perjantai 11. toukokuuta 2018

Äitienpäivälahjaksi Bt-Sonic ihonhoitolaite!

Bt-Sonic ultraäänilaite (126€) on tehnyt ihmeitä asiakkaidemme ihoille. Nyt äitienpäivän kunniaksi saat perjantaina 11.5 Bt-Sonic laitteen mukana LAHJAKSI matkakoon Daily Microfoliant kuorinta-aineesta ja Precleanse alkupuhdistusaineesta. Lahjan arvo 38€. Olemme perjantaina paikalla kello 10-18 ja voit poiketa myös lahjakorttiostoksille.



Verkkokaupasta lahjakortit

Silloin, kun haluat antaa äidille, tai vaimolle taatusti laadukkaan kasvohoidon osta se meiltä. Lahjakortin voit ostaa myös verkkokaupastamme ja sieltä voi tulostaa myös kauniin A4 kokoisen lahjakortin annettavaksi lahjansaajalle. Perjantaina 11.5 hoitola on auki kello 10-18 ja voit poiketa hakemassa lahjakortin, tai muuten ostoksille milloin ehdit. Lahjakortin voi kirjoittaa joko määrätylle kasvohoidolle, tai rahasummalle. Kumpikin on yhtä suosittu tapa. Kasvohoidot ovat hinnaltaan 71€-124€ ja jokainen hoito on yksilöllinen ja tehdään ihotyypin ja tarpeen mukaan. Rahasummalle kirjoitetun lahjakortin voi käyttää hoitoihin, tai hoitotuotteisiin. Tosin käytännössä on myös mahdollista vaihtaa kasvohoidolle kirjoitettu lahjakortti hoitotuoteostoksiin ellei jostain syystä ehdi kasvohoitoon. Lahjakortti on voimassa puolivuotta, mutta sitäkin aikaa voi sopimuksen mukaan pidentää.

Bt-Sonic on osoittanut tehonsa

Bt-Sonic ultraäänilaiteella on saatu todella hyviä tuloksia joista itsekin olen hämmästynyt. Kaikki koneet ovat myös toimineet moitteettomasti ja niissähän onkin vuoden takuu. Kukaan asiakas ei ole vielä vaihtanut edes pattereita, vaikka ensimmäiset koneet myimme joulukuussa. Jokainen asiakas on saanut aikaa näkyviä tuloksia laitteen käytöstä. Kukaan ei ole kertonut ettei enää viitsi laitetta käyttää, vaan kaikkia motivoi näkyvät ja tuntuvat tulokset ja helppo käyttö. Eniten epäilin aluksi sitä ettei laitetta viitsitä käyttää niin säännöllisesti, tai pitkään, että hyöty alkaisi näkyä. Onneksi se oli ihan turhaa epäilyä, koska hyvä tunne iholla heti käsittelyn jälkeen motivoi käyttöä. Bt-Sonicilla ihon puhdistustulos parantuu huomattavasti ja näppyt, rasvoittuminen ja suurentuneet huokoset rauhoittuu. Kuivalla vanhenevalla iholla laitteen käyttö parantaa kuolleen solukon irtoamista ja sillä tavoin heidänkin ihon puhdistus tehostuu ja ihon väri paranee ja heleytyy. Samalla ultraäänivirta vilkastuttaa solutoimintaa ja iho kiinteytyy ja elpyy. Nämä vaikutukset ovat aivan näkyviä ja asiakkaat itsekin sen huomaavat. Korostan vielä, että kerron nyt ainoastaan Bt-Sonic laitteen vaikutuksista. Markkinoilla on suuri määrä erilaisia ihonhoitokoneita kotikäyttöön ja niiden tuloksista en tiedä. Ainoastaan tiedän, että pelkät harjalaiteet ovat ihoa vahingoittavia ja niitä ei pidä käyttää. Tietääkseni markkinoilla ei ole muulla nimellä samanlaista vaikutusta tekevää laitetta kuin Bt-Sonic on.

P.S. Ne asiakkaat jotka ovat ostamassa Bt-Sonic laitteen itselleen eikä ehdi hakemaan sitä pe 11.5 voitte laittaa sähköpostia, tai tekstiviestiä, että ostatte laitteen ensi viikolla niin saatte nuo lahjatuotteet silloinkin. Kertokaa myös minä päivänä ehditte laitteen hakea. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi19:37

    Moi Inkeri! :)

    Mitä suosittelisit minulle seuraavaksi päivävoiteeksi, kun tarvitsen laserkäsittelyn takia erityisvahvan suojakertoimen, ja iho on vähän akneen taipuvainen? Ikää 30+.

    Yleensä olen käyttänyt kesäisin Active moistia (päälle Skinperfect primer tai Ultra sensitive tint) ja talvisin Skin smoothing creamia.

    Nyt ajattelin että sk50 voisi olla paikallaan..onko Dynamic skin recovery liian täyteläinen epäpuhtaalle iholle? Entä voiko Solar defence boosteria käytää pelkästään, vai tarvitseeko se alle lisäksi kosteusvoiteen?

    Skinperfect primeria tulee varmasti läträttyä vielä lisäksi päälle, ja kaapista löytyy myös Sheer tint sk20..että eiköhän näillä eväillä auringosta selvitä!? :) :)

    Niin ja vielä siitä uudesta yövoiteesta, kovasti kiinnostaa tuote, mutta sopiiko se kaikenlaisille ihotyypeille? Kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvistä kysymyksistä. Nyt suosittelisin sinulle tästä uudesta IsClinicalista uv-suojallisen voiteen. Siinä on erittäin hyvälaatuinen, mutta edullinen aurinkosuojavoide kasvoille. Eclipse sk 50 sopii kaikille ihotyypeille myös rasvaiselle iholle ja sen hinta on vaan 49€. Ehdimme myymään sen jo loppuun, mutta viimeistään keskiviikkona saadaan lisää. Eclipse sk 50 on saatava värillisenä ja värittömänä. Värillisessä on hyvin kevyt mineraalipigmentti joka tasoittaa hiukan ihonväriä ja neutralisoi ihon kirjavuutta, mutta se ei näytä meikiltä eikä siitä jää rajoja.
    Tuo Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€) on erinomainen kiinteyttävä ja elvyttävä päivävoide, mutta rasvoittuvalle iholle se voi olla liian hoitava.
    Dermalogican uutuusyövoide Sound Sleep Cocoon (110€) sopii kaikille ihotyypeille myös nuoremmalle rasvoittuvalle iholle. Se on ohut geelimäinen voide joka imeytyy täysin. Suosittelen sitä tuon laserhoitosi jälkeen, koska siinä on ihoa rauhoittavia vaikutusaineita.
    IsClinicalia ja Dermalogicaa voi käyttää hyvin yhtäaikaa, koska niiden voidepohjat ovat samantyyppiset. Tämän talven aikana moni suurimmat Dermalogicaa käyttävät hoitolat ovat ottaneet IsClinicalin siihen rinnalle. IsClinical on nyt USA:ssa ja Euroopassa niin suosittu ja vaikutukset niin tehokkaita etten voi jättää asiakkaitani siitä paitsi. Nuo niiden aurinkosuojalliset voiteet haluan tuoda asiakkaitteni saataville, koska niissä yhdistyy kohtuuhinta ja huippulaatu.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi23:27

    Kiitos nopeasta vastauksesta! :) harkitsen tuota IsClinicalia, vaikka olenkin ihan vannoutunut Dermalogica-fani..:D

    VastaaPoista
  4. Kunhan tutustut IsClinicaliin niin sinusta tulee Dermalogica-ja IsClinicalfani:) Niin kävi minulle ja Marillekin, vaikka olemme käyttäneet kaksikymmentävuotta Dermalogicaa.
    Sitten suosittelen sinulle Dermalogicalta tuon Solar Boosterin sk 50 (95€) voit laittaa sen minkä tahansa voiteen päälle, tai käyttää yksinään niin saat suojakertoimen 50. Jos sekoitat sen toisen voiteen joukkoon tulee suojakertoimeksi noin 30. Eikä tuo Skin Dynamic Recoverykään ole mitenkään pois suljettu, koska nyt en tiedä varmasti miten rasvoittuva iho sinulla on. Selvästi rasvaiselle iholle se on liian elvyttävä, mutta sekaiholle se käy kyllä. Kysyit myös voiko Solar Boosteria sk 50 käyttää yksinään ja kyllä voi ellei iho ole kovin kuiva.

    Inkeri

    VastaaPoista