maanantai 21. toukokuuta 2018

Tähtitarjouksena Sheer Tint sk 20!

Tähtitarjouksena on seuraavat kaksi viikkoa SHEER TINT sk 20 NYT 65€ (norm. 84€)värillinen päivävoide ja saat lahjaksi matkakoon Sound Sleep Cocoon yövoideuutuudesta. Lahjan arvo on 24€


Sheer Tint sk 20 on kolmivaikutteinen voide

Sheer Tint sk 20 oli bb-voide jo silloin, kun bb-voiteista ei edes puhuttu. Dermalogica teki tämän monivaikutteisen tuotteen jo 2000-luvun alussa, kun kukaan ei näistä vielä tiennytkään. Uudistumisprosessi 2015 teki voiteesta vielä hoitavamman kuin ennen ja suojakerroin nousi kahteenkymmeneen. Sheer Tint sk 20 on ollut monen suosikki jo lähes kaksikymmentävuotta eikä ne ihmiset halua edes kokeilla muuta, koska ovat tähän täydellisen tyytyväisiä. Sheer Tint sk 20 on värillinen päivävoide jossa on kolme värisävyä. Kaikista suosituin niistä on medium ja vain harvat käyttävät näitä kahta muuta light ja dark sävyä. Jotkut stemmaavat värin juuri itselleen sopivaksi sekoittamalla joko vaaleampaa lightsävyä, tai tummenpaa darksävyä mediumin joukkoon. Nyt, kun voide on näin edullinen sitä voikin ostaa kaksikin eri sävyä. Kuitenkin yleensä tuo mediumsävy on niin suomalaiselle sopivan luonnollinen ettei siihen tarvitse lisäillä yhtään mitään. Hyvän värin lisäksi voide on kosteuttava ja sisältää suojakertoimen 20. Sheer Tint sk 20 on täydellinen minimalistin päivävoide ja sen lisäksi et aamuisin tarvitse mitään muuta.

Pääset kokeilemaan uutta Sound Sleep Cocoon yövoidetta

Olen tosi tyytyväinen, että sain järjestettyä tämän Tähtitarjouksen mukaan matkakoon Sound Sleep 
Cocoon (50 ml 110€) voiteesta. Nyt pääsette samalla kokeilemaan senkin rauhoittavaa ja stressiä poistavaa vaikutusta. Se on oikein hyvä pari Sheer Tint sk 20 päivävoiteelle, koska Sound Sleep Cocoon yövoide täydentää ihonhoidon ja matkakoko riittää noin kahdenviikon käyttöön. Uskon, että kokeilukerran jälkeen olette aivan myyty Sound Sleep Cocoonin monista vaikutuksista. Normaali-ihoinen, sekaihoinen ja pintakuivuuteen taipuvainen pärjää näillä kahdella voiteella koko kesän. Hiukan vanhemmalle kyllä suosittelen jonkun ”ryppytipan” näiden lisäksi, koska Sheer Tint sk 20 ja Sound Sleep Cocoon on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Nuorille Sheer Tint sk 20 on erinomainen ensimmäiseksi meikkivoiteeksi, koska se on hyvin luonnollinen eikä jätä rajoja. Myös hyvin iäkäs ja rypistynyt iho näyttää hyvältä Sheer Tint sk 20 kanssa, koska se ei jää uurteisiin kiinni. Meidän kaikki yli 70-vuotiaat asiakkaat ovat vannoutuneita Sheer Tintin käyttäjiä. Nyt kannattaa hankkia edulliseen hintaan täydellinen voide päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti