keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Puhdistustuotteissa on nyt valinnan varaa

Ihon puhdistaminen on ihonhoidon perusta, mutta valitettavan usein se laiminlyödään. Yleensä ajatellaan ettei puhdistustuotteen laadulla ole merkitystä ja ostetaan marketista halvin mahdollinen pesuaine. Oikein valitulla puhdistusaineella on todella merkittävä osuus hyvässä ihon hoidossa.

Puhdistusaineita voi olla kotona useampia

Jos arvioin asiakkaiden hoitotottumuksia meidän myyntien perusteella niin hoitovoiteita myydään kolminkertainen määrä puhdistusaineisiin verrattuna. Mielestäni tämä kertoo siitä ettei tiedetä miten oleellinen merkitys ihon puhdistuksella on. Usein valitaan liian kuivattava pesugeeli, koska luullaan, että kuivuutta nitisevä iho kertoo puhtaudesta. Hyvän puhdistusaineen jälkeen iho ei ole kuiva, tai kiristävä ja tuntuu ihan hyvältä. Liian kuivattava puhdistus tuottaa hilseilyä joka tukkii huokosia ja aiheuttaa tukkeutumia ja kiristävän kuivaan hilseilevään ihoon ei hoitovoiteet imeydy kunnolla. iS Clinicalin kautta meille tuli myyntiin kolme puhdistustuotetta lisää joten varmaan jokaiselle löytyy itseä miellyttävä pesuaine. CLEANSING COMPLEX (180 ml 49€ ja 60 ml 29€)on kaikille ihotyypeille tarkoitettu pesugeeli jolla saa puhdistaa myös silmämeikin pois. Hämmästyksekseni se ei todellakin sopi minunkin rutikuivalle iholle ja pesun jälkeen iho ei kiristänyt yhtään. Suosittelen kuitenkin näin talvea ajatellen CLEANSING CREAMIN (49€) joka on maitomainen, mutta vesiliukoinen puhdistusmaito. Kolmas puhdistusaine on WARMING HONEY CLEANSER (49€) joka on lievästi kuoriva vaikutukseltaan. Sekin sopii kaikille ihotyypeille enkä minäkään koe sitä kuivattavaksi, mutta jatkuvaan käyttöön kuivaihoiselle en sitä suosittele. Warming Honey Cleanser on erinomainen jonkun toisen puhdistusaineen rinnalla pari kolme kertaa viikossa käytettynä.


Tuplapuhdistus on suositeltavaa

Dermalogica on jo pitkään opettanut, että kasvot pestään kaksi kertaa. Ensin puhdistetaan pois ulkoapäin tuleva lika ja meikki ja sen jälkeen ihon itse erittämä tali ja hiki pestään pois. Kasvot voi pestä tuplasti samallakin puhdistustuotteella, mutta alkupuhdistukseen on varsinaisesti tehty PRECLEANSE (68€) ja PRECLEANSE BALM (58€). Nämä alkupuhdistusaineet ovat erinomaisia yhdistää myös iS Clinicalin puhdistusaineisiin. Precleanset sulattaa takuulla paksuimmankin meikin ja poistaa myös keittiötyössä olevien rasvakertymän iholta. Dermalogicalla on myös monia puhdistustuotteita ihotyypin mukaan ja ehdottomasti suosituin on Ultra Calming Cleanser (250 ml 56€ ja 500 ml 76€) joka on tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle, mutta meillä talvella sitä voi käyttää kaikki ihotyypit. Special Cleansing Gel (250 ml 51€ ja 500 ml 73€) on geelimäinen puhdistusaine joka sopii normaalista rasvaiseen päin olevalle iholle. Se on kyllä sanottava, että Special Cleansing Gel kuivattaa sisälämmityskautena pintakuivaa ihoa ja parempi onkin käyttää iS Clinicalin Cleansing Complexia, jos haluaa geelimäistä puhdistusta käyttää. Essentiel Solution (250 ml 51€ ja 500 ml 73€) on tehty kuivaa ja pintakuivaa ihoa varten ja se on hellävarainen puhdistusmaito. Mielenkiintoisin Dermalogican puhdistustuotteista on Dermal Clay (250 ml 51€ ja 500 ml 73€) joka on savipohjainen
sekaihon ja rasvaisen ihon puhdistusmaito. Siinä on mentholia ja kamferia rauhoittamassa
tulehduksia ja ne tekevät puhdistuksesta raikastavan ja viilentävän. Dermal Clayn sisältämä valkosavi imee itseensä ihotalia ja se onkin hieno esimerkki siitä miten puhdistusaine on samalla hoitoaine.





2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:24

    Mulla ei ole tekstin aiheesta mitään kommentoitavaa, mutta piti tulla kertomaan: luen blogeja kirjautumatta mihinkään Blogit.fi-sivun luettelon perusteella - klikkailen kiinnostavia otsikoita. Teidän sivujanne en ole koskaan avannut, koska olen lukenut blogin nimeksi PuNkkiarmeija :) Vähän olen joskus ajatellut, että liittyy ehkä vaikka metsästyskoiriin :) tai johonkin muuhun ulkoilujuttuun, jossa tulee paljon punkkeja

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen23:49

    Olipas hauska juttu:) Kiva, kun kerroit. Joku on luullut, että siinä lukee Puna-armeijan komentaja joka viittaisi minun harrastuksiini. Joskus on myös kysytty tarkoittaako purkit voidepurkkeja vai kissanruokapurkkeja. Sen saa jokainen lukija päättää itse, mutta nimeä keksiessäni ajattelin kyllä ihan työtäni ja kosmetiikkapurkkeja.

    Inkeri

    VastaaPoista