perjantai 19. lokakuuta 2018

Vartalovoiteilla ja kasvovoiteilla on suuri ero

Body Complex vartalovoide iS Clinicalilta on Tähtitarjouksena vielä sunnuntaihin 21.10 asti. Olen varmaankin kertonut ja kirjoittanut siitä hiukan epäselvästi, koska nyt minulta on muutaman kerran kysytty voiko sitä käyttää kasvoille. Vastaus on ettei voi, kun hätätilassa. Vartalovoide on aivan liian kevyttä kasvojen hoitoon.

Ryppyvoide vartalolle

Ilmeisesti tämä vertaukseni, että Body Complex vartalovoide on ryppyvoide vartalolle on vienyt joitakin asiakkaita hiukan harhaan. Muutama on kysynyt, että sehän olisi sitten hyvä käyttää myös kasvoille. Olen tarkoittanut tällä lauseella sitä, että Body Complex sisältää raaka-aineinaan samoja aineita kuin kasvoillekin tarkoitetut ryppyvoiteet. Body Complex sisältää mietoja hedelmähappoentsyymejä jotka kuorivat hilseilyä pois ja kosteuttavat tehokkaasti. On hyvin harvinaista, että näin tehokkaita raaka-aineita on vartalovoiteessa. Tehokkaat ihoa siloittavat hedelmähapot ovat sen verran kalliita raaka-aineita, että ne voi tehdä vartalotuotteesta liian kalliin. Nyt iS Clinical on kehittänyt tehokkaan raaka-aineyhdistelmän joka on kohtuu hintainen. Body Complexin teho on ainutlaatuinen juuri näiden vaikutusaineiden vuoksi ja nyt se on Tähtitarjouksena hyvällä alennuksena.

Vartalovoidetta ei kannata käyttää kasvoille

Vartalovoiteet ja kasvovoiteet ovat kaksi aivan eri tyyppistä voidetta. Vartalovoiteen tulee olla ohut ja hyvin imeytyvä, että se olisi miellyttävä käyttää. Sen pitää imeytyä nopeasti ilman, että ihon pinta jää tahmeaksi, tai rasvaiseksi. Vartalovoidetta kuluu paljon enemmän kuin kasvoille tarkoitettua voidetta ja siksi siinä ei voi olla kovin kalliita vaikutusaineita jotka tekevät voiteesta liian kalliin käyttää. Kasvovoiteissa on monia eri tarkoituksia, mutta ne ovat aina suojaavia. Ohutta kasvojen ihoa pitää suojata lämmönvaihteluilta, tuulelta, kuivalta sisäilmalta ja auringolta. Vartalon iho ei tarvitse näitä suojaavia aineosia, koska se on lähes aina vaatteiden peitossa. Tämä suojaavuus on yksi suuri ero vartalo-ja kasvovoiteiden välillä. Ei ole mitää järkeä käyttää Body Complexia kasvoille, koska se on aivan liian ohutta eikä suojaa ihoa yhtään. Ainoastaan hätätapauksessa, jos muita voiteita ei satu olemaan mukana esimerkiksi saunamökillä ja uimahallilla voi Body Complexin sipaista kasvoillekin, mutta vakiokäytössä se on täysin riittämätön. Kannataa siis käyttää vartalovoide vartalon ihon hoitoon ja muut hoitovoiteet kasvoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti