perjantai 25. toukokuuta 2018

ISClinal on meillä 4.6!

Tuskin maltan odottaa, että näette verkkokaupassamme ja hyllyissämme iSClinical hoitosarjan kokonaisuudessa. Viralliseksi aloituspäiväksi on sovittu ma 4.6 joka sattuu olemaan Mannerheimin syntymäpäivä. Tämä oli ihan sattumaa, mutta hyvä enne, koska kyllä kyseessä on marsalkkatason kosmetiikkasarja.

iSClinical on parasta ammattilaiskosmetiikkaa

iSClinical on ollut Amerikassa jo kymmenkuntavuotta myynnissä ja siinä ajassa se on noussut heidän arvostetuimmaksi ihonhoitosarjaksi. Eurooppaan iSClinical tuli jo seitsemänvuotta sitten ja samalla tavoin kosmetologit ovat täälläkin nostaneet sen ykkössarjakseen. Suomessa iSClinical on ollut vuodesta 2016 ja se leviää vauhdilla, koska lähes kaikki Dermalogicaa käyttävät hoitolat ovat ottaneet sen käyttöönsä. ISClinical on Suomessa ensimmäinen medikaalitason kosmetiikkasarja joka on perinteisen lääketieteen ja nykyajan tieteen ja tutkimusmenetelmien tuotos. Kaikki raaka-aineet ovat farmaseuttisen tason vaikuttavia aineosia eikä tuotteissa ole mineraalirasvoja, hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. ISClinical on tehokas, mutta taatusti turvallinen ja kaikki ihonhoitotulokset ovat kliinisesti todettu. Hoitotulokset eivät perustu pelkkään mutu-tuntumaan vaan ne ovat testattu samoilla menetelmillä kuin lääkeaineetkin. Siksi iSClinical on Amerikassa myös plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien käytössä. 

Edullinen hinta ja huippulaatu

Olen hyvin iloinen, että voin tarjota asiakkaillemme hoitosarjan joka on hinnaltaan edullisempi kuin Dermalogica, mutta tehokkaasti vaikuttava. ISClinicalissa on myös tuotteita jotka ovat suunnattu ns.minimalisteille, joka on jenkeissä suosio saanut ajatustapa eli pyritään tulemaan toimeen mahdollisimman vähällä. ISClinicalin kasvohoidot ovat edullisempia joten niitä voi myös ottaa useammin ja tietysti se lisää ihonhoidon vaikuttavuutta huomattavasti. Tuo kaiken kulutuksen vähentäminen on itsellenikin mieleinen ajatus, koska kaikkea tavaraa on aivan liikaa. Tähän ajattelumalliin iSClinicalilla on tarjottavana tuotteita joissa on monta vaikutusta yhdessä. Puhdistustuotteet (49€) ovat joko puhdistusaineen ja kasvoveden yhdistelmiä, tai puhdistuksen ja kuorinnan välimuotoja. Nämä puhdistustuotteet ovat yksi hämmästelyn aihe, kun ne ovat niin miellyttäviä. Myös monipuolinen terveysajattelu on amerikkalaisille mieleistä ja iSClinicalissa löytyy muutama runsaasti antioxidantteja sisältävä tuote jotka luovat iholle suojaa ihosyövän kehittymistä vastaan ja ne myös estävät uv-säteilyn DNA:ta vahingoittavan vaikutuksen. Tuotteiden turvallisuus liittyy myös tähän terveysajatteluun ja se on todettu kliinisin tutkimuksin, mutta myös ihan käytännössä, koska onhan iSClinicalia käytetty jo yli kymmenenvuotta. Nyt alkukesän aikana tulen kirjoittamaan tässä blogissa paljon iSClinicalista, että se tulisi lukijoille tutuksi. Toisaalta kirjoitan siitä siksikin, että olen niin innostunut. ISClinical ja tehokas, nuorekas maahantuoja A Class Beauty on tuonut tullessaan täysin uusia tuulia. Yrittäjä ei voi vaihtaa työpaikkaa, mutta nyt olen oppinut niin paljon uutta, että työpaikkakin tuntuu uudelta. On aivan ihanaa saada neljänkymmenen työvuoden jälkeen vielä intohimoinen suhde omaan työhönsä ja tuskin maltan lähteä töistä pois, kun iSClinicalin tuotteissa on niin paljon uutta kokeiltavaa.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi13:43

    Hei. Millaisia uusia kasvohoitoja on tulossa? Säilyykö kuitenkin Nanolift valikoimissa vai poistuuko se? Minkä sarjan tuotteilla hoidot jatkossa tehdään?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19:14

    Hintaennakkotiedot ja lukemani (muidenkin bloggaajien jutut) laittavat kiinnostamaan paljon, tästä uudesta sarjasta.
    Putsarit on vielä Dermosililtä kunnossa pitkäksi aikaa.
    Mutta vinkkaisitko mulle maksaläiskää peittävää ja sen auringolta suojaavaa voidetta (aiemmin kirjoitit siitä värillisestä IsCSk voiteesta) olisko se ja sit se kehuttu silmänympärysvoide ekat uuden sarjan ostokset...

    Ihossani ei ole muuta vikaa kuin otsan maksaläikkä, johon olen kokeillut jo lähes kaikkea, mut se on ja pysyy ja yleensä eka auringionsäde saa sen pompsahtaan esiin. Nyt valelen nassuani SK50 suojavoiteella (alla seerumi ja active moisture) ja päällä vielä mineraaimeikki ja lisään päivälläkin kaiken päälle 5...6krt aurinkovoidetta.

    Monella peittovoiteella se maksaläikkä muuttuukin vain harmaaksi. Mut ei onneksi tummu aurinkorasvakerrostumien tai huivin alla. Ns. aurinkoviikset pysyy samoilla toimilla poissa (se tumma rantu auringosta aiheutuen ylähuulen päällä).

    Tummiin silmänalusiin ei ole toimenpiteitä tehtävissä. Nätisti sanoit, että mulla on ihan normaali iho silmienympärillä, mut itse koen sen silti tummaksi ja ryppyjäkin +40v:lle tulee.

    Eli noihin epäkohtiin täsmäase uudesta sarjasta. Dermosilin tuotteet on jo tutumpia, mut eivät ole photosopanneet peilistä näkemiäni virheitä pois...siksi haluisin koittaa uusia tuotteita...(loppu minun huonolla huumorillani kirjoitettu).

    VastaaPoista
  3. Anonyymi09:26

    Hei. Säilyykö hoitovalikoimissa
    Nanoliftt jos Dermalogica siirtyy taka alalle? Voiko Nanoliftt hoitoa tehdä uudella ISClinical sarjalla? Voi olla vähän tyhmiä kysymyksiä mutta kysyn kuitenkin.

    VastaaPoista