sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Älä tee näin

Kehtaankohan edes kertoa mitä kaikkea hölmöä teen välillä ajatuksissani? Olen aina ollut vähän huithapeli tehnyt montaa asiaa yhtäaikaa ja välillä sattuu kaikenlaista.

Body Complex ei sovi meikinpoistoon

Yritin tässä yksi ilta puhdistaa ihoani Body Complexilla (74€) mutta ei se oikeen siihen soveltunut. Tuo nyt kovasti kehuttu Body Complex on aivan samanlaisessa pullossa kuin Cleansing Complexin (49€) ja ne olivat kylppärin hyllyllä vierekkäin. Alkuviikolla, kun olin pesulla ja jo kastellut kasvoni nappasin kämmenelle Body Complexia ja aloin hieromaan sitä ihollani. Hetken mietin, että mites tämä pesugeeli tuntuu niin erilaiselta, mutta hieroin vaan sitä ripsiini ja yritin poistaa silmämeikkiä. Hiukan se kirveli ja aloin huuhtelemaan sitä pois. Kasvoja kuivatessani katsoin, että pyyhe oli ihan meikkivoiteessa ja vilkaistessa peiliin ripsivärit oli pitkin poskia. Meni muutama minuutti ennen kuin tajusin mitä oli tapahtunut. Onneksi erehdys ei ollut mitenkään vaarallinen, mutta harmitti oma hölmöilyni. 

iS Clinicalin naamio virkistää tuntuvasti

Toinen moka oli jo viime viikonloppuna. Olin kuullut monelta asiakkaalta miten he tykkäsivät Hydra Intesive Cooling Masquesta ja päätin kokeilla sitä itsekin. Nuo naamion näyteet ovat pakattu pieneen lasipurkkiin mistä pystyy saamaan noin 4-5 naamiokertaa. Muistin, että meikkipussini pohjalla oli tuo näytepurkki ja hain sen. Vähän muistelin, että Hydra Intesive Cooling Masque oli hiukan ruskehtavaa paksua geeliä, mutta minun purkissani oli täysin väritöntä ja aika ohutta geeliä. En sillä sen enempää
päätäni vaivannut vaan levitin geeliä paksulti kasvoilleni. Eikä se tuntunut yhtään miltään. Olin ihan pettynyt, kun muistin käyttäneeni sitä moneen kertaan kesällä ja se oli ihan tuntuvasti viilentävä. Tämä ei nyt vaan tuntunut miltään ja hiukan se alkoi valumaankin kaulaa kohti. Pyyhin sen pois ja mielessäni totesin ettei se minuun ainakaan tee vaikutusta. Sitten illalla sängyssä pälähti päähäni mitä oli tapahtunut. Keväällä, kun vasta koekäytin iS Clinicalin tuotteita käytin tuon pienen lasipurkillisen loppuun. En raaskinut heitää purkkia pois, kun ajattelin, että sitä voisi vielä käyttää vaikka pillerirasiana. Sitten kesällä lähdimme reissuun muutamaksi päiväksi ja yritin pakata mahdollisimman kevyesti. Youth Serumin (175€) eli elvyttävän tehoseerumin pullo on aika iso joten keksin laittaa sitä tuohon lasipurkkiin. Sehän on ohutta nopeasti imeytyvää läpikuultavaa geeliä. Nyt luulin sitä naamioksi ja eipä ihme ettei se oikein miltään tuntunut. Ehkä se teki ihan hyvää, kun laitoin tehoseerumia oikein kunnon kerroksen, mutta pahaa pelkään, että suurin osa siitä meni ihan hukkaan. Yritän taas oppia, että pysähtyisin välillä ajattelemaan mitä teen enkä sähläilisi kaikenlaista.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:52

    Hauskaa kuulla, että muutkin välillä hölmöilee enkä oo ite ainoo. Mulla oli jo viime talvena käytössä toi body complex, kun oma kosmetologini käyttää isclinicalia myös. Kyllä se kuoriva vaikutus jotain teki, koska ei mun sääriin tullut enää sellaista kuivaa suomua niin kuin muina talvina. Ja onhan se helppo levittää, kun imeytyvyys on niin hyvä. Voi vetää heti vaatteet päälle eikä rasvaa tule vaatteisiin.

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen22:04

    Hedelmähappoentsyymien kuoriva vaikutus vähentää ihon hilseilyä ja iho pysyy sileämpänä.
    Nyt tuo Body Complex NYT 57€ (74€) on Tähtitarjouksena seuraavat pari viikkoa.

    Inkeri

    VastaaPoista