tiistai 16. lokakuuta 2018

Palauta nuoruuden hehku ihollesi

Youth-hoitolinja on iS Clinicalin vastaisku ihon vanhenemiseen. Youth-tuotteita on neljä ja mielestäni ne ovat parasta mitä olen koskaan käyttänyt. Moneen kertaan blogissa mainittu Youth Eye Complex (115€) silmänympärysvoide kuuluu tähän hoitolinjaan ja on iS Clinicalin suosituin tuote Suomessakin.

Neljä tehotuotetta

Sen enempää en selosta tätä Youth Eye Complex silmänympärysvoidetta, koska se on jo hyvin monella käytössä ja olen kirjoittanut siitä niin paljon. Muut kolme tuotetta ovat Youth Complex (175€), Youth Serum (175€) ja Youth Intensive Creme (229€). 
YOUTH COMPLEX on ohut voide jota voi käyttää päivävoiteena, tai alle nelikymppiset yö-ja päivävoiteena. Jo ikääntyneelle iholle Suomen talvessa sitä voi käyttää tehotippana Youth Intensive Cremen alle. Itse käytin Youth Complexia aamulla ja illalla heinäkuun helteillä ja sen kosteusteho riitti siinä vaiheessa minunkin iholle. Youth Complex sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa 40% ja se on aivan huikea määrä. Voiteessa on myös iS Clinicalin patentoima tripeptide-1joka vaikuttaa kollageenisynteesiin stimuloivasti. Mieto hedelmähapposeos sisältää pensasmustikkauutetta, sokeriruokoa ja valkopaju-uutetta jotka siloittavat ryppyjä ja uudistavat ihoa. Muut merkittävät aineosat ovat ihoa vahvistava ja aineenvaihduntaa parantava panthenol, juonteita madaltava ja ryppyjä siloittava soijan isoflavonoidit ja centella asiatica joka lisää kollageenin tuotantoa ja tehostaa ihon aineenvaihduntaa. Youth Complex on erinomainen elvyttävä voide kolmenkympin tienoilla hidastamaan ihon vanhenemisoireita. 

YOUTH SERUM on oikea superelvyttäjä. Se on geelimäinen tuote jota voi käyttää kasvoille ja silmänympärille. Youth Serumia voi käyttää jonkun muun seerumin päällä voiteen tavoin, mutta meillä tällainen käyttö toimii vaan kesäaikaan, kun ilmasto ei ole erityisen kuivattava. Itse käytän Youth Serumia tehotippana Youth Intensive Cremen alla ja pidän tätä hoitosysteemiä parhaana mitä olen koskaan kokeillut. Youth Serum sopii hyvin herkälle ihollekin ja vaihdevuosi-iässä sen turvotusta poistava vaikutus on erinomainen. Amerikassa moni meikkaaja käyttää Youth Serumia primerin tavoin, koska se vähentää näkyvästi turvotusta ja siloittaa ryppyjä. Youth Serum sisältää myös tripeptidi-1 kasvutekijän jota on kaikissa Youth-linjan tuotteissa ja se vaikuttaa kollageenisynteesiin ja sitä kautta ihon kimmoisuuteen. Peptidit ja proteiinit vahvistavat ikääntymisen ohentamaa ihoa ja runsas ravitseva vitamiiniseos korjaa uv-säteilyn haittoja ja vähentää juonteita ja ryppyjä. 

YOUTH INTENSIVE CREME on aivan ihana voide joka on ohut ja hyvin imeytyvä koostumukseltaan. Tämä voide sopii kaikille yli nelikymppisille ja se toimii hyvin myös meikinalusvoiteena. Sen siloittava vaikutus on näkyvä ja tuntuva ja sen runsas kosteuttava vaikutus toimii meillä talviaikaankin. Youth Intensive Creme sisältää tietysti iS Clinicalin kehittämän tripeptidi-1vaikutusaineen joka vilkastuttaa kollageenisynteesiä. Kevyt pensasmustikasta saatu hedelmähapposeos uudistaa ihoa niin, että kasvot näyttävät levänneiltä ja ihon väri on hehkeän kuulas. Toinen iS Clinicalin patentoima vaikutusaine on superoksidismutaasi joka on luonnon oma entsyymi ja se vähentää myös uv-säteilyn haittavaikutuksia. 

Kun kokeilin ensimmäistä kertaa illalla Youth Serumia ja sen päällä Youth Intensive Cremeä olin aivan hämmästynyt niiden siloittavasta vaikutuksesta. Vielä aamullakin iho näytti sileämmältä ja kiinteämmältä jopa niin näkyvästi, että miehenikin sen huomasi. Kaikki Youth-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ne ovat hyvin riittoisia. Kaikki yli kolmekymppiset hyötyvät näiden tuotteiden käytöstä erittäin paljon.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi19:53

    Olen käyttänyt isclinicalin youth eye creamin nyt kolmisen viikkoa,enkä ole havainnut ryppyjen siloittumista.
    Kuinka kauan tuotetta tulee käyttää, että se alkaa "puremaan" ryppyihin?
    Sen sijaan reperative emulsio on aivan ihana ja tehokas tuote.
    Koostumus on juoksevaa, mutta todella kosteuttavaa ja ravitsevaa. Kirkastaa myös merkittävästi ihoa!
    Minna

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen21:59

    Yleensä noin kolmen viikon käytön jälkeen alkaa näkymään myönteiset muutokset, mutta se on tietysti yksilöllistä. Itse näen asiakkailla Youth Eye Complexin vaikutukset kokonaisuuteen. Yleensä asiakkaat ovat silloin käyttäneet voidetta edellisestä hoidosta lähtien eli noin 4-6 viikkoa. Tuossa ajassa on voimakkaat syvät rypyt pehmenneet ja samoin kevyt verkkomainen ryppyisyys vähenee. Mitään ihmettä voide ei pysty tekemään, mutta sen ennalta ehkäisevä vaikutus on myös merkittävä. Tummiin silmänympäryksiin vaikutukset näkyy yleensä jo parissa viikossa. Itselläni voide on vähentänyt löllöä velttoutta yläluomelta näkyvästi.
    Tuo Reparative Moisture Emulsion on ohut ja hyvin imeytyvä voide kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa hyvin, mutta tekee myös sileän ja napakan pinnan ja ihon väri kirkastuu. Itse käytän tätä voidetta aamuisin meikin alla.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22:59

    Kai ne vaikutukset on erilaisia eri ihmisillä, koska mä näin jo viikossa ryppyjen pienentymistä. Ehdottomasti vaikutus oli näkyvin mitä koskaan oon silmärasvasta saanut. En tiä johtuuko mun rypyt kuivuudesta vai mistä, mutta ne on vähentyneet aivan selvästi. Siippakin sen huomaa, vaikka ei näihin juttuihin paljon huomiota kiinnitä.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23:02

    Myös minulla on käytössä reparative emulsion ja olen siihen nyt tyytyväinen. Pohdin vaan, että onko se liian ohutta yli kuusikymppiselle kuivalle iholle talveksi? Suositteletko sinne alle jotain seerumia?

    Mirja

    VastaaPoista
  5. Inkeri Valtonen23:08

    Ohuelle ja kuivalle iholle Reparative Moisture Emulsion saattaa olla liian ohutta talvisäässä yksinään käytettynä. Voisit kokeilla sen alle Poly-Vitamin Serum tehoseerumia joka vahvistaa ohutta ihoa ja vähentää kuivuutta. Reparative Moisture Emulsion päälle voi laittaa Dermalogican Barrier Repairin (69€), tai iS Clinicalin Shield Reparative Balmin (79€). Nythän tuo voide riittää yksinään oikein hyvin, mutta kai tämä sää kohta muuttuu normaaliksi talvisääksi jolloin tarvitaan ylimääräistä suojaa.

    Inkeri

    VastaaPoista