maanantai 8. lokakuuta 2018

Tähtitarjouksena iS Clinicalin Body Complex

Tähtitarjouksena on BODY COMPLEX vartalovoide NYT 57€ (norm. 74€) ja saat kaupantekijäisiksi Castelbelin jasmiinin tuoksuisen käsisaippuan ja käsilaukkukoon laventelikäsivoiteesta. Arvo 16€Nyt tarvitaan vartalovoidetta!

Koko vartalon hyvä kosteuttaminen pitää aloittaa nyt, jos aikoo säästyä kuivuudelta ja kutinalta. Aivan niin kuin kasvojakin hoidettaessa vartalonkin ongelmat kannattaa ennalta ehkäistä. Perusteellinen rasvaus joka pesun jälkeen pitää vartalon ihon kunnossa eikä tarvitse pelätä lopputalvenakaan kirvelevää ja kutisevaa ihottumaa. iS Clinicalin Body Complex on ehtinyt jo saada runsaasti kehuja ja siksi teinkin siitä Tähtitarjoustuotteen. Myös tämä vuodenaika vaatii kunnollista vartalovoidetta.
Body Complex on maitomaisen ohut emulsio joka imeytyy hetkessä eikä jätä rasvaista pintaa vartalolle. Se sisältää hiukan hedelmähappoentsyymejä jotka hajoittavat kuollutta solukkoa ja poistavat hilseilyä. Ihosta tulee sileä ja tasainen ja Body Complexista voi sanoa, että se on ryppyvoide vartalolle. Myös atooppiselle iholle Body Complex toimii hyvin, koska siinä on todella runsaasti kosteutta ja se sopii myös herkälle iholle. Hyvin ohuella ja hiukan rikkinäisellä iholla se saattaa hiukan kirvellä, mutta se johtuu voiteen matalasta ph:sta eikä ole paha asia. Kirvely ja kihelmöinti menee ohitse parissa minuutissa ja ylipäätään se tunne tulee harvoille.

Castelbelin ihanat käsivoiteet

Kaupan päälle saat Castelbelin pikkusaippuan ja käsilaukkukoon käsivoiteesta. Valitsin saippuaksi valkojasmiinin tuoksun ja käsivoide tuoksuu lempeästi lavendelille. Nämä Castelbelin vartalotuotteet ovat saaneet paljon kiinnostusta aikaan ja myös kehuja. Varsinkin käsivoiteet ovat ohuita ja hyvin imeytyviä. Tuon lavendelin tuoksuisen käsivoiteen valitsin siksi, että sen tuoksu vähentää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. Muuten käsivoide on oikein hyvin imeytyvä ja se ei tee ihoa tahmeaksi. Nämä Castelbelin pikkutuotteet ovat todella söpöjä ja suunnittelin niitä jo joulumyyntiinkin. Ne ovat kivan hintaisia ja kuitenkin käyttötavaraa. Tähtitarjous on voimassa 21.10 asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti