lauantai 16. joulukuuta 2017

Nyt bt-sonic on meillä myynnissä

Olemme Marin kanssa käyttäneet kotona Bt-Micro Sonic ultraäänilaitetta kesästä saakka ja olemme vakuuttuneet sen tarpeellisuudesta ja tehokkuudesta. Me emme kovin helposti ota mitään uutta myyntiin ja meidän pitää olla satavarma, että uutuus toimii varmasti. Nyt tämä bt-sonic on saanut armon silmissämme ja esittelemme laitteen Avoimien Ovien päivänä 16.12. Laitteen hinta on 126€. Päivän alennus ei koske tätä laitetta.



Ultraäänilaite sopii kaikille

Bt-sonic on ultraäänilaite jonka käyttö hyödyttää kaikkia ihotyyppejä ja kaiken ikäisiä. Ultraääni on tehokasta, mutta miellyttävää mikrovirtaa joka tuntuu kasvoilla lievänä tärinänä. Bt-sonicin hoitopää on joustavaa silikonia ja se ei millään tavoin rasita ihoa. Kyse ei missään tapauksessa ole harjalaitteesta jotka vaan raapivat ja ohentavat ihoa. Ultraääni toimii aivan toisella periaatteella, kun mekaaniset harjalaitteet joita en suosittele kotikäyttöön. Bt-sonic on suunniteltu käytettäväksi Dermalogican puhdistustuotteiden ja kuorintojen kanssa. Toki sitä voi käyttää muidenkin kosmetiikkasarjojen kanssa, mutta paras tulos tulee Dermalogicalla. Bt-sonicilla käydään kasvoja läpi parin minuutin ajan, kun iholla on puhdistustuote, tai kuorinta-aine. Ultraäänivirta tehostaa puhdistusta ja nostaa talia huokosten pohjalta ihon pintaan. Samalla se tehostaa ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja sitä tarvitsee kaikki ikääntyessään. Bt-sonic on koko perheen laite, koska se tehostaa huomattavasti teini-iän rasvoittaman ihon puhdistusta. Laitetta tykkää käyttää myös pojat ja miehet.

Kaikki laitteemme tulee bt-gearilta

Kaikki meidän hoitolassa käytettävät laitteet ovat jo toistakymmentävuotta tulleet bt-gearilta. Bt-gear on yksi Amerikan suurimpia sairaala-ja hoitolaitevalmistajia. Laitteet ovat käteviä ja moderneita käyttää ja erittäin kestäviä. Esimerkiksi Nanoliftissä käytetty mikrovirtalaite on bt-gearin valmistama. Tämä bt-sonic kotikäyttöön on tehty Dermalogican idean pohjalta, koska he halusivat antaa asiakkaille mahdollisuuden tehostaa turvallisesti hoitotuotteiden vaikutuksia myös kotona. Laite on ollut Amerikassa myynnissä jo useamman vuoden ja kesällä se tuli Eurooppaan. Olemme jo kesästä lähtien käyttäneet sitä joissakin kasvohoidoissa, että asiakkaat ovat päässeet kokeilemaan sen tehoa. Laite on näppärän pieni ja toimii pattereilla ja sen voi huuhdella kraanan alla samoin kuin sähköhammasharjat. Laitteella on vuoden takuu. Pyrin painamaan hinnan niin alas kuin mahdollista, että jokaisen olisi mahdollisuus laite ostaa. Tästä laitteesta emme anna missään tapahtumissa alennuksia, vaan sen hinta on koko ajan tuo 126€. 
Olen vakuuttunut, että laiteen käyttö auttaa rasvaista ihoa puhdistumaan ja rauhoittaa talin eritystä. Sen elvyttävä vaikutus päivittäisessä käytössä hidastaa huomattavasti ihon vanhenemista, koska ihon toimintojen elvytys on paras hidaste vanhenemisprosessille. Laitetta käytetään joka päivä noin kahden minuutin ajan joko aamu-tai iltapuhdistuksen yhteydessä. Tutustu ja tilaa tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti