tiistai 12. joulukuuta 2017

Apu turpoaviin silmänympäryksiin

Lähes kaikki yli viisikymppiset kärsivät joskus silmänympärysturvotuksesta, koska estrogeenin väheneminen hidastaa aineenvaihduntaa. Suolaiset ja mausteiset ruuat ja alkoholi lisäävät turvotuksen syntymistä. Samoin erilaiset silmätipat rasittavat ohutta silmänympärysihoa ja siitä seuraa turvotusta.

Stress Positive Eye Lift poistaa turvotusta

Nyt Tähtitarjouksena oleva Stress Positive Eye Lift 68€ (88€) silmänympärysnaamio on tehokkain konsti silmäpusseille mitä ikinä olen kokeillut. Nykykosmetiikka pystyy vaikuttamaan eri iho ongelmiin todella tehokkaasti, mutta ilman ärsytyksiä. Tämän tyyppisestä silmänympärysnaamiosta ei osannut edes uneksia vielä 80-luvulla. Olen jo parina jouluna kauhistellut tässä blogissakin miten herkuttelut ja kyläilyt aiheuttaa todella pahaa turvotusta silmieni ympärille. Nyt tiedän siihen löytyvän apuakin. Tosin ehkä olisi fiksua vähän hillitä myös syömisiä ja katsoa vähän mitä suuhuni laitan. Stress Positive Eye Lift on myös niin helppo käyttää, että laiskinkin kosmetiikan käyttäjä viitsii sen tehdä.

Stress Positive Eye Lift on  Suomi100 onnittelu

Tuntui hyvältä, että Dermalogicakin halusi onnitella Suomea itsenäisyytemme satavuotisjuhlassa. Koko maailmahan oli mukana meidän kanssamme ja hienoa, että Dermalogica osallistui tähän. Dermalogica on ainoa kosmetiikkasarja joka noteerasi meidän juhlavuoden. Nyt Stress Positive Eye Lift on pakattu yhdessä matkakoisen Phyto Replenish Oilin kanssa sellofaaniin jossa on sinivalkoiset nauhat. Siitä saa tosi näyttävän joululahjan, jos haluaa muistaa läheisiään käytännöllisellä lahjalla. Myös miehet voivat käyttää tätä silmänympärysnaamiota, koska heillekin vanhenmiten tulee turvotusta, mutta ei siinä määrin kuin naisille. Stress Positive Eye Liftiä voi käyttää 3-5 kertaa viikossa. Sen voi jättää myös yöksi vaikuttamaan varsinkin, jos silmänympärykset ovat kovin kuivat. Tämä turvotus ei ole ainoa asia mihin Stress Positive Eye Lift vaikuttaa, vaan se auttaa myös hilseilevän kuiville silmäluomille ja vähentää kutinaa, kirvelyä ja punoitusta. Suosittelen kokeilemaan. Nyt joulun tullessa tarve silmänympärykset erityishoitoon on suuri.

Stress Positive Eye Liht tuubin kärki sopii silmänympäryshierontaan. 
Tuote on todella riittoisa ja tästä tuubista saa viitisenkymmentä naamiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti