perjantai 4. toukokuuta 2018

Ensirakkautena kaulavoide!

En mitenkään malta olla kertomatta uutuustuotteista jotka esittelemme kesäkuussa. Tuotesarja on amerikkalainen IsClinical joka on suursuosikki USA:ssa ja monessa Euroopankin maassa. Se on ainoastaan ammattilaisten käytössä ja myynnissä oleva tuotesarja jonka raaka-ainekoostumukset ovat vieneet kosmetiikan aivan uusiin sfääreihin.


IsClinical on ammattilaiskosmetiikan ykkönen

Kerron IsClinicalista enemmän kesäkuun alussa, kun virallisesti esittelemme hoitosarjan, mutta heidän kaulavoiteestaan on pakko kertoa jo nyt. Osa tuotteista on meillä jo myynnissä ja loput tulee tämän kuun aikana. IsClinical tulee Dermalogican rinnalle eli sitä ei tarvitse pelätä, että Dermalogica katoaisi. Nämä kaksi tuotesarjaa täydentävät toisiaan, koska niiden voidepohja on samanlainen. Niitä voi siis käyttää kotona yhtäaikaa ja ne tukevat toistensa vaikutuksia. IsClinical on ohittanut Dermalogican vaikuttavuudessaan ja tuotekehittelyssään ja se on noussut parissa vuodessa ammattituotteiden ykköseksi. IsClinical on perustettu kymmenisenvuotta sitten ja se on medikaalitason kosmetiikkaa joka on raaka-aineiltaan ja teknologialtaan samaa tasoa kuin lääkeaineet. He ovat kehittäneet raaka-aineen nimeltään copper tripeptide-1joka stimuloi ihon kollageenisynteesiä. Tämä raaka-aine vei kosmetiikan taas uudelle tasolle ja kyse on jo seuraavan sukupolven hoitotuotteista.

Hämmästyttäviä tuloksia kaulavoiteella!

En voi pantata tätä Neckperfect Complexia (95€)  kesäkuulle asti, koska niin moni tarvitsee sitä heti. Ensimmäinen kerta, kun kuulin IsClinicalista tuli tämän kaulavoiteen kautta. IsClinicalia on tuotu Suomeen vuodesta 2016 ja tämä kaulavoide oli ensimmäisenä esillä suomalaisissa naistenlehdissä ja kauneusblogien jutuissa. Sitten se nousi jo puheenaiheeksi Dermalogican koulutuksissa, kun niin moni Dermalogicaa käyttävä hoitola on ottanut IsClinicalin rinnakkaistuotteeksi. Ensimmäisen kokeiluvoiteen sain kollegaltani mainesanoilla ettet ole ikinä kokeillut mitään joka olisi ollut edes lähellä tämän tuotteen vaikuttavuutta. Se oli todella vahvasti sanottu kosmetologilta jonka olen tuntenut jo vuosia ja jonka ammattitaitoa arvosta suuresti. Käytettyäni Neckperfect Complexia muutaman päivän oli pakko myöntää, että käsissäni oli kosmeettinen tuote jonka vaikutuksista aiemmin vain unelmoin. 

Kollageeni ylläpitää kimmoisuutta

Kollageenin vaikutukset ihossa ja iholle on tunnettu kymmeniävuosia ja sitä on lisätty ihoon monessa muodossa omankin urani aikana. IsClinical teki läpimurron siinä ettei kollageenia yritetäkään lisätä pelkästään ulkoapäin vaan copper tripeptide-1 vaikuttaa suoraan kollageenisynteesiin jonka toiminta lopahtaa estrogeenin vähenemisen myötä. Tässä Neckperfect Complexissa kollageenitoiminnan palautuminen tuntuu ja näkyy hämmästyttävän hyvin. Ihon napakoituminen ja vahvistuminen alkaa näkyä jo parissa viikossa ja itse koin, että roikkuva iho väheni kuukaudessa selvästi. Jo ensimmäisellä levityskerralla koin tunteen, että kaula oli jotenkin jämäkämpi. Neckperfect Complex on hyvin ohutta, lähes geelimäistä voidetta jota käytetään aamulla ja illalla leuankärjestä decolteelle asti. Tämä voide on jo meillä myynnissä, mutta verkkokaupan sivuilla tuotteet eivät näy kuin vasta kesäkuussa. Neckperfect Complexia voi kuitenkin tilata meiltä, vaikka sähköpostilla niin laitamme laskun sähköpostiin ja sen saatuamme paketti lähtee meiltä. Mitään postikuluja yms. meillä ei mene. 

4 kommenttia:

 1. Meille on tullut tänään lukuisia yhteydenottoja tämän IsClinicalin vuoksi. Olen hämmästynyt miten moni on tietoinen tämän sarjan hienoista tuloksista. Sain monta viestiä joissa vaan kiiteltiin, että sarjaa saa nyt Hämeenlinnasta. Sen tuloa verkkokauppaan on myös tiedusteltu ja tottakai se tulee verkkokauppaan. Saan sen sinne kesäkuun alkuun mennessä, kun kokonaisuus on meillä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Tuleeko teille IcClinicalin Ice&Fire kasvohoito? Entä silmänympärysvoide? Luin näistä Facebookista IcClinicalin Suomen sivuilta, vaikuttaa tosi kiinnostavalta sarjalta!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nämä kaikki tulee meille kesäkuussa. Ice&Fire kasvohoito on aivan mahtava. Sitä olemme Marin kanssa testailleet jo kuukauden verran. Kesän juhlakauteen se on mitä parhain, koska jo yksi hoito antaa näkyvän tuloksen. Hoidon hintaa en ole vielä lopullisesti laskenut, mutta yritän saada sen mahdollisimman alas ja alle 100€ se jää. Päivän mittaan on jo kyselty IsClinicalin hintaluokkaa ja se on edullisempi kuin Dermalogica. Se on myös todella riittoisa ja vaikka Dermalogican tuotteita riittää pieni määrä niin IsClinicalia riittää vielä pienempi annos. Voiteet ovat modernit ja tosi kevyet koostumukseltaan.
  Olen niin intoa täynnä, että tuskin maltan lähteä työstä iltaisin pois. Kannattaa googlettaa IsClinical, koska netti on täynnä kehuja siitä. Jokainen kauneusbloggari joka hiukankin on asioista selvillä vannoo nykyisin IsClinicalin nimeen. Olisin tehnyt väärin asiakkaitani kohtaan ellen olisi tuonnut tarjolle tämän hetken ykköstuotetta. Varsinkin, kun se täydentää Dermalogicaa hienosti ja siksi se onkin tullut suurimpaan osaan Dermalogicahoitoloita. Sekin on kiva juttu, että tuttu kosmetologiporukka voi jakaa tietoa keskenään. Silloin, kun Dermalogica tuli meille 1999 ei ollut vielä tällaista somea missä pystyy olemaan jatkuvassa yhteydessä muihin. Nyt sen arvon huomaa, kun kaikki opettelee uutta ja kysymyksiä ja neuvoja satelee.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Ihan loistava tuotesarja valinta Dermalogican lisäksi, mutta ei sitä muuta voi odottaakaan sinun asiantuntemuksellasi. Sarjan silmänympärysvoide on yksi suosikkituotteitani ja toki sarjasta löytyy paljon muitakin loistavia tuotteita.

  VastaaPoista