perjantai 15. joulukuuta 2017

Joululahjaideoita!

Tervetuloa Avoimien Ovien päivänä la 16.12 ostoksille kello 10-15. Kaikista Dermalogican ja Youngbloodin tuotteista saat -20% alennuksen. Verkkokaupassamme voimassa pe-su koodilla AVO2017.

Tämä koskee myös kahta syksyn uutuutta eli Nightly Lip Treatmentia (78€-20%) ja Precleanse Balmia (58€-20%). Ainoastaan uutuudet pinsetit (30€) ja  bt-gear ultraäänilaite ei ole tarjouksessa ja laitteen hinta on 126€ eli se on ihan kohtuu hintainen.

Uutuuksia

Saamme lauantaiksi myyntiin taatusti hyvät Tweezermannin pinsetit 30€. Pinsettien muotoilu on patentoitu ja sitä on huomattavasti helpompi käyttää kuin yleensä pinsettejä. Tweezermann on pinsettien valmistajana ehdoton ykkönen koko maailmassa. Nämä meille tulevat pinsetit ovat ruostumatonta terästä ja kärjillä on ikuinen teroitustakuu. Tästä ei pinsetit enää parane. Meillä on myös yhteistarjous PINSETIT + KÄSIPEILI yht. 35€. Peili on Dermalogican tyylikäs käsipeili josta toinen puoli on suurentava ja toinen tavallinen. 
Toinen uutuus on bt-gear ULTRAÄÄNILAITE 126€ kotikäyttöön ja olen iloinen, kun voin sen teille esitellä. Osa asiakkaista onkin jo tutustunut siihen kasvohoidon yhteydessä ja se on herättänyt pelkkää ihastusta. Me olemme Marin kanssa täysin hurahtaneet tähän laitteeseen, joka lisää puhdistuksen tehoa ja parantaa solutoimintaa, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ihon toiminnan vilkastuttaminen hidastaa vanhenemista huomattavasti.Lahjavinkkejä

Meillä on muutamia yhteispakkauksia jotka ovat hyviä lahjoja perheenjäsenille ja muille läheisille. SPECIAL CLEANSING GELin (500ml 73€) tai ESSENTIAL SOLUTIONin (500ml 73€) mukana on CLEAR START HYDRATING LOTION (60 ml 42€) ja matkakokoiset PRECLEANSE JA MULTI-ACTIVE TONER yhteensä 85€. Normaalisti nämä tuotteet yhdessä maksaisivat 139€ eli alennus on 54€! Tämä paketti sopii aivan kenelle tahansa, mutta lähinnä ajattelen sitä nuorille pojille, tai tytöille. Special Cleansing Gelin kanssa tuotteet sopii kaikille ihotyypeille ja Essential Solutionin kanssa kuivalle iholle. Paketti 1 tästä linkistä ja Paketti 2 tästä.

Kolmas yhteispakkaus on HYDRATING LOTION (60 ml 42€)ja matkakokoiset Special Cleansing Gel  ja Multi-Active Tonic (12€/kpl) NYT 39€. Tämäkin paketti sopii kaikille ihotyypeille. Tuo Clear Start linjan Hydrating Lotion on aivan ihana ohut kosteuttava voide joka sopii kaikille. 
Meillä on myös CCS hoitosarjan käsivoide (16€), jalkavoide (17€) ja vartalovoide (19€) myynnissä ja ne sopii kenelle tahansa, mutta varsinkin vanhuksille ne ovat loistava lahjaidea. CCS hoitotuotteet ovat tehty diabeetikoita varten ja ne sopivat aivan kaikille. Niissä ei ole hajusteita eikä väriaineita ja hinnaltaan ne ovat superedullisia. Niistäkin on tuo tarjous -20%.
Tietysti kaikki tuotteemme ovat kivoja lahjaideoita ja autamme teitä valitsemaan parhaat mahdoliset tuotteet itsellenne, tai läheisillenne.
Harmillista etten nyt saa kuvia pinseteistä. Ne ovat vielä postin kuljetettavana ja meillä vasta perjantain iltapäivänä. Pitää vaan toivoa, että posti pysyy aikataulussaan ja tuotteet tulee meille perjantaina. 

3 kommenttia:

 1. Mitä Youngbloodin huulikiiltosävyjä teillä on myynnissä?

  VastaaPoista
 2. Meiltä löytyy sävyt Guava= puhdas punainen, ei helmiäistä, Siren=tumma viielä puolukan punainen, Poetic = neutraali nudesävy, Fantasy= syvä vanha roosa, Rhapsody = kirkas punainen kultapigmentillä, Coral Kiss= korallin sävy, Promiscous=läpikuultava pinkki, Briliance= kullan ruskea.
  Tuo Rhapsody on kaikista suosituin sävy ja se onkin aivan ihana lämmin punainen. Myös Guava sopii hyvin jouluun ja se on aika neutraali, vaikka onkin puhdas punainen. Hinta on 38€-20%.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Pitää taas kertoa millainen pakettiseikkailu tällä kertaa on ollut. Olen ilmeisesti suututtanut jonkun taivaallisen lähetysten ylijumalan, koska en ikinä saa ongelmitta tavaraa meille näihin tapahtumapäiviin. Muulloin kaikki pelaa oikein hyvin. Tekstiviesti tulee tilausta seuraavana päivänä jo aamusta ja paketin voin hakea jo yhdeksän jälkeen ennen työhön tuloani.
  Tämä ei vaan toimi näin Pimeän Kaupan tapahtumissa, tai Avoimien Ovien päivänä. Varmaan olen jo useamman vuoden metsästänyt paketteja viime tipassa. Nyt sain kello 19 kaikki mitä pitikin hoitolaan. Tilaukset tein jo joulukuun alussa ja sen aikaisemmin en niitä voikaan tehdä. Tweezermannin pinsetit oli tänään kiertäneet Karkkilan kautta, mutta onneksi näin sen postin sivuilta jo aamulla, että ne ehtivät vielä Hämeenlinnaan.
  Dermalogican isoin ja tärkein tilaus suurin ongelma oli. Sen olisi pitänyt olla meillä keskiviikkona ja Dermalogica tulee meille Matkahuollon kautta. Odotin koko päivän heiltä tekstiviesti, mutta ei sitä tullut. Torstaina yritin soittaa Dermalogican maahantuojalle onko paketti varmasti lähtenyt, mutta heidän puhelinpalvelu oli aivan tukossa. Perjantaiaamuna aloin soittamaan jo kahdeksalta suoraan heidän varastoonsa. Siellä minua palveli ihanan ystävällinen Tanja jonka äidinkieli on venäjä. Tanjan olen tuntenut toistakymmentävuotta ja hän pitää Dermalogican lähettämön ja laskutuksen moitteettomassa järjestyksessä. Tuo kieli tekee vaan välillä kommunikoinnin vaikeaksi ja olimme kumpikin hermostuneita mitä oli tapahtunut. Ymmärsin, että paketti oli lähtenyt ja Tanja väitti, että olin jo sen hakenut. Olin ihan ymmällä ja päätin mennä Matkahuoltoon paikan päälle setvimään paketin kohtaloa. Onneksi matkiksen väki on tuttua ja se minun paketti olikin jo nostettu sivuun. He taas ihmettelivät mikä paketti se on, koska tiedoissa näkyi, että se olisi jo noudettu. Pitkän setvimisen jälkeen he onneksi pystyivät sen luovuttamaan mukamas toisen kerran. Siinä vasta tajusin, että tuo Dermalogican Tanja luuli minun tivaavan pakettia jonka heidän tietojensa mukaan itse olin jo edellispäivänä hakenut. Ei ihme, että hän kuulosti hiukan ärtyneeltä. Varmaan hän mielessään ajatteli, että nyt Inkeri on jo lopullisesti seonnut. Pitää maanantaina rauhoitella häntä, että en ihan niin muistamattomaksi ole tullut. Loppu hyvin kaikki hyvin. Tervetuloa ostoksille lauantaina!

  Inkeri

  VastaaPoista