sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uuden vuoden lupauksia!

Oikein sydämellinen ja vilpitön halaus kaikille lukijoille ja asiakkaille kiitokseksi menneestä vuodesta. Merkitsette minulle hyvin paljon ja ilman teitä minulla ja Marilla ei olisi työpaikkaa. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu ensi vuonnakin ja lupaa tehdä kaikkeni palvellakseni teitä.

Leivoslakko

Lupaaminen on aina helppoa, mutta lupausten toteuttaminen on aivan eri juttu. Siksi en aloitakkaan mitään suurta elämän muutosta vuoden alusta, kun tiedän sen lopahtavan parissa viikossa. Pieniä asioita haluan luvata ja parantaa sillä tavoin omaa ja läheisteni elämänlaatua. Työelämässä lupaukseni tarkoittaa ajan tasalla pysymistä ja aina vaan parempaa palvelua. Henkilökohtaisesti minulla on todella suuri parantamisen vara omissa elämän tavoissani. Harvoin viitsin miettiä onko syömiseni terveellistä ja voiko elimistöni hyvin. Siksi lupaankin käydä läpi ruokavaliotani ja pudotan pois kaikista epäterveellisemmät tottumukset. Lupaan lopettaa päivittäiset leivosten syönnit. Yritän vähentää leivoksia ja pullia työpäivinä ja ostan niitä ainoastaan viikonlopuksi. Karamelliä ja suklaata en juuri koskaan osta, mutta heikkouteni on pullat ja leivonnaiset. Katsotaan mitä tapahtuu, kun ryhdyn leivoslakkoon. 

Yrittäminen on jatkuvaa uudistumista

Vuosi vuodelta kauneudenhoitoalan kilpailu kiristyy ja isot kauppaketjut laittavat pystyyn ihonhoito-osastoja ja myyvät kosmetologien palveluja. Kosmetiikanmyynti on nopeiten kasvava kaupan ala myös Suomessa ja se näkyy isoissa kauppakeskuksissa. Yksityiset kemikaliot on ajettu alas jo viime vuosituhannella ja seuraavaksi alkaa olla pienten kampaamojen ja kauneushoitoloiden vuoro. Hämeenlinnassa on Goodmananissa Suomen suurin S-ketjun Emotion kosmetiikkaosasto, mutta se ei ole mitenkään näkynyt meillä myynnin menetyksenä. Vielä toistaiseksi laatukosmetiikkaa käyttävät luottavat kosmetologiin. Tämä kilpailun kiristyminen tekee toisaalta hyvää meidän ammattikunnalle, koska jokaisen pitää satsata laatuun, jos meinaa pärjätä. Nykyisin alallamme on aivan liikaa epämääräisiä yrityksiä joissa töitä tekee kouluttamattomat ihmiset. Itse panostan ensi vuonna siihen, että kuljen entistä enemmän korvat ja silmät auki ja uudistan hoitovalikoimaa ja hankin uusia hoitotuotteita. Tämä on hidasta ja pitkäjänteistä työtä, koska en todellakaan kelpuuta muuta kuin täydellisen hyvää. Odotan innolla uutta työvuotta ja koen pystyväni vastaamaan kaikkiin tulevaisuuden haasteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti