asiakkaat ottivat tämän uutuuden erittäin hyvin vastaan. Niistä eniten myydään sävyä Flirt joka on kaunis naisellinen väri. Kerroinkin jo pari päivää sitten, että Youngbloodille tuli uusi kynämäinen huulipuna. Värisävyjä on seitsemän ja otan ainakin 4-5 niistä myyntiin. Saan nuo myyntipakkaukset heti vuoden alussa ja kerron heti, kun ne ovat meillä. 

Bt-Sonic kotikäyttöön

Mullistavin uutuus tänä vuonna bt-Sonic (126€) ultraäänilaite kotikäyttöön. Se on iso askel eteenpäin ihon kotihoidossa. Minulle ja Marille se on ollut suuri asennemuutos, koska en vielä viime uutena vuotena olisi uskonut myyväni ihonhoitolaitetta kotikäyttöön. Olemme Marin kanssa suhtautuneet hyvin ennakkoluuloisesti erilaisiin kotihoitolaitteisiin ja olemme todenneet ne jopa ihoa vaurioittaviksi. Onneksi meillä on niin suuri luottamus Dermalogicaa kohtaan, että ymmärsimme heti laitteen olevan järkevä ja turvallinen, kun Dermalogica on sen ottanut myyntiin. Amerikassa tämä bt-Sonic on ollut jo pitkään myynnissä, mutta Suomeen se tuli vasta kesällä. Kokeilimme laitetta monta kuukautta kotona ennen kuin hyväksyimme sen myyntiin. Nyt se on ollut viimeisen parin viikon ajan suosikkiostos ja olemme tehneet jo kaksi lisätilausta, vaikka luulin ensimmäisen erän riittävän koko kevään. Itselleni bt-Sonic ja Precleanse Balm on yhdistelmä joka tuplaa ihosolukon uudistumisen entiseen verrattuna. 

2 kommenttia:

  1. Monissa blogeissa esitellään nyt vuoden suosikkeja. Minulla on jo toista vuotta samat suosikit dermalocigalta, hyviä tuotteita ei tarvi vaihtaa. Ainut uutuus ihonhoidossa oli precleance balm...ja se on kyllä huippu uutuus. Haluan kyllä testata nuo muutkin uutuudet pian. Kiitos tästä vuodesta Inkeri:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi. Se on aivan totta, että Dermalogicalla on niin hyviä ettei ole mitään järkeä vaihtaa niitä toisiin. Vakioasiakkaat ovat löytäneet omat tuotteensa ja käyttävät niitä vuodenajan mukaan vaihdellen. Hyvä ihonhoito ei ole mitään rakettitiedettä vaan Dermalogicasta löytyy helppo ihonhoito-ohjelma jokaiselle. Se on yksi hyvä puoli Dermalogicassa ettei tarvitse koko ajan miettiä mitä seuraavaksi pitäisi hankkia vaan voi täysin unohtaa ihonhoidon ongelmat.

    Hyvää uutta vuotta kaikille!
    Inkeri

    VastaaPoista