keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Youth Eye Complex paras ystävä silmänympäryksille

Youth Eye Complex (115€)oli Pimeän Kaupan illan myydyin tuote ja osasin siihen varautuakin, mutta silti se loppui kesken. Onneksi saamme sitä heti huomenna lisää. Olen kesän aikana käytännössä oppinut tästä silmänympärysvoiteesta paljon lisää ja parhain oppi on tullut asiakkaiden kokemuksista.

iS Clinicalin eniten myyty tuote

Silloin, kun ensimmäisiä kertoja neuvottelin iS Clinicalin tuotteista A Class Beautyn kanssa he kertoivat tästä suosikkituotteesta eli Youth Eye Complexista. Myönnän etten ollut siihen aikaisemmin kiinnittänyt huomiota ja itsehän ihastuin ensin Neck Perfect Complexiin (99€). Ensi kosketuksen jälkeen huomasin, että kansainvälisissä naisten lehdissä Youth Eye Complex oli usein esillä ja samoin suomalaisetkin kauneusalan ihmiset sen tiesivät hyvin. Hämmästyttävän moni Suomen tunnetuimmista kauneusbloggareista kehui Youth Eye Complexin vaikutuksia. Olen varmaankin vähän jästipää, mutta nuo kehut ei heti vakuuttaneet. Siihen en usko, että yhdellä voiteen sipaisulla saataisiin aikaan näkyvä muutos. Kuitenkin voide oli meillä näkyvästi esillä, koska sitä kävi ihan uudetkin asiakkaat ostamassa ja myös verkkokaupassamme se oli eniten myyty tuote. En siis voinut sen hyvää mainetta sivuuttaa. Itse otin sen käyttöön vasta loppukesällä ja aloin ymmärtämään miten sen vaikutus tehoaa. Samalla ne asiakkaat jotka olivat sen keväällä ostaneet alkoivat kertomaan kokemuksiaan tästä silmänympärysvoiteesta.

Näin Youth Eye Complex vaikuttaa

Olin itse käyttänyt alkukesän iS Clinicalin Eye C Serumia (65€) joka poistaa tummuutta ja kosteuttaa. Siihen olin tosi tyytyväinen, koska tummat silmänympärykset vaivasivat minua kovasti. En myöskään käyttänyt Eye C Serumin päällä mitään voidemaista silmänympärysvoidetta, koska olin tyytyväinen seerumin kosteutukseen. Tämä Eye C Serumhan on tarkoitettu parantamaan ohuen silmänympärysihon aineenvaihduntaa ja se vähentää tehokkaasti tummuutta ja turvotusta. Vasta heinäkuun loppupuolella otin käyttöön Youth Eye Complexin ja totesin sen olevan tehokas ja monipuolinen voide. Tämä voiteen monipuolisuus on sen yksi paras puoli ettei tarvitse monia eri voiteita. Youth Eye Complex on saanut monelta asiakkaalta kiitosta siloittavasta vaikutuksesta. Moni on sanonut, että se pehmentää syviä naurunryppyjä silmäkulmissa näkyvästi. Samoin sen vahvistava ja kosteuttava vaikutus on kuivalle ja ohuelle silmäluomelle ihan erityisen hyvä ja Youth Eye Complex sopii myös atoopikolle. Itse huomaan sen poistavan turvotusta hyvin ja pidän siitä tunteesta mitä se levitettäessä tekee. Se on vanha kunnon silmänympärysvoide eikä mikään ohut geeli ja siitä huolimatta se imeytyy erinomaisesti. Tulen palaamaan tähän Youth Eye Complex vielä monta kertaa, koska nyt se alkaa olla kaikkien vakioasiakkaiden käytössä ja innolla odotan heidän kommenttejaan. Pyydän taas, että lukijatkin kommentoisivat omista kokemuksistaan.

8 kommenttia:

  1. iS Clinical on tehnyt myös minuun ison vaikutuksen, ja varsinkin tuon sy-voiteen olen valinnut taannoin vuoden parhaaksi tuotteeksi :)

    (http://tuubitoleranssi.blogspot.com/2017/09/is-clinical-taydellisen-tehokasta.html)

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen11:28

    Myös minä olen vaikuttunut iS Clinicalin tehokkuudesta. Ihanaa, että löytyi tällainen hoitosarja mikä toimii ammattikäytössäkin näin hyvin.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18:57

    Täytyy minunkin ostaa tuo sy-voide! Kerrotko millainen koostumus Reperative emulsiossa on, entä tuoksumaailma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen19:21

      Reparative Moisture Emulsion 99€ on hyvin kevyt koostumukseltaan. Oikeastaan geelin ja voiteen välimuoto ja se sopii kaikille ihotyypeille. Mitään hajusteita ja väriaineita ei iS Clinicalissa ole, mutta raaka-aineista tulee raikas tuoksu Reparative Moisture Emulsioon. Se sopii myös oikein hyvin meikin alle.

      Inkeri

      Poista
  4. Maaretta19:16

    Minulle tämä youth eye complex on ollut pelastavatekijä. Atooppinen ihottuma silmäluomilla on joka talvinen kiusa ennen kuin viime vuonna löysin tämän isclinicalin. Amerikkalainen lääkäriystäväni suositteli sitä ja ihme kumma koko viime talvi meni ilman ihottumaa. Toinen ilon aihe on dermalogican eye lift naamio jota laitan aina saunan jälkeen. Muuten silmät ovat kuin paisuneet tomaatit aamulla saunaillan jälkeen, mutta eye lift pitää turvotuksen poissa.
    Kiitos kummallekin bloggarille hyvistä neuvoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen21:18

      Kiitos, kun kerrot kokemuksesi. Stress Positive Eye Lift 82€ naamio poistaa turvotusta hyvin ja rauhoittaa kutisevan kuivaa silmänympärysihoa. Geelimäisen naamion voi myös jättää silmänympärille yöksi vaikuttamaan. Atoopikoilla silmäluomet ovat yleensä hankalin paikka ja olen kollegoilta kuullut, että Youth Eye Complex oli viime talvenakin hyvä apu siihen. Meillehän iS Clinical tuli vasta toukokuussa niin pahin kuivuuskausi oli jo ohitettu. Tulevana talvena atoopikkojen kannattaa ottaa käyttöön Youth Eye Complex ettei tulisi silmänympärysongelmia.

      Inkeri

      Poista
  5. Kuulostaapa hyvältä silmänympärysvoiteelta...tätä hankin sitten seuraavaksi😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen11:31

      Tuossa kaupantekijäispakkauksessa on mukana näytepussi Youth Eye Complexista. Ainakin kaikki Pimeän Kaupan tapahtumaan osallistuneet voivat sitä näytteestä kokeilla.
      Valitettavasti paketit lähtee vähän viiveellä, kun eilinen logistiikkapuolen lakko viivästytti meille tulevaa tavaraliikennettä ja aika moni tuote ehti loppumaan. Vasta äsken tuli Matkahuollon viesti, että pakettimme joka piti tulla tiistaina on vasta nyt Hämeenlinnassa. Yritän ehtiä hakemaan sen tänään, että paketit lähtisi huomenna.

      Inkeri

      Poista