tiistai 1. toukokuuta 2018

Värikästä vappua!

Vappu on merkki kesään siirtymisestä ja vaikka heti ei tullutkaan kesämekkokelit voi ainakin meikit vaihtaa kesäisempiin. Se on vähin vaatimus mitä meikkimuodista pitää noudattaa, että talvella ja kesällä käytetään eri värisävyjä.

Tummat värit vanhentaa kesällä

Tummat huulipunat ja poskipunat mitkä näyttävät hyviltä pikkujouluaikaan tekevät väsyneen ilmeen kevään kirkkaassa valossa. Ne talven värit voi siirtää hetkeksi syrjään ja taas lokakuussa ne näyttävät kuin uusilta. Kirkas auringon valo vaatii heleitä pastellisävyjä ja tasaista meikkipohjaa. Kevään valossa tulee esiin kaikki pienetkin ihovirheet ja kannattaa pysähtyä katsomaan onko meikkivoide paras mahdollinen tähän vuodenaikaan. Youngbloodin mineraalipigmenttimeikit ovat aina läpikuultavan kevyitä eivätkä jätä rajoja. Niistä voi huoletta ottaa vähän tummenmankin sävyn, koska se muotoutuu aina ihon oman sävyn mukaiseksi. Jauhemaisesta Natural Mineral Foundation (65€) meikistä käytän kesällä sävyä Warm Beige, vaikka olen iholtani ihan vitivalkoinen. Warm Beige poistaa kalpeutta ja tekee lämpimän päivettyneen sävyn iholle. Ne ketkä haluavat käyttää nestemäistä meikkiä voivat valita Liquid Mineral Foundation (79€) sävyn Capri joka myös netralisoi ihon kalpeutta.

Kesän meikissä korostuu silmät

Kesän muotimeikissä on kiinnekohta silmissä ja kulmakarvoissa. Huulet ovat muodikkaimmillaan nudesävyisenä, mutta se harvoin sopii yli kolmekymppiselle. Vähän varttuneemmille sopii läpikuultavat YB:n huulikiilteet (38€) jotka ovatkin aina kesän myydyimpiä meikkituotteita. Tänä kesänä suositellaan sävyjä Coral Kiss ja Promiscous. Coral Kiss on nimensä mukaan pehmeä koralli ja Promiscous taas on läpikuultava pinkki. Silmiin saa voimaa rajauksista ja YB:n kesämeikkiin suositellaan kynämäistä (23€) sinistä rajausta. Sininen ja koralli luomiväripaletti (52€) käy hyvin yhteen sinisen kynärajauksen kanssa. Älkää unohtako hehkua ja hohtoa poskipäille ja kulmaluulle. Champange Life (41€) poskipuna on todellakin läpikuultava sampanjansävy eikä sovi perinteiseksi poskipunaksi. Laadultaan se on samaa hybridilaatua eli voiteen ja puuterin välimuotoa kuin poskipunat Tropical Glow ja Rose Quarts. Testailen nyt myös ihan uusia meikkilaatuja ja värejä ja kerron heti, kun löydän jotain asiakkaillemme sopivaa. 

Hyvää vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti