keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Yhteistyö kannattaa aina

Aloitimme mielenkiintoisen ja meille aivan uuden yhteistyökuvion. Fitness kisoihin treenaava hämeenlinnalainen Riikka Savolainen on nyt sponsorointimme kohde. Me huolehdimme hänen ihonhoidosta ja samalla saamme kokemusta urheilevan naisen ihon tarpeista.

Fitness Masters 35+

Tämä yhteistyö Riikan kanssa innostaa minua monella tapaa. Tutut asiakkaat tietävät etten ole mitenkään liikunnallinen enkä todellakaan seuraa mitään urheilulajia. Siksi minua kiinnostaa ihan henkilökohtaisesti miten näin tavoitteellinen treenaaminen tapahtuu ja millainen laji tämä Fitness on, koska se on nykyisin kovin muodikasta. Siinäkin mielessä yhteistyö Riikan kanssa kiinnostaa, että hän on 36-vuotias kahden lapsen äiti jolla on hyvin vaativa työkin. Haluan nähdä miten iho reagoi, kun on monenlaista painetta ja sen lisäksi kova fyysinen rasitus. Hän on myös juuri sopivan ikäinen, koska yleensä asiakkaamme aloittavat säännöllisen ihonhoidon noin 30-35-vuotiaana. Jo ensi tapaamisella näin, että Riikka on huolehtinut ihostaan todella hyvin tähänkin asti, koska onhan hänen lajissaan ulkonäkö yksi tarkastelun kohde. 

IsClinical kannattaa yhteistyötä

Teemme Riikalle hoidot ja kotihoitosuunnitelman IsClinicalilla ja Youngbloodin meikit tulevat hänen käyttöönsä myös. Olen ilahtunut, että IsClinicalin maahantuoja A Class Beautyn asiakkuuspäällikkö Minttu Sahrman oli yhtä innostunut tästä yhteistyöstä kuin minä, Mari ja Riikkakin. Tämä on minulle uutta, koska Dermalogica taas ei lähde mihinkään mukaan ellei hyöty ja tuotto ole näkyvää mitä ajatusta olen aina vierastanut. Joka tapauksessa saatte ainakin vuoden ajan lukea Riikan kuulumisia ja ihonhoidon tuloksia tässä blogissa ja meidän facebooksivuilla. Riikka tähtää vuoden 2019 mahdollisesti jo kevään kisoihin, mutta viimeistään syksyn kisaan. Treenaaminen on hyvin ammattimaista ja häntä valmentaa lahtelainen Sampo Kirjovaara joka on alalla hyvin arvostettu valmentaja ja hän myös tuomaroi erilaisia fitnesskisoja. Meille haasteellisinta Riikan ihossa on estää ihon liiallinen kuivuminen monien suihkussa käyntien ja kovan hikoilun aikana. Onneksi pääsemme hoidot aloittamaan nyt kesää vasten niin iho on jo kunnossa seuraavan pakkaskauden alkaessa.

Ajattelemme aina asiakkaan parasta

Asiakkaat ovat ottaneet suurella innostuksella vastaan IsClinical sarjan. Hämmästyttävän moni on ollut siitä jo tietoinen ja useampi on jo ostanutkin sitä matkoiltaan. Suomessahan sitä on myyty vuodesta 2016, mutta nyt vasta se leviää laajasti hoitoloihin, koska moni Dermalogican käyttäjä ottaa sen rinnakkaissarjaksi. Jo 2010-luvun alussa muutama plastiikkakirurgi on tuonut IsClinicalia Suomeen omien asiakkaidensa tarpeisiin. IsClinicalilla on parhaat tuotteet plastiikkakirurgisten leikkausten jälkihoitoon ja muiden lääketieteellisten hoitojen yhteydessä.  Muutama on kysynyt hiukan epätietoisena pitäisikö hänen kokonaan siirtyä jo IsClinicaliin. Siitä ei tarvitse olla huolissaan, koska me kerromme aina mikä on paras valinta. Neuvomme aina mikä on asiakkaalle edullisin ja paras hankinta kotihoitotuotteeksi. Dermalogicaa ja IsClinicalia voi käyttää hyvin yhtäaikaa, koska niiden voidepohja on samanlainen. Tähtitarjouksia tulee olemaan kummastakin sarjasta sen mukaan mitä asiakkaat eniten tarvitsevat. Esimerkiksi nyt Tähtitarjouksena oleva Total Eye Care sk 15 NYT 49€ (69€) on ehdottomasti järkevä ostos, koska IsClinicalilla ei ole vastaavaa aurinkosuojallista silmänympärysvoidetta. IsClinical tulee verkkokauppaan kesäkuussa ja myös meidän vakioverkkokauppa asiakkaat voivat kysyä neuvoa mitä valita. Voitte luottaa täysin siihen, että Marin kanssa teemme työmme aina asiakkaan parhaaksi. Mitään muuta vaihtoehtoa ei edes ole, jos haluamme säilyttää hoitolan hyvän maineen. En myöskään voinut olla esittelemättä asiakkaille IsClinicalia, koska se on osoittautunut monessa kohtaan maailman ykkössarjaksi tällä hetkellä. En voi tehdä sellaista vääryyttä, että väittäisin parhaaksi jotain muuta mikä ei enää ole totta vain sen takia etten viitsisi oppia uutta. IsClinicalin lanseeraaminen on meille suuri työ ja kallis satsaus, mutta meidän asiakkaat ansaitsevat parasta ja kaikki tietää, että meiltä saa aina parasta. 

3 kommenttia:

 1. Voitte katsoa Riikan Instagramia osoitteessa riikkasavolainentraining. Tulette näkemään ja lukemaan hänestä vielä moneen kertaan, koska olen niin innoissani yhteistyöstä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Kiitos Inkeri - olen myös hyvin innoissani yhteistyöstämme ja mitä kaikkea mukavaa keksimme :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Inkeri - olen myös kovin innoissani yhteistyöstämme ja odotan mitä kaikkea keksimmekään tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista