maanantai 1. lokakuuta 2018

Neuvoja iS Clinicalin seerumeista

Pimeän Kaupan iltana kävijöillä oli selvästi suurin kiinnostus näitä iS Clinicalin seerumeja kohtaan. Moni oli lukenut niistä netin kansainvälisiltä sivuilta ja olenhan minäkin jo niitä ehtinyt esitellä. Nämä eri seerumit ovatkin iS Clinicalin tärkeimmät tuotteet joilla saadaan näkyviä ihovaikutuksia.

Näkyviä tuloksia


Kaikkia seerumeja käytetään samalla tavalla. Otetaan 2-3 tippaa kämmenelle ja levitetään se puhtaalle iholle ja sitten hoitovoide päälle. Yleensä seerumeja käytetään aamulla ja illalla, mutta ne voivat olla eri seerumit jotka tukevat toistensa vaikutusta. Suurinta osaa seerumeista on saatavilla kahta eri kokoa. Pienempi on 15 ml ja se riittää noin 4-6 viikkoa kaksi kertaa päivässä käytettynä. Isompi on 30 ml ja se on suhteessa hiukan edullisempi. Toistaiseksi meillä on ollut hoitolassa myynnissä nämä pienemmät koot, mutta verkkokaupassa löytyy kummatkin. Olemme Marin kanssa ajatelleet, että näin aluksi asiakkaat voivat kokeilla näistä pienemmistä pakkauksista ja sitten, kun tuotteet tulee tutuimmiksi otamme myyntiin myös tuplakoot.
Seerumien raaka-ainepitoisuudet ovat huomattavan suuria ja vaikutukset alkavat näkyä parissa viikossa. Joidenkin tuotteiden ph on hyvin alhainen ja silloin ne voivat aiheuttaa lievää kihelmöintiä ja kirvelyäkin levitettäessä, mutta se rauhoittuu noin vartissa.

HYDRA COOL SERUM 65€ on puhdasta hyaluronihappoa ja siten erittäin kosteuttava. Tämä seerumi on kevyt viilentävä geeli joka sopii aivan kaikille ja käy myös silmien ympärille. Hydra Cool Serum hidastaa ihon rypistymistä ja ohentumista sekä sitoo ihon omaa kosteutta.
PRO-HEAL SERUM 109€ Tämä seerumi on tällä hetkellä meidän suosituin seerumi, koska se vaikuttaa tyypilliseen suomalaisten vaivaan eli punoitukseen ja couperosaan. Pro-Heal Serum on aivan ainutlaatuinen, koska se vähentää tulehduksia ja ärsytysihottumia. Koskaan aikaisemmin ei ole
kosmetiikalla voitu auttaa ruusufinniin, mutta tiedän jo kokemuksesta, että Pro-Heal Serum auttaa. Se rauhoittaa myös lämmönvaihteluiden aiheuttamaa punoitusta ja kihelmöintiä.
SUPER SERUM ADVANCE 89€ parantaa ihon kimmoisuutta ja se vaikuttaa suoraan ihosolujen kollageenisynteesiin. Tämä seerumi vähentää arpikudosta ja nopeuttaa ihon parantumista ja on siksi erinomainen acnearville ja plastiikkakirurgisten leikkausten jälkeen. Super Serum vähentää ryppyjä ja tekee ihosta sileämmän ja napakamman.
ACTIVE SERUM 85€ on näistä seerumeista kaikista monipuolisin ja se onkin monessa maassa iS Clinicalin suosituin seerumi. Active Serum vähentää finnejä, mustapäitä ja näppyjä sekä supistaa huokosia. Se ei missään tapauksessa kuivata vaan myös siloittaa ja tasoittaa ihoa. Active Serum kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja parantaa tulehduksia. Parin viikon käytön jälkeen huomaa finnien parantuvan ja iho on sileän kuulakas.
POLY VITAMIN SERUM 75€ sopii ohuelle, kuivalle ja vanhenevalle iholle. Se vähentää kuivuutta jopa atooppisella iholla ja parantaa herkistyneen ihon sietokykyä. Tämä seerumi sisältää retinolia joka vähentää ihon vanhenemisoireita näkyvästi ilman kuivattavaa vaikutusta. Ihon toiminnat elpyy ja ihoon tulee nuoruuden hehkua.
GENEXC 119€ on iS Clinicalin uusin seerumi joka mullisti kaikki käsitykset antioksidanttien vaikutuksista. Genexcin antioksidanttipitoisuus on korkein mitä ikinä on kosmetiikassa ollut. Siksi se korjaa tehokkaasti uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita ja elvyttää kaikkia ihontoimintoja. Genexc on oikea ryppytippa ja se on noussut jo Amerikassa iS Clinicalin suosikkiseerumiksi. IS Clinicalin kotikaupungissa Los Angelesissa Genexc on noussut lähes kulttituotteen maineeseen, koska sitä kehuvat kaikki elokuvamaailman julkkikset.
WHITE LIGHTENING SERUM 85€ on tarkoitettu vaalentamaan ja tasoittamaan pigmenttiläiskiä. Samalla se korjaa uv-säteilyn aiheuttamia solumuutoksia ja vähentää auringon vanhentavaa vaikutusta. Suosittelen tätä seerumia koko aurinkoisen ajan maaliskuusta lokakuulle vähintään yökäyttöön.
YOUTH SERUM 175€ ja tämä onkin minun suosikkiseerumi. Se kuuluu iS Clinicalin superelvyttävään Youth kinjaan. Jo yhden yön vaikutuksen jälkeen iho on aamulla selvästi kiinteämpi ja sileämpi. Mitään tämän kaltaista en ole aikaisemmin kokeillut. Youth Serumia voi käyttää myös silmien ympärille ja se on erinomainen Youth Intensive Cremen kanssa käytettynä. Suosittelen tätä kaikille yli nelikymppisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti