torstai 21. joulukuuta 2017

Hoitotuotteet ovat tarpeellinen joululahja

Nyt näyttää siltä, että joululahjoiksi menee kotihoitotuotteita ja meikkejä yhtä paljon kuin lahjakorttejakin. Tämä trendi on näkynyt jo parina viime vuonna, mutta nyt vielä selvemmin. Suurin osa ihmisistä sanoo ettei halua ostaa mitään tarpeentonta krääsää ja ihonhoitotuotteet tulee tarpeeseen, koska lahjan saaja ostaisi ne itsekin. Kaikki joulunajan tarjouksemme löydät tältä sivulta.

Dermalogica on suosikki

Dermalogican ihonhoitotuotteita ostetaan eniten, mutta meikkien ykkönen on Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€). Tuotteita hakee ihmiset joilla on lappu mukana mitä he haluavat eli lahjan saaja on kertonut mitä haluaa. Jonkin verran käy niitä jotka tietävät, että tunnemme asiakkaan ja he kysyvät mitä hänelle voisi ostaa. Meille tämä on ihan kiva muutos, koska yrityksen puolesta on aivan sama ostaako asiakkaat lahjakortteja vai hoitotuotteita. Dermalogican suosituimmat lahjatuotteet ovat voiteet Intensive Moisture Balance (100 ml 96€) ja Skin Smoothing Cream (100 ml 91€). Niitä usein ostaa aikuinen tytär ikääntyvälle äidilleen. SkinPerfect Primer sk 30 (85€)on sellainen jota naiset ostavat parhaalle ystävälleen, tai sisarilleen.

Tänä vuonna erityissuosikki on tuo bt-Sonic (126€) ultraäänilaite kotikäyttöön jonka on jo moni mies käynyt ostamassa. Ilmeisesti kotona on annettu siitä vinkki, koska muuten en ole sitä markkinoinut kuin blogissa ja hoitojen yhteydessä. Nyt Tähtitarjouksena oleva Multivitamin Power Recovery Masque NYT 59€ (78€) on valittu tähän kohtaan siksi, että se oli viime vuonna eniten myyty lahjatuote. Monelle multivitamiininaamio on välttämätön hoitotuote ja he haluavat antaa saman hyvän kokemuksensa läheisilleenkin. Tämä naamio onkin hyvä lahjaidea, koska se vaikuttaa välittömästi ja sopii aivan kaikille. Lahjan saaja saa nopean ja näkyvän tuloksen jo yhdestä Dermalogican tuotteesta ja mukana tulevista matkakokoisista hoitoaineista pääsee kokeilemaan muitakin aineita.

Teini-ikäisiä muistetaan eniten

Eniten lahjakortteja ostetaan vaimoille ja äideille ja niitä hakee puolisot ja lapset. Kuitenkin kaikista eniten muistetaan teini-ikäisiä joille ostetaan hoitotuotteita sekä lahjakortteja. Lahjakortti Teinipuhdistukseen (66€) on hyvä alku säännölliselle ihonhoidolle ja se käy kaikille 11-25–vuotiaille. Sitä ostetaankin ihan yhtä paljon pojille kuin tytöillekin. Nuorille naisille 20-25-vuotiaille ostetaan Kosteuttavaa Kasvohoitoa (87€) lahjaksi joka on myös rentouttava pitkine hierontoineen. Clear Start nuorten hoitolinjan tuotteita ostetaan eniten lahjaksi ja nehän sopii kaikille ihotyypeille. Hydrating Lotion (59 ml 42€) on Clear Start linjan uusin tuote ja se tuli myyntiin noin vuosi sitten. Se on niin sanottu peruskosteusvoide kaikille alle kolmekymppisille. Tuote on ohut maito mikä imeytyy nopeasti, mutta sisältää kosteutta erittäin paljon. Nuorelle atoopikolle se on myös erinomainen. Silloin, kun pitää kosmetiikkaostoksista selvitä mahdollisimman edullisesti Hydrating Lotion toimii kaikilla. Vanhenevalla iholle kannattaa panostaa elvyttäviin tehotippoihin ja hankkia voiteeksi edullinen Hydrating Lotion. Näille teini-ikäisille lahjat ostaa yleensä äiti. Suurin osa omista asiakkaistamme ohjaa lapsensa arvostamaan itsensä hoitamista mikä on minusta tärkeä oppi. Nuori nainen oppii siihen, että hänelle on hyväksi panostaa omaan terveydenhoitoon ja hyvinvointiin. Menneiden sukupolvien naiset ovat hoitaneet itseään syyllisyyttä tuntien, mutta onneksi tämä asenne on jo unohdettu.

Ykäkin odottaa jo joulua ja joululahjoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti