lauantai 26. toukokuuta 2018

ISClinicalin ratkaisu ruusufinniin ja acneen

Olen jo aikaisemminkin todennut, että ruusufinni ja aikuisiän acne ovat lisääntyneet valtavasti. Mitään selvää syytä tähän ei tiedetä, mutta epäilemättä saasteilla ja ympäristötekijöillä on tähän yhteys. Ruusufinni ja aikuisiän acne ja rasvoittuminen ovat olleet vaikeita hoitaa, mutta nyt meille tullut iSClinical tarjoaa ratkaisua näihinkin iho-ongelmiin.

Antioxidantit vähentävät ihotulehdusta

ISClinical on kehittänyt useita raaka-aineita joita ei aikaisemmin ole kosmetiikassa käytetty. Tuotteiden teho mitataan aina kliinisin testein ja niiden turvallisuus tutkitaan erityisen hyvin. Ruusufinnin ja aikuisiän acne yksi syy on stressi joka saa aikaan epätasapainon ihon toiminnassa. ISClinicalin patentoima copper tripeptide-1 on aine mitä ihmiskehossa on luonnostaankin ja nyt se on bioteknisesti kopioitu hoitotuotteiden raaka-aineeksi. Copper tripeptide-1 alkaa luonnollisestikin toimimaan, kun keho joutuu stressin, tai muun trauman tuomaan epätasapainoon. Ihossa nämä copper tripeptidi-1:tä sisältävät tuotteet vahvistavat kollageenisynteesiä ja nopeuttavat tulehdusjälkien ja arpeutumien parantumista. Superoksididismutaasi on taas luontainen entsymaattinen antioxidantti joka neutralisoi ympäristösaasteiden, uv-säteilyn ja muiden ulkoisten olosuhteiden vaikutusta iholla. Samalla antioxidantit vähentävät tulehdusta joka kuuluu sekä ruusufinniin, että acneen ja näppylöihin. Näillä ennen kokemattomilla hoitotuotteilla pystytään vaikuttamaan näihin nykyihmisen iho-ongelmiin. Myös iSClinicalin rauhoittavalla kasvohoidolla ( noin 70-95€) vähennetään tulehduksia, mutta kasvohoidot ovat aina hyvä konsti vähentää stressiä muutenkin ja pysähtyä hetkeksi rauhoittumaan ja rentoutumaan. 

Iho-ongelmia korjaavat hoitotuotteet

ISClinicalin Pro-Heal Serum Advance+ (15 ml 109€ 30 ml 169€) on hoitoseerumi joka on tarkoitettu ruusufinniin ja muihinkin näppyihin. Sitä käytetään aamuin illoin puhtaalle iholle ja sen päälle laitetaan vielä ihotyypin mukainen hoitovoide. Noin parin viikon käytön jälkeen punoitus, näpyt ja couperosa vähenevät ja ihon tilanne pysyy hallinnassa. Pro-Heal Serumia voi käyttää lievään ruusufinniin ellei halua ottaa antibioottikuuria. Sillä voi myös ylläpitää antibioottikuurin jälkeistä tulehduksetonta tilannetta. Pro-Heal Serum toimii myös acneen, rasvoittumiseen ja finneihin, mutta ihan niihin suunnattu hoitoseerumi on Active Serum (15ml 89€ 30ml 159€) joka supistaa huokosia ja hidastaa talineritystä. Kumpikin näistä seerumeista nopeuttaa tulehdusten parantumista ja vähentää finnien parantumisvaiheen pigmentaatiota ja arpeutumista. Lähes kaikista iSClinicalin seerumeista on saatavilla kaksi kokoa. Pienempi 15 ml riittää noin parikuukautta riippuen siitä käytetäänkö sitä kerran, vai kaksi kertaa päivässä. Pienempi koko on edullinen ja sillä ehtii hyvin saavuttamaan näkyvät hoitotulokset. Isompi koko on 30 ml ja se on suhteessa hiukan edullisempi kuin pienempi koko ja se kannattaa hankkia silloin, kun tietää tarvitsevansa tuotetta pidemmän aikaa. Näin aluksi meillä on enemmän näitä pienempiä kokoja, mutta myös isommat koot otamme varastoomme. Nyt jo on moni vannoutunut iSClinicalin käyttäjä kysellyt saako meiltä näitä isompiakin kokoja. Kaikki tuotteet tulee verkkokauppaan 4.6 ja tuntuu tosi kivalta miten moni on jo käyttänytkin iSClinicalia, tai kuullut siitä. Kaiken kaikkiaan asiakkaat ovat ottaneet iSClinicalin suurella innolla vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti