keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Sound Sleep Cocoon vähentää stressihormonin eritystä

Tämä uusin yövoide Sound Sleep Cocoon (110€) on kyllä yliveto keksintö. Lukiessani sen ominaisuuksista ensimmäistä kertaa sivuutin täysin tuon lupauksen uneen vaikuttamisesta. Nyt on pakko uskoa, kun sen niin moni on kokenut.

Kiireetön iltahetki rauhoittaa

Kaikki tietää pitkäaikaisen stressin huonot vaikutukset ja jokainen on varmaan kokenut miten se vaikuttaa yöuneen. Dermalogican tutkijaryhmä oli käyttänyt lukuisia työpäiviä selvittääkseen miten yöuni vaikuttaa ja miten yönaikaiset toiminnot voisi hyödyntää yövoiteessa. Se on ollut jo kauan tiedossa, että nukkuessa ihon pinnan lämpötila nousee muutaman asteen ja hoitoaineet vaikuttaa tehokkaammin. Jo kolmisen vuotta sitten  Dermalogica kehitti Overnight Repair Serumin (107€) joka hyödyntää tätä lämpötilan nousua. Kaikki itsestään huolehtiminen vähentää stressiä ja juuri iltapuuhilla on suuri vaikutus unen saantiin. Lämmin rentouttava kylpy, tai suihku kiireettömissä tunnelmissa alkaa vähentämään stressihormonin eritystä. Hyvät tuoksut tuottaa ihmiselle mielihyvää ja se on hyvä asia. Meidän uudet Castelbel kylpytuotteet tuovat juuri tätä nautinnollista tuoksua kylpyhuoneeseen olematta liian voimakas. Castelbel Pontus Cale Body Wash (28€ 300 ml) ja Body Lotion (31€ 300 ml) tuoksuvat ylellisen ihanalta, mutta luonnolliselta ruusulta. Iholle tuoksu jää hetkeksi, mutta ei häiritsevästi. 

Sound Sleep Cocoon

Jo nyt olemme saaneet hämmästyttävän paljon palautetta Sound Sleep Cocoon yövoiteen vaikutuksesta unen laatuun. Kaikki ovat kertoneet myönteisiä kokemuksia miten hyvin he ovat nukkuneet käyttäessään tuota yövoidetta. Myönnän olevani vieläkin skeptinen asian suhteen, mutta en voi kumota kenenkään kokemuksia. En myöskään pysty sanomaan, että ostakaa Sound Sleep Cocoon niin uniongelmat ovat ohitse. Kokeillahan sitä kannattaa kaikkien, koska se on ihanan kevyt, mutta syväkosteuttava geelimäinen yövoide. Jos siinä sivussa saa vielä hyvän yöunen niin sittenhän se on tosi hieno asia. Tämä uneen vaikuttaminen perustellaan uudella Dermalogican patentoimalla raaka-aineella. Se on liikeaktivoitumikrokapseli joka tarkoittaa sitä, että yöllä kääntyillessä yövoiteen mikrokapselit avautuvat ja vapauttavat vaikutusaineen ihoon. Näin vaikutusaine on koko yön aktiivisessa vaiheessa. 

Lavendeli rauhoittaa

Sound Sleep Cocoonin mikrokapseleissa on lavendeli-santelipuu- ja patsuliöljy jonka tuoksu rauhoittaa ihmistä ja vähentää stressihormonin tuotantoa. Samalla tuo öljyseos rauhoittaa ihon punakkuutta, vähentää couperosaa ja normalisoi ihon toimintoja. Kiinalaisessa lääketieteessä patsulin sanotaan parantavan päänsärkyä ja rentouttavan kireitä lihaksia. Lavendeli on vanha euroopassakin tunnettu rauhoittava tuoksu. Lavendelia kuivattuna on perinteisesti käytetty lakanakaapissa tuoksun tuojana ja nyt ymmärrän miksi. Ilmeisesti jo satoja vuosia sitten ihmiset ovat keksineet lavendelin hyvän vaikutuksen uneen ja siksi sitä on käytetty nimenomaan vuodevaattekaapissa tuoksupussina. Kyllä minä itsekin olen kokenut näitä vaikutuksia tämän yövoiteen käytöstä. Ensimmäisenä yönä, kun laitoin Sound Sleep Cocoonia kävin aamuyöstä antamassa Hertalle tuoretta ruokaa. Istuin hetken keittiössä, kun katsoin kelpasiko ruoka. Ihmettelin mistä tulee tosi hyvä tuoksu nenääni joka tuntui ihmeellisen rauhoittavalta. Mietin tuoksuuko voidepurkki kylppäristä keittiöön asti kunnes hoksasin, että nuo mikrokapselit aukeilivat ja tuo öljyseos aktivoitui. Koin sen tuoksun hyvin miellyttävänä ja nukahdin heti, kun pääsin sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti