tiistai 15. toukokuuta 2018

Sheer Tint sk 20 on monta hyötyä yhdessä tuubissa

Sheer Tint sk 20 (84€) värillinen päivävoide on bb-voide eli monta hyötyä yhdessä tuotteessa. Sheer Tint sk 20 on kosteusvoide, värivoide ja aurinkosuojavoide. Aikoinaan, kun Dermalogica sen kehitti heiltä meni neljävuotta ennen kuin koostumus oli tarpeeksi hyvä ja se oli 90-luvun loppua. Sen jälkeen Sheer Tintin koostumusta on vielä paranneltu muutamaankin kertaan. Ei siis ihme, että se on meillä hyvin suosittu tuote.

Kolmetuotetta yhdessä voiteessa

Sheer Tint sk 20 on sen verran kosteuttava, että näin kesäaikaan sen kosteuttavavaikutus riittää yksinäänkin käytettynä. Talvisin suosittelen sen alle toisen kosteusvoiteen, tai tehotipan ja kyllä kesälläkin suurin osa laittaa sen vasta kosteusvoiteen päälle. Se on kuitenkin tarkoitettu yksin käytettäväksi joten sitä voi jokainen kokeilla tunteeko sen riittävän hoitavaksi omalle iholleen. Sheer Titnt sk 20 on saatavissa kolmena sävynä dark, medium ja light. Väri tulee luonnollisesta mineraalipigmentistä joten iho ei näytä meikatulta. Väri on kuitenkin sen verran peittävä, että ihon värivirheet tasoittuvat ja iho siliää. Suosituin sävy on medium ja noita kahta muuta myymme hyvin harvoin. Jotkut tekevät niin, että heillä on kesällä käytössä tuo tummenpi dark ja medium ja he sekoittavat niistä itselleen sopivimman sävyn. Näin meikin sävy elää sen mukana miten oma iho ruskettuu kesän loppua kohti. Sheer Tint sk 20 sisältää uv-suojan joka riittää arkipäivän oleiluun ulkona. 

Sheer Tint sk 20 tekee ihon heleäksi

Meillä on useita vakioasiakkaita jotka ovat käyttäneet Sheer Tint sk 20 parikymmentävuotta eli se on todella pidetty. Se on myös yhtä riittoisa, kun kaikki Dermalogican tuotteet ja yleensä 3-4 tuubia vuodessa riittää. Moni yli viisikymppinen tykkää kaikista eniten juuri Sheer Tintistä meikkinään, koska se on niin ohut ja kevyt. Peittävyyttä siinä on enemmän kuin SkinPerfect Primerissä (85€) joka on meikinpohjustusaine. Sheer Tint sk 20 neutralisoi vanhenevan ihon harmautta ja antaa nuorekasta heleyttä kasvoille. Nuorisolle Sheer Tint sk 20 sopii ensimmäiseksi meikkivoiteeksi, jos ei halua mitään tiukkaa peittävyyttä. Sheer Tint sk 20 sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Voimakkaasti kiiltelevälle ja suuri huokoiselle iholle voi sen alle laittaa Hydrablur Primer (84€) meikinpohjustusaineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti