torstai 25. lokakuuta 2018

Ohittamaton tarjous

Nyt iS Clinical on tehnyt kaksitarjouspakkausta joita ei kannata ohittaa. Pakkauksia on myynnissä vain niin kauan kuin niitä riittää eli ole nopea.

EXQUISITE ESSENTIALS 110€ sisältää Youth Eye Complex silmänympärysvoiteen normaalikokoisena, Cleansing Complex puhdistusgeeli 60 ml ja Active Serum tehoseerumi matkakokoisena. Hintaetu on 49€ ja jo pelkkä Youth Eye Complex maksaa 115€. Nämä tuotteet sopivat aivan kaikille. Youth Eye Complex silmänympärysvoide on iS Clinicalin ”kulttituote” ympäri maailmaa. Suomalaiset kauneusbloggarit ovat nostaneet sen parhaaksi silmänympärysvoiteeksi ja itse allekirjoitan tämän määritelmän. Pakkauksessa on Cleansing Complex geelimäinen puhdistustuote ja tämä pikkukoko riittää noin 3-4 viikkoa eli se on isompi kuin yleensä matkakoot. Puhdistusgeeli sopii aivan kaikille ja nyt on hyvä tilaisuus päästä kokeilemaan miten miellyttävä puhdistus se on. Active Serum matkakoko riittää noin viikon verran ja sillä on monipuolinen hyvää tekevä vaikutus kaikille ihotyypeille.

VIBRANT GLOW COLLECTION 198€ sisältää normaalikokoiset Cleansing Complex puhdistusgeelin, Active Serum tehoseerumin ja Reparative Moisture Emulsion hoitovoiteen sekä matkakokoisen NeckPerfect Complex kaulavoiteen. Tuotteet olisivat normaalisti 249 eli hintaetu on 51€. Nämä tuotteet sopivat myös kaikille ihotyypeille ja niillä pääset nopeasti kokemaan iS Clinicalin tehokkaan vaikutuksen. Nämä tuotteet riittävät parisen kuukautta ja ovat juuri sopivat tähän vuoden aikaan. Active Serum parantaa ihon toimintaa, supistaa huokosia, kiinteyttää ja kirkastaa ihonväriä. Tähän vuoden aikaan sen ihon suojamekanismeja vahvistava vaikutus on erityisen tarpeellinen.

Korostan sitä ettei pakkauksia ole myynnissä kuin määrätty määrä ja niitä ei tule lisää. Pakkaukset voi ostaa verkkokaupastakin. Voitte myös tehdä niistä varauksen sähköpostilla, tai tekstarilla ellette heti pääse niitä hakemaan.

3 kommenttia:

  1. Nyt kannattaa olla nopea, jos haluaa hyödyntää tarjouspakkaukset. Yllätyimme miten haluttuja pakkaukset ovat ja pelkään niiden loppuvan kesken. En yhtään tiedä miten pitkään niitä riittää maahantuojalla, mutta oma varastomme loppuu aika pian. Uskoisin, että pakkauksia on tilattu Suomeen paljon, mutta tuon Youth Eye Complexin suosio on ihan yllättävää. Tai ei se ole yllättävää siltä osin, että se on huipputuote, mutta tieto siitä leviää nykyisin tosi vauhdikaasti ja se on uutta. Näin tämä somen vaikutus näkyy meilläkin aivan suoraan.
    Laittakaa, vaikka sähköpostia, tai tekstaria, jos ette ehdi pakkauksia heti hakemaan. Myymme tuotteet tilausjärjestyksessä riippumatta siitä tehdäänkö ostos verkkokaupassa, vai meillä hoitolassa. Muistutan vielä, että hoitola on kiinni ma 29.10, koska menemme Dermalogican koulutukseen Helsinkiin. Minä tulen jo tiistaina työhön, mutta Mari on vielä toisenkin päivän oppimassa uutta.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22:55

    Onko näitä tarjouspaketteja muissakin isclinicalia myyvillä kosmetologeilla vai vaan teillä? Saako niitä tilata verkkokaupastanne kuka vaan vai pitääkö olla teidän kasvohoitoasiakas?

    VastaaPoista
  3. Nyt en pysty sanomaan onko kaikki iS Clinicalia myyvät kauneushoitolat ottaneet myyntiin nämä pakkaukset, mutta luulisin, että suurin osa on.
    Meidän verkkokaupasta voi tilata ihan kuka tahansa ja verkkokauppamne on toiminut noin kahdeksan vuotta ja meillä on paljon vakioasiakkaita ympäri Suomea.
    Tervetuloa verkkokauppa-asiakkaaksi ellet pääse hoitolaan käymään.

    Inkeri

    VastaaPoista