maanantai 7. toukokuuta 2018

Tähtitarjouksena Total Eye Care sk 15!

TÄHTITARJOUKSENA ON TOTAL EYE CARE sk15 NYT 49€ (norm.69€) ja saat lahjaksi matkakoon uutuusvoiteesta CALM WATER GEL. Arvo 15€. Voimassa 7.5-20.5.-18.


Silmänympäryksien uv-suoja

Total Eye Care sk 15 on ehdoton kesäajan silmänympärysvoide, koska siinä on aurinkosuoja 15. Total Eye Care sk 15 on monipuolisesti hoitava silmänympärysvoide ja se sopii kaiken ikäisille. Tämä silmänympärysvoide kosteuttaa, vähentää turvotusta ja poistaa tummuutta. Se sisältää valoa taittavan mineraalipigmentin joka neutralisoi silmänympärysten tummuutta ja vaalentaa tummia pigmenttikeräytymiä. Voide toimii siis aivan kuin hoitava valokynä. Total Eye Care sk 15 on parhaimmillaan päiväkäytössä, mutta nuoret voivat käyttää sitä myös iltaisin. Se sopii parikymppisille ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi. Total Eye Care sk 15 sisältää runsaasti kosteutta joka tasoittaa ikääntyneen ihon kuivuusryppyjä. Mineraalipigmentti häivyttää myös pikkuryppyjä ja juonteita ja saa silmänympäryksen näyttämään tasaisen väriseltä ja sileältä. Ennen kaikkea Total Eye Care sk 15 on ainutlaatuinen aurinkosuojavoide joka on suunniteltu juuri ohutta ja helposti pigmentoituvaa silmänympärysihoa varten.

Silmänympärysvoide äitienpäivälahjaksi

Valitsin Total Eye Care sk 15 Tähtitarjoustuotteeksi senkin takia, että se on loistava lahjaidea kevään juhliin. Äitienpäivä on sunnuntaina 13.5 ja henkilökohtainen hoitotuote on takuulla mieluisempi lahja kuin oksasakset, tai vohvelirauta. Total Eye Care sk 15 on helppo valinta, koska se käy kaikille ja kaiken ikäisille. Myös nuorille Total Eye Care sk 15 on hauska valmistujaislahja. Silmät kurtussa pakertaneelle on tarpeellinen lahja tämä tuote joka siloittaa jo tulleet rypyt ja ehkäisee myös tulevien lukukoitosten haittavaikutukset. Kaupan päälle tuleva Calm Water Gel on niin sanottu vesivoide jonka runsas kosteusvaikutus toimii aivan kaikilla ikään ja ihotyyppiin katsomatta. Tämä on hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan myös tätä uutuustuotetta. Tervetuloa ostoksille joko liikkeeseen, tai verkkokauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti