perjantai 5. lokakuuta 2018

Sound Sleep Cocoon Tähtitarjous loppuu sunnuntaina

SOUND SLEEP COCOON NYT 79€ norm.110€ ja tarjous on voimassa sunnuntaihin 7.10 asti. Kaupan tekijäisinä saat matkakoon Precleanse alkupuhdistusöljyä johon liukenee paksuinkin meikki. Sound Sleep Cocoon sopii kaikille ihotyypeille.

Suosituin Tähtitarjous!

Sound Sleep Cocoon yövoide on todella valloittanut asiakkaat, koska sen menekki on ollut hurjaa. Jo nyt se on kaikkien aikojen suosituin Tähtitarjous ja vielä tarjousta on muutama päivä jäljellä. Toisaalta en yhtään ihmettele, koska se on niin miellyttävä voide. Lähes kaikki jotka ostivat sitä keväällä ovat hakeneet uuden purkin ja se kertoo jo paljon voiteen laadusta. Sound Sleep Cocoon on aivan erityinen yövoide, koska se vähentää stressihormonin eritystä. Muutama asiakas on kysynyt onko siinä joku unilääke ja onko se varmasti turvallinen. Ei tietenkään siinä ole mitään lääkettä ja eihän sellaisia saisi edes myydä. Sellainen ajatus pitää kokonaan unohtaa, koska minähän istuisin jo vankilassa huumekaupasta, jos myisin jotain unilääkevoidetta. Sound Sleep Cocoonin rauhoittava vaikutus perustuu ikivanhaan luonnonmenetelmään eli lavendelin tuoksuun. Kautta aikojen on tiedetty lavendelilla olevan rauhoittava vaikutus ja sitä on käytetty petivaatekaapissa tuoksupusseina. Nyt Dermalogica on kehittänyt liikeaktivoidenmikrokapselin jonka avulla tuota hoitoöljyä vapautuu pitkin yötä ja näin sen vaikutus pysyy aktiivisena jatkuvasti. Yöllä kääntyillessä mikrokapselit rikkoutuu ja ne vapauttavat sisältönsä iholle. Dermalogica on myös tehostanut lavendelin vaikutusta ja voiteessa on yhdistelmä lavendeli-santelipuu ja patsuliöljyä. Tämä tuoksuyhdistelmä aktivoi aivojen mielihyväkeskusta ja samalla vähentää stressihormonin eritystä.


Kosteuttava ja rauhoittava yövoide

Yleensä nostan ensimmäisenä esiin tämän mielihyvää tuottavan vaikutuksen, mutta tottakai voide on tehokas ihonhoitotuotekin. Sound Sleep Cocoon on geelimäinen hyvin imeytyvä ohut yövoide jota voi käyttää kaiken ikäiset. Se on hyvin kosteuttava ja se myös sitoo ihon omaa kosteutta. Voide sopii herkälle ja couperosaiholle erityisen hyvin, koska sillä on punotuksia ja ärsytyksiä rauhoittava vaikutus. Sound Sleep Cocoonia voi käyttää kaikkien tehotippojen ja seerumien päällä hoitovoiteena. Erittäin tehokas kiinteytysvaikutus saadaan, kun ensin laitetaan iS Clinicalin Genexc (109€) seerumi ja sen päälle Sound Sleep Cocoon voide. Samoin se sopii hyvin Pro-Heal Serumin (109€) päälle lisäämään rauhoittavaa vaikutusta ja tämä yhdistelmä sopii erityisen hyvin couperosaiholle. Yksinkin käytettynä Sound Sleep Cocoonin kosteusvaikutus riittää meidän talviaikanakin. Poikkea ostoksille, tai tee verkkokaupasta.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi16:51

    Eilen kehuttiin vartalovoidetta, mut mun suoppari on tämä cocoon voide. Nyt on kolmas purkki menossa ja en ole koskaan ennen käyttänyt yhtä samaa rasvaa montaa purkkia peräkkäin.
    Olen ihan koukussa. Siinä on kerrankin aineosat stemmattu juur mun iholle ja tuo tuoksu on taivaallinen.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:51

    Ihku tuoksu ....

    VastaaPoista
  3. Anonyymi23:32

    Ihan hyvä tuo tuoksukin on ja onneksi tosi mieto, mutta minulle yövoiteen laatu on tärkeintä. Kerrankin yövoide joka ei ole paksu töhnä. Olen jo viisikymppiseni viettänyt, mutta iho työntää rasvaa edelleen. Yleensä yövoiteet lisää rasvaisuutta ja iho kiiltää vielä päivälläkin. Sound sleep cocoon on ainoa yövoide mitä olen voinut käyttää jatkuvasti ja minullakin on kolmas purkki menossa. Eikö siitä ole isompaa kokoa?

    VastaaPoista