maanantai 14. toukokuuta 2018

Hoitamattomaan ihoon ei voiteet imeydy

Näin keväisin tyypillinen kysymys on miksi hoitovoide ei imeydy. Yleensä siinä kohtaa syytetään kosmetiikkaa ja valitetaan niiden huonoa imeytyvyyttä. Asiakkaat ostavat valintamyymälöistä aina vaan uusia tuotteita ja tulos on aina sama. Ihon pinta on niin paksun kuolleen solukon peitossa etteivät voiteet imeydy sen läpi.

Talvi kuivattaa ihon

Ellei ihoa hoideta säännöllisesti näin keväällä ihon huono tilanne näkyy ja tuntuu selvästi. Kirkas auringon valo paljastaa harmaan kellertävän ihon värin, hilseilevän pintakerroksen ja syventyneet rypyt. Iho tuntuu kireältä ja kutisevan kuivalta. Myös punoituslehahduksia tulee yhtenään ja sekin on harmittavaa. Ihmisen ihosta irtoaa miljoonia soluja vuorokaudessa ja kasvoilla niiden irtoaminen on hitainta. Vartaloa pestään karkeammalla harjalla ja hilseily hankautuu myös vaatteisiin ja vuodevaatteisiin. Kasvojen ihoon tuuli, pakkanen ja ilmastointi painaa hilseilyn niin tiiviisti kiinni ettei se irtoa ihan helposti. Talvella ihon hilseilyä lisää kuiva sisäilma ja kesällä uv-säteily nopeuttaa solukuolemaa mikä tuottaa hilseilyä. Jo yhdellä kasvohoitokerralla saadaan hilseilykerros pois ja voiteet imeytyvät heti paremmin. Tilanne on kuitenkin taas sama 4-6 viikon päästä ellei kotihoidolla pidetä hilseilyä kurissa.

Kuorinta parantaa voiteiden imeytymistä

Paras apu hoitovoiteiden imeytymiseen on hyvä kuorintatuote. Parasta olisi aloittaa ihonhoito hyvällä kasvohoidolla jolloin hilseily saadaan kerralla kuriin. Ellei tähän ole mahdollisuutta meiltä löytyy hyvät kuorintatuotteet kotiinkin. Dermalogican Multivitamin Thermofoliant (82€) sulattaa paksuakin hilseilykerrosta, mutta kuukausia kerääntyneeseen kuolleeseen solukkoon ei ihan yksi kuorintakerta tehoa. Kannattaa tehdä selkeä kotihoitosysteemi ja käyttää Multivitamin Thermofoliantia joka kolmaspäivä ja muina päivinä Daily Microfoliantia (80€). Parin viikon kuluttua alkaa hoitotulos näkyä, mutta pelkkä kuorinta ei riitä. Iho tarvitsee myös runsaasti kosteutta, että se imeytymiskyky palautuu normaaliksi. Multivitamin Power Recovery Masque (78€) naamiolla saadaan ihon kosteustasapaino normalisoitumaan. Sitä voi käyttää aina tuon Multivitamin Thermofoliantin jälkeen niin hoitotulos on paras mahdollinen. Päivittäiset kotihoitotuotteet pitää olla ohuita ja kosteuttavia, että ne imeytyvät hyvin. Rutikuivalle pienihuokosiselle iholle ei kovin paksut ja rasvaiset voiteet imeydy kunnolla, mutta sellaisia ei olekaan Dermalogicalla, tai IsClinicalilla. Erinomainen kosteuden palauttaja on Skin Hydrating Booster (107€) joka sisältää puhdasta kosteutta ja se imeytyy todella hyvin. Tätä säännöllistä ihon kotihoitoa ei pidä unohtaa heti, kun iho on taas kunnossa muuten sama tilanne toistuu viimeistään syksyllä. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:22

    Mitä isclinikalin tuotteita myyt?

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä meillä on yli puolet isClinicalin valikoimasta ja jos jotain määrättyä tuotetta haluat voimme sen kyllä tilata. Kesäkuun alusta meillä on sitten koko tuotesarja myynnissä ja se tulee myös verkkokauppaan.

    Inkeri

    VastaaPoista