torstai 17. toukokuuta 2018

IsClinicalin upeat aurinkosuojatuotteet

IsClinicalin uv-suojalliset voiteet olivat ensimmäisiä tuotteita mistä kiinnostuin uudessa sarjassa. Ne myös myytiin heti loppuun, kun ne hoitolan hyllyyn tuli. Näissä aurinkosuojavoiteissa yhdistyy huippulaatu ja edullinen hinta.

IsClinical on nyt tuotekehittelyn kärjessä

IsClinical on perustettu kymmenisen vuotta sitten aluksi plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien kosmetiikkasarjaksi. Se on medikaalitason hoitosarja eli tuotteet ovat tehty samalla tarkkuudella kuin lääkkeetkin ja niiden raaka-ainepitoisuudet lähenee lääkkeiden pitoisuuksia. IsClinical on kehittänyt ja patentoinut muutaman erittäin tehokkaan raaka-aineen jotka nostivat tuotteiden vaikutukset ja turvallisuuden ihan uudelle tasolle. Haluan tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset kotihoitotuotteet ja kasvohoidot ja tällä hetkellä IsClinical on ammattikosmetiikan ykkönen. Se toimii oikein hyvin Dermalogican kanssa yhteen, koska niiden voidepohjat ovat samanlaiset eli vesiliukoiset ja ilman mineraalirasvoja. Voitte aivan hyvin käyttää kotona kumpaakin tuotesarjaa yhtäaikaa ja valita parhaat tuotteet kummastakin. Hinnaltaan IsClinical on samaa luokkaa kuin Dermalogicakin, mutta muutama tuote on selvästi edullisempi esimerkiksi juuri nämä aurinkosuojatuotteet. 

Eclipse sk 50 aurinkosuojavoide

IsClinicalilla on kolme aurinkosuojallista voidetta. Eclipse sk 50 ( 100 ml 49€) on jo muutaman vuoden ollut Hollywoodkaunottarien suursuosikki ja Emma Stone, Jennifer Aniston ja Emma Watson ovat naistenlehdissä kertoneet käyttävänsä tätä päivävoidetta. Eclipse sk 50 on saatavana värittömänä ja kevyesti värillisenä ja se onkin ainoa värillinen tuote IsClinicalissa. Värillinen voide sisältää kevyen mineraalipigmentin joka tasoittaa ihon väriä ja vähentää kalpeutta ja ihom kirjavuutta. Väripigmentti on niin kevyt ettei rajoja jää eikä iho näytä meikatulta. Voidepohja on värillisessä ja värittömässä voiteessa sama ja ne imeytyvät erinomaisesti. Ne sopivat kaikille ihotyypeille myös rasvoittuvalle iholle. Erittäin kuivalle ja vaativalle iholle voi laittaa hoitavia tehotippoja voiteen alle, jos haluaa, mutta yleensä Eclipse sk 50 toimii kaikilla yksinään päivävoiteena. 

Extreme Protect sk 30

Toinen IsClinicalin aurinkovoide sisältää suojakertoimen 30 ja se myös vähentää ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Extreme Protect sk 30 (100 ml 85€) sisältää patentoidun Extremozyme-teknologian joka on kliinisissä testeissä osoittanut suojaavan ja korjaavan ihon DNA:ta. Voiteessa on laajakirjoinen UVA - ja UVB-suoja ja samalla se hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Extreme Protect sk 30 sisältää myös runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn haittavaikutuksia. Monista
tehokkaista raaka-aineista huolimatta voide imeytyy erittäin hyvin ja sopii myös meikin alle. Minimalistille joka ei halua käyttää monia tuotteita Extreme Protect sk 30 on erinomainen ja monipuolinen koko kesän päivävoide. Näin aluksi, kun vasta opettelemme IsClinicalin menekkiä pahoittelen, jos tuotteet ehtivät joskus loppumaan. Uutta saamme parissa päivässä joten odotus ei ole pitkä. Näiden aurinkosuojavoiteiden menekkiä en heti osannut arvioida, mutta ei mene kauaa, kun opin tilaamaan tuotteita oikean määrän.

TÄHTITARJOUS TOTAL EYE CARE sk 15 NYT 49€ (69€) loppuu sunnuntaina 20.5 joten älä ohita
 tätä tarjousta. Total Eye Care sk 15 sopii kaikille ja se vähentää tummuutta ja turvotusta. Myös nuorisolle se sopii ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi. Total Eye Care sk 15 mukana saat lahjaksi matkakoon Calm Water Gel kosteusvoidetta ja sen arvo on 15€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti