torstai 24. toukokuuta 2018

Tuuheutta ripsiin ja kulmiin

Tällä hetkellä on selvästi nähtävissä, että kulmakarvat ovat tärkeässä osassa meikkiä tehdessä. Teini-ikäisillä on hyvännäköisiä tuuheita kulmakarvoja jotka ovat muotoiltu suoriksi. Valitettavasti moni iäkkäämpi nainen on vuosien saatossa nyppinyt kulmakarvansa olemattomiin ja nyt näkyvissä on vain ohut viiva.

Käytännön kokemus ripsiseerumista

Meille tuli muutama viikko sitten myyntiin EyEnvy (108€) ripsiseerumi ja se on saanut suuren suosion. Löysin tuon ripsiseerumin ihan asiakkaiden kautta ja seurasin ensin heidän kokemuksiaan. Meillähän oli ripsiseerumia myynnissä noin kolmisenvuotta sitten ja sillä saatiin näkyviä tuloksia. Sen merkin haittapuoli oli liian lyhyt säilyvyysaika ja siksi jätimme sen pois myynnistä. Moni on sen jälkeen kysellyt ripsiseerumia, koska sellaisen tarve on lisääntynyt huimasti ripsipidennysten aiheuttamien ongelmien myötä. Halusin sellaisen tuotteen meille myyntiin millä on näkyvät tulokset ja helppo käyttötapa. Samoin tuotteen piti olla takuulla turvallinen ja sopiva myös herkkäsilmäisille. EyEnvy ripsiseerumiin tutustuin asiakkaiden kautta joista muutama kertoi viime talven aikana alkaneensa käyttämään ripsiseerumia. Seuraavalla hoitokerralla olin ihan äimistynyt, kun jokaisella oli ripset kasvaneet näkyvästi pituutta. Eräs heistä kasvatti vaan kulmakarvoja ja niihinkin vaikutus oli näkyvä. Vielä, kun nämä asiakkaat harmittelivat EyEnvyn huonoa saatavuutta, koska sitä ei Hämeenlinnassa myyty muualla päätin tarjota tätä tehoainetta kaikille asiakkailleni. 

EyEnvy tuuhentaa myös kulmakarvoja

Korostan vielä, että kirjoitan vaan EyEnvy merkkisestä ripsiseerumista ja nämä ohjeet eivät välttämättä päde mihinkään muuhun merkkiin. Meillä vanhemmilla naisilla alkaa olla ongelmia sekä ripsien, että kulmakarvojen kasvussa ja vahvuudessa. Jatkuvan nyppimisen vuoksi karvanysty ei tuota kuin vähäistä hentoa karvaa, joka aika pian irtoaa ja sama tilanne on ripsissä. Karvatupessa ei ole toimintaa juuri ollenkaan ja siksi karva ei jaksa kasvaa ja putoaa pois ennen aikojaan. EyEnvy ripsiseerumi vaikuttaa juuri tähän karvatupen toimintaan ja vilkastuttaa sen toimintamekanismia. EyEnvyä on pakattu samanlaiseen pakkaukseen kuin monet silmänrajausvärit ja ohuella ja kapealla siveltimellä on helppo laittaa ripsiseerumi ylä-ja alaluomen ripsirajaan. Aluksi suositellaan, että ripsiseerumia käytetään noin kolmenpäivän välein, että iho tottuu aineeseen. Levitettäessä se jättää hetkeksi kuumottavan, tai hiukan kirpakan tunteen. Itselläni tuo kuumotus häipyi puolessa tunnissa ja se tuntui vain ensimmäisten kertojen yhteydessä. 

Ripsiseerumin vaikutus näkyy kuukaudessa

Parinviikon totuttelun jälkeen ripsiseerumia käytetään joka aamu. Mieluiten juuri aamulla, koska liikkeellä ollessa verenkierto ja muukin toiminta vilkastuu silmäluomissa. Ripsiseerumi laitetaan silmänympärysvoiteen levityksen jälkeen ja ripsiseerumin jälkeen laitetaan meikit. Noin 3-5 viikon säännöllisen käytön jälkeen ripsien pidentyminen alkaa näkymään. Aluksi karva on hyvin hentoa ja läpikuultavaa. Samoin kulmakarvoissa nousee karvanystyistä pientä hentoa karvaa joka ensin näkyy vain suurentavalla peilillä. Yleensä 2-3 kuukauden päivittäisen käytön jälkeen olen nähnyt ripsiseerumin tehon olevan parhaimmillaan. Ripset ovat pitkät ja tuuheat ihan kuin ripsipidennykset, mutta luonnolliset. Kulmakarvat ovat tuuheammat ja yksittäinen karva on selvästi vahvempaa. Ylläpitohoitona ripsiseerumia käytetään noin kolmenpäivän välein. Sitten, kun seerumin käytön lopettaa ripset ja kulmat palautuvat hiljalleen kuukausien kuluessa entiseen tilanteeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti