maanantai 11. joulukuuta 2017

Iho voi punoittaa kuivuuden takia

Ihon punoittelu on monelle ongelmallista ja se on hyvin tyypillistä meille vaalea ihoisille suomalaisille. Punoitus johtuu pintaverisuonista jotka täyttyvät verestä ja ne näkyvät ihon läpi punaisina. Laajentuneet pintaverisuonet näkyvät suonimaisesti sinipunaisina ja tätä sanotaan couperosaksi.

Kuivuus ohentaa ihoa

Ihon punoittelu on ongelma mihin aika nopeastikin saa apua kasvohoidolla ja oikealla kotihoidolla. Jo yksi kasvohoitokerta laannuttaa lievää punakkuutta. Iho kannattaa hoitaa kuntoon ennen kuin siihen tulee couperosaa joka on jo hankalampi hoitaa. Kuivaihoisilla on vain neljä ihosolukerrosta, kun sekaihoisilla ja rasvoittuvalla iholla on viisi solukerrosta. Ihan tästä ihotyypin ohuudestakin johtuu, että iho punoittelee usein. Mitä kuivemmaksi iho tulee sitä enemmän se ohentuu. Näen hyvin usein, kun asiakas tulee ensimmäistä kertaa hoitoon, että poskipäiltä puuttuu jo yksi ihokerros. Kuivuuden takia iho ohentuu ja se tuntuu kirvelynä ja kutinana kasvoilla. Yleensä juuri nuo poskipäät ovat ensimmäinen kohta mikä helposti hehkuttaa ja punoituskin voi tuntua jo kipeältä. 

Dermalogican punoitusta vähentävät tuotteet

Punoituksen hoito kannattaa aloittaa kasvohoidolla joka vahvistaa ihoa ja kosteuttaa kasvot kunnolla. Sen jälkeen kasvohoidon kosteuttavaa vaikutusta ylläpidetään kotihoitotuotteilla. Dermalogican Ultra Calming hoitolinja on tarkoitettu herkälle ja helposti punoittavalle iholle. Harmillista, että Dermalogica lopetti Redness Relief voiteen joka neutralisoi punakkuutta. Tuotetta ei käytetty juuri muualla kuin Suomessa, koska meidän rankka ilmasto tuo punoitukset pahiten esiin. Heidän ei kannattanut valmistaa tuotetta vaan Suomen pienille markkinoille. Punoittavalle iholle jo Ultra Calming Mist (56€) hoitosuihke on hyvä ja nopea apu. Esimerkiksi moni asiakas sanoo sumuttavansa sitä iholle heti saunasta tullessa niin se poistaa hetkessä kiristyksen ja laannuttaa punoitusta. Tehokkain tuote punoittavalle iholle on Ultra Calming Serum Concentrate (84€) tehotippa jota voi käyttää aamuin ja illoin. Noin kolmen viikon käytön jälkeen sen rauhoittava vaikutus alkaa näkymään. Hyvä kosteusvoide on helpoin tapa kosteuttaa ihoa ja estää ohentumista. Dermalogican kaikista suosituin tuote on ollut meillä jo vuosikausia Intensive Moisture Balance (100 ml 96€, 50 ml 67€) hoitovoide yöksi ja päiväksi. Kun keran tätä voidetta kokeilee sitä tulee takuulla hakemaan lisää.

Intensive Moisture Balance on meidän eniten myyty tuote, 
Suosittelen kokeilemaan!

2 kommenttia:

  1. Hei
    Tämä ei nyt liity varsinaisesti tähän mutta tässä siitä hopeavesi jutusta https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/11/27/myrkkya-hopeamaljassa-kasikirjoitus mistä tänään puhuttiin. Päivi

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Katsonkin mitä siinä jutussa sanotaan.

    Inkeri

    VastaaPoista