tiistai 2. lokakuuta 2018

Käyttöniksejä uusille tuotteille!

Nykyisin kosmetiikkapakkaukset tehdään niin erikoisiksi ettei niitä aina tavallisella järjellä osaa heti edes käyttää. Meille tulee usein uusien tuotteiden mukana pahvisia esillepanotelineitä ja ne ovat varsinaisia älykkyystestejä. Minä en niitä pysty ollenkaan kokoamaan, kun yleensä ensin teen ja sitten vasta luen käyttöohjeet. Onneksi Mari on malttavaisempi ja ottaa ensin selvää miten juttu on tarkoitus tehdä.

Näin käytät Sound Sleep Cocoon purkkia

Nyt Tähtitarjouksena oleva Sound Sleep Cocoon NYT 79€ (110€) on aivan ihana voide ja sitä on ostettu todella paljon. Se on hyvin erinäköisessä purkissa kuin mikään muu Dermalogican tuote. Pakkaus onkin ihan kätevä, kun vaan ensin hoksaa miten se toimii. Yritämme muistaa näyttää se toiminta ostoksilla kävijöille, mutta verkkokaupasta tilanneet voivat noudattaa näitä ohjeita. Purkin pumppu on tuon purkin pohja. Kannessa on pieni nuoli ja purkki käännetään nuolen suuntaan ja pohjasta painamalla sieltä tulee sopiva annos. Se, että tuosta pohjasta pitää painaa on vähän hämäävää, mutta kun systeemin keksii pakkaus toimii hyvin. Muistakaa myös, että vain yksi painallus kerralla riittää. Sound Sleep Cocoon voide on hyvin levittyvää eikä sitä tarvita kerralla enempää kuin yksi painallus. 
Muutama asiakas on kysellyt miten nämä Xtremen silmänrajauskynät (35€) teroitetaan. Niihin on olemassa omakin teroitin ja sen hinta on 13€, mutta siihen käy ihan tavallinen kynäteroitin. Olen itse kokeillut eroaako nämä teroittimet mitenkään toisistaan ja en huomaa mitään eroa. Yleensä neuvotaan, että meikkikynät on helpompi teroittaa, kun ne ovat hiukan jäässä. Kynät voi laittaa pakastimeen puoleksitunniksi ja pehmeä värimassa kovettuu ja teroittaminen sujuu paremmin. 


Pikkupurkkeja voi täyttää

Suurin osa matkakokoisista puhdistusaineista on kierrekorkilla ja niitä voi täyttää isommasta koosta.  iS Clinicalin Cleansing Complexia (180g 49€ 60g 29€) on kahta kokoa ja isommasta voi kaataa puhdistusgeeliä pienempään pulloon. Samoin toimii Dermalogican puhdistustuotteet ja hoitosuihkeet. Daily Microfoliantin pikkukoko on myös sellainen, että sitä voi täyttää isommasta pakkauksesta. Nuo pikkupakkaukset ovat tietysti kevyempiä ja kätevämpiä pitää matkoilla mukana. Ainoastaan Precleanse (68€) on hankala tuote mukana pidettäväksi. Tuon alkupuhdistusöljyn pumppu vuotaa helposti ja samoin matkakokoinen pullo voi falskata. Olemme valittaneet siitä todella monta kertaa, mutta muutosta ei ole tapahtunut. Ehkei amerikkalaiset osaa tehdä kunnollisia korkkeja öljymäisiin tuotteisiin:) . Kannattaa siis pakata Precleanse aina muovipussiin ettei se likaa koko meikkipussia

IIs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti