tiistai 26. joulukuuta 2017

Onkos tullut kesä.....

Kerroin jo marraskuussa, että Youngbloodille on tulossa uusia meikkivärejä. Odotin jotain pintamuotia pikkujoulukautta varten, mutta ne olivatkin upeita uutuuksia perusvärikarttaan. Hain paketin postista jouluaatonaattona ja se oli kuin joululahjapaketti.

Kynämäinen huulipuna

Youngbloodille tuli kokonaan uusi huulipunapakkaus tavallisten huulipunien rinnalle. Se on kapea kynämäinen huulipuikko jolla voi samalla myös rajata huulet. Laadultaan huulipuna on hyvin ohutta ja kosteuttavaa. Värisävyjä on seitsemän joista kolme on neutraaleja murrettuja sävyjä kolme on kirkasta sävyjä ja yksi on tämän vuoden pintamuotisävy tumma luumunruskea. Tätä tummaa sävyä en ota myyntiin, koska en oikein voi kuvitella ketään asiakastani mustanruskeassa huulipunassa. Valitettavasti vielä en tiedä mikä tulee huulipuikon hinnaksi, mutta veikkaan, että se voi olla muutaman euron kalliimpi kuin perinteinen huulipuna joka on 32€. Nuo murretut sävyt koralli ja pehmeä roosa ovat ilman muuta suomalaisten suosikkeja ja niitä otan myyntiin, mutta harkitsen vielä onko nuo kirkkaat sävyt liian voimakkaita. 

Kaksoisluomivärit oli syksyn suosikit

Kesällä tuli myyntiin Youngbloodin kahden luomivärin paletit (52€). Ne ovat olleet todella suosittuja ja monella asiakkaalla on jo kumpikin paletti kotikäytössä. Toinen niistä on korallin ja sinisen yhdistelmä ja toisessa on beige ja tummaruskea. Nämä ovat siitä hyvin käteviä, että tummemmalla sävyllä voi tehdä rajauksen. Tummaa väriä otetaan kostutettuun kapeaan rajaussiveltimeen ja niin siitä saa tummemman rajausvärin kuin se luomivärinä olisi. Kosteana väri on selvästi tummempi, mutta kuitenkin samaa sävyä kuin luomivärinäkin. Yhdistelmä on helppo ja tyylikäs valinta. Nyt tuplapalettiin on tulossa uusi sävy jossa on vaaleabeige ja tumma liila. Se on myös todella sopiva vaaleaan suomalaiseen ihonväriin. Veikkaan, että siitä tulee kevään suosikkimeikki. Nämä uutuudet tulee myyntiin tammikuun alkupuolella. Valitettavasti en saa kuvaa niistä, koska kuvien siirrossa on jokin ongelma johon tarvitsen nettiapulaiseni neuvoja. Heti, kun systeemi valkenee minulle alan laittamaan enemmän kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti