tiistai 30. lokakuuta 2018

Uutuuksia Dermalogicalta

Olimme Marin kanssa maanantain 29.10 Helsingissä Dermalogican koulutuksessa ja Mari on siellä vielä tiistainkin. Päivä oli oikein hyvä ja tietoa tuli paljon. Pois tullessa teki mieli hyppelehtiä, kun oli niin kiva tunne päivän annista.


Ei oppi ojaan kaada

En pysty ymmärtämään niitä kosmetologeja, tai muita yrittäjiä jotka eivät koskaan käy missään koulutuksissa. Oma ammattitaitoni olisi vanhentunut jo kymmeniä vuosia sitten ellen olisi päivittänyt osaamistani jatkuvasti. Pidän meidän kauneushoitolan yhtenä valttina sitä, että olemme aina ajantasalla ja kouluttaudumme säännöllisesti. Käytämme kumpikin noin kymmenen päivää vuodessa koulutuksiin. Koulutustapahtumat myös parantavat työmotivaatiota ja kollegoiden tapaaminen on myös energisoivaa. Olen siis taas intoa piukassa, kun sain uusia ideoita ja lisätietoa rakastamastani ammatista. Kouluttajana oli brittiläinen Christine ja päivä oli kokonaan englannin kielinen. Näissä tilanteissa aina harmittelen ettei kielitaitoni ole parempi. Pystyn kyllä lähes kaiken ymmärtämään, mutta jotain menee aina ohitse ja se harmittaa. Onneksi Marin kielitaito on erinomainen ja voin aina kysyä häneltä. Nyt päätin ottaa lisätunteja englannista ettei asiat pääse unohtumaan. Minulla ei ole mitään kielellistä lahjakkuutta ja englannin harrastaminenkin tympäisee, mutta nyt on pakko oppia.

Happokuorinnat rynnii kasvohoitoihin

Seuratessani kasvohoitojen kehitystä huomaan selvästi, että erilaiset happokuorinnat ovat nyt muodikkaita. Nyt Dermalogicakin esitteli meille eilen tehokkaan kuorintakasvohoidon joka pehmentää ryppyjä ja siloittaa jopa acnearpia. Hoidon jälkeen iho punoittaa voimakkaasti ja asiakkaan pitää kotona pari vuorokautta käyttää runsaasti kosteuttavia tuotteita, koska muuten hoito kuivattaa ihoa. Myönnän heti ettei tämä hoito tuntunut sopivan meille. En missään tapauksessa ala tekemään talvea vasten hoitoja jotka vielä mahdollisesti lisäävät kuivuutta. On aivan eri asia tehdä Los Angelesin ilmastossa happokuorintoja kuin meidän kuivassa sisäilmassa. iS Clinicalin Fire&ice kasvohoito (92€)on juuri tämän tyyppinen happohoito, mutta se on kontroloitu vaikutuksiltaan eikä se kuivata ihoa. Sitäkin pidän enemmän kesäajan kasvohoitona, koska talvella pitää panostaa kosteuttamiseen. Eilen esiteltiin myös uudistunut Skin Smoothing Cream ja se tuntui erinomaiselta. Skin Smoothing Cream on Dermalogican eniten myyty voide ja sen koostumus on pysynyt samana vuodesta 1986 asti. Nyt sen raaka-aineita on päivitetty ja se on entistä parempi hoitovoide kaikille
ihotyypeille. Oletettavasti saamme sen myyntiin vielä ennen joulua. Toivottavasti voimme esitellä sen  Black Friday tapahtumassa 23.11. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti