perjantai 26. lokakuuta 2018

Kuivasilmäisyys ärsyttää myös silmäluomet

Lähes jokainen nainen kärsiin ikääntyessään kuivista silmistä ja tämä liittyy estrogeenin vähenemisen aiheuttamaan limakalvojen kuivumiseen. Kuivat silmät tuntuu tosi keljuilta ja silmien kipeytyminen aiheuttaa päänsärkyä ja ihan masennusta ja ärtyisyyttä.

Silmätipat kuivattaa luomia

Kuivasilmäisyyteen auttaa parhaiten kostutustipat ja niitä pitää käyttää useita kertoja päivässä. Itselläni kuivuus ärsyttää silmiäni ja olenkin todennut parhaaksi avuksi Loceryl allergiasilmätipat joita saa ilman reseptiä apteekista. Ne rauhoittavat kirvelyn, kutinan ja punoituksen mitä silmien kuivuus aiheuttaa, vaikka en olekaan allerginen milleen. Kaikki silmätipat valuu aina silmien ympärille ja jatkuva käsittely ärsyttää muutenkin ohutta ihoa. Kostutustippojen käyttö aiheuttaa myös turvotusta ja silmäpusseja. Dermalogican Stress Positive Eye Lift NYT 65€ norm.89€ silmänympärysnaamio on tehokas apu kaikkiin näihin vaivoihin. Se on geelimäinen viilentävä naamio jota voi käyttää aamuisin ja silloin sen turvotusta ja tummuutta poistava vaikutus näkyy selvemmin. Kuivalle ja hilseilevälle silmäluomille Stress Positive Eye Lift saa vaikuttaa koko yön. Tuubissa johon naamio on pakattu on suunniteltu niin, että sen kärjellä on helppo tehdä kevyt ja nopea silmänympäryshieronta mikä lisää turvotuksen poistumista. Ohjeet tähän hierontaan tulee pakkauksen mukana. 


Atooppiselle iholle tehokas hoito

Atooppisella iholla, tai muuten herkällä iholla silmänympärykset ovat aina ensimmäinen kohta mikä alkaa kuivumaan ja iho rohtuu rikki. Heille tämä naamio on osoittautunut varsinaiseksi pelastajaksi. Silmienympärille on vaikea käyttää mitään lääkevoidetta ja kuitenkin kuumotus ja kirvely voi vaikuttaa jopa yöuneen. Moni sanoo, että Stress Positive Eye Lift on kuin balsamia haavoille, kun se rauhoittaa heti kurjat tuntemukset. Yön aikana silmänympärykset rauhoittuvat ja eivät enää aamulla näytä niin ikäviltä. Hyvä monipuolisesti vaikutta silmänympärysvoide naamion kaveriksi on iS Clinicalin Youth Eye Complex (115€) ja sitä voi käyttää aamulla, kun on naamion ensin poistanut. Stress Positive Eye Lift naamiota voi käyttää, vaikka joka päivä, jos tarve vaatii. Ennen meikin tekoa se pitää poistaa joko huuhtelemalla, tai kostealla vanulapulla. Tuosta naamiotuubista saa varmaankin 50-60 naamiokertaa, koska sitä menee kerralla vähän ja tuubi on aika iso. Atoopikkojen kannattaa ehdottomasti kokeilla Stress Positive Eye Liftiä, koska viime talvena näin niin hyviä tuloksia atooppisilla asiakkaillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti