tiistai 22. toukokuuta 2018

Meikki kaunistaa kantajansa

Olin viikonloppuna Turussa teatterissa ja yövyimme hotellissa. Jouduimme respassa odottelemaan huonettamme ja minulla oli aikaa katsella ihmisiä. Hotellin asiakaspalvelu oli esimerkillisen hyvää ja nuoret tytöt tiskin takana iloisia ja ystävällisiä. Kuitenkin silmäni kiinnittyi kummankin ulkonäköön.

Ripsipidennykset menee överiksi

Toisella tytöllä oli niin mahtavat ripsipidennykset etten ole sellaisia ennen nähnyt. Ne eivät olleet pelkästään liian pitkät vaan myös niin tuuheat, että ne näytti mustilta kaihtimilta silmän edessä. Vaikutelma oli todella hassu mikä ei varmaankaan ollut tarkoitus. Kun hän hiukankin katsoi alas näkyi kummallinen ripsiverho eikä silmiä ollenkaan. Ripset ottivat myös silmän alapuolelle sen verran kiinni, että siitä oli meikki jo kulunut pois. Työstäni tiedän, että jos meikkikin kuluu pois ihoon taatusti tulee ärsyyntynyt rantu siihen mihin ripset hankaa koko ajan. Onneksi tämä ripsibuumi alkaa olla jo ohitse ja suurin osa niiden aikaisemmista käyttäjistä etsii apua harventuneisiin ripsinysiin. Kaiken meikin pitäisi korostaa kantajansa parhaita puolia ja kauneutta, mutta nämä ripsipidennykset ovat menneet niin överiksi etteivät ne korosta muuta kuin ripsiä. Ihminen itse hukkuu aivan niiden taakse eikä hänestä jää mieleen kuin järkyttävät ripset. Tuon respan tytön kohdalla tuntui, että hän piiloutui jonkun esiripun taakse mikä yhtenään vajosi hänen silmien eteen ja katkaisi katsekontaktin. Se teki muuten hyvästä asiakaspalvelusta jotenkin kummallista.

Näillä iho pysyy kiiltämättömänäTämä yhtäkkinen helle on tuonut meikille uudet vaatimukset mitä ei monena kesänä ole ollutkaan. Kuumuus ja hikoilu saa jotkut meikkivoiteet kiiltämään ja ihon virheet vaan korostuvat. Tästäkin oli esimerkki toisella respan tytöllä. Hänellä oli selvästi rasvoittuva iho jossa oli myös tulehtuneita finnipaukamia. Ne oli peitetty todella paksulla meikkikerroksella joka oli aivan naamiomainen. Hellepäivä ja kiire oli hien kanssa sulattanut meikin niin, että se kiilsi kuin öljynä iholla. Sain melkein kylmänväreitä, kun ajattelin, että putsaako hän takuulla tuon seoksen pois iholtaan. Näytti siltä, että meikki oli tunnettua merkkiä joka on vedenkestävää ja todella tukkivaa. Ellei sitä poisteta kunnolla lopputuloksena on acne. Olisin ehdottanut tälle tytölle kasvohoitoa millä saataisiin alkuun ihon rauhoittuminen. Sen jälkeen kotikäytössä mineraalirasvaton Dermalogica, tai iSClinical vähentäisi rasvoittumista ja talin eritystä. Ennen meikkiä olisi hyvä kuoria Daily Microfoliantilla (80€) ettei ihon pintaan jää tukkivaa hilse-ja rasvakerrosta. Kosteusvoiteeksi Oil Control Lotion (69€) joka myös vähentää kiiltoa ja öljyisyyttä ja meikin alle Hydrablur Primer (84€) joka supistaa huokoset ja pitää ihon mattapintaisena. Tähän päälle Youngbloodin mineraalipigmenttimeikkivoide ja riisipuuteri niin meikistä tulee ohut ja luonnollinen, mutta kuitenkin peittävä. Eikä iho tukkiinnu ja ala rasvoittua aina vaan lisää. 

EyEnvy ripsiseerumi auttaa ripsien kasvuun

Tässä kohtaa, kun kirjoitan näistä ripsipidennyksistä voin samalla kertoa tästä EyEnvy (108€) ripsiseerumista. Ripsiseerumeista on tullut kysyttyä tavaraa viime vuosina, koska niin moni on tuhonnut ripsensä pidennyksillä, tai kestotaivutuksilla. Sanomattakin on selvää ettei niin hento aines kuin ripsi on voi kestää sen jatkuvaa käsittelyä vahvoilla liuottimilla. Viime vuosina myyntiin tulleet ripsiseerumit ovat tehokkaita ja ehdottoman turvallisia. Kannattaa unohtaa kohut mitä ripsiseerumit aiheutti menneinä vuosina, kun raaka-aineita ei säädelty laeilla. Suomessa ei saa olla yleisessä 
myynnissä tuotteita jotka ovat vaarallisia. Tietysti jokainen voi sellaisia tilata maailmalta
nettikauppojen kautta, koska niitäkin löytyy, mutta meillä myytävät tuotteet ovat takuulla Suomen lakien mukaisia. EyEnvy saa aikaan hienoja tuloksia noin 3-5 viikon käytön jälkeen. Ensin ripsiin alkaa tulla pituutta ja karva on aika hentoa, mutta 2-3 kuukauden käytön jälkeen ripset ovat pitkät, paksut ja tuuheat. Suosittelen kokeilemaan niin saat upeat ripset luonnollisesti kesän juhlia varten.

2 kommenttia:

  1. Liian pitkät ja tuuheat ripsienpidennykset näyttää kyllä tosi karuilta eikä varmasti voi enää edes tuntua mukavilta. Mä en pysty käyttämään edes liian tuuheita tai pitkiä irtoripsiä, sillä silmät ja katse alkaa näyttää todella oudolta, jos ripset on vaan paksua, mustaa ripsiverhoa :D Saati sitten, että sellaiset olisi silmissä koko ajan, mutta eipä se kaikille tosiaan näytä olevan mikään ongelma :)

    VastaaPoista
  2. Nuo todella vahvat pidennykset painavat sen verran, että ne venyttävät ja rasittavat yläluomea. Tämä lisää turvotusta ja nopeuttaa silmäluomen veltostumista. Toivoisin todellakin, että tämä buumi jo unohtuisi.

    Inkeri

    VastaaPoista