maanantai 18. joulukuuta 2017

Vuoden viimeinen Tähtitarjous!

Aika kuluu niin vauhdilla ja vuodet vierivät, että tuntuu kuin olisi juuri kirjoittanut viime vuoden viimeistä tarjousta. Nyt vuoden 2017 viimeinen TÄHTITARJOUS on MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 59€ (78€) eli multivitamiininaamio ja saat lahjaksi raikkaan siniseen vetoketjulliseen meikkipussiin pakatut matkakoot Dynamic Skin Recovery sk 50, päivävoide Hydrablur Primer meikinpohjustusaine ja Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoide yökäyttöön. Lahjapakkauksen arvo on 58€.


Ambulanssi tuubissa!

Multivitamin Power Recovery Masque on lempinimeltään ambulanssi tuubissa, koska se auttaa lähes kaikkeen iho-ongelmaan. Tämä multivitamiininaamio on kaikkien Dermalogican käyttäjien perustuote joka aina pelastaa tilanteen. Varsinkin Suomen rasittavassa säätilassa multivitamiininaamio on paras hoito. Tätä naamiota suositellaan säännölliseen käyttöön noin joka kolmaspäivä. Innokkaat saunojat voivat käyttää naamiota joka kerran saunan jälkeen. Naamiota laitetaan paksuhko kerros puhtaalle iholle ja sen pitää antaa vaikuttaa vähintään kymmenenminuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamion voi vaan pyyhkiä kasvopaperilla pois ja hieroa loput ihoon vaikuttamaan yön yli. Jos on aikomus tehdä vielä meikki naamion jälkeen silloin se huuhdellaan lämpimällä vedellä hyvin pois ja laitetaan normaalit hoitotuotteet.

Multivitamiininaamio pelastaa suomalaisten ihot

Multivitamiininaamio vahvistaa kuivaa ohutta ihoa ja hidastaa sen rypistymistä. Se rauhoittaa myös punoitusta ja couperosaa sekä sopii myös ruusufinni-iholle. Meidän ilmasto on suuri rasite ohulle vaalealle ihollemme ja multivitamiininaamio auttaa juuri näihin ongelmiin. Lämmön vaihtelut aiheuttaa couperosaa, mutta multivitamiininaamion säännöllinen käyttö vahvistaa ihoa ja sen puolustusmekanismeja. Talviulkoiluharrastukset ovat iholle suuri rasite, mutta iltaisin käytetty multivitamiininaamio ja muut hyvät hoitotuotteet ennalta ehkäisee ongelmat. Stressin aiheuttamat näpyt ja punoitukset rauhoittuu multivitamiininaamiolla ja ihosta tulee tasaisempi. Stressiongelmien yllättäessä voi tehdä kolmen kerran kuurin multivitamiininaamiolla eli laitetaan kolmena iltana peräkkäin naamio ja annetaan se vaikuttaa yön yli. Silloin, kun tarve on kestävään meikkiin ja tasaiseen meikkipohjaan multivitamiininaamio on loistava hoitoaine ennen meikin tekoa. Oikeastaan Multivitamin Power Recovery Masque käy kenelle hyvänsä ja myös miehet tykkäävät sen näkyvästä vaikutuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti