tiistai 23. lokakuuta 2018

Metaterapiaa odotellessa

Todella moni vakioasiakas on käydessään kertoneet innostuneensa metaterapia hoidosta mistä olen pariin kertaan kirjoittanut tässä blogissa. Itse emme malttaisi odottaa konetta, mutta nyt pitää vaan malttaa mielensä kunnes Dermatude hoitolaite on Suomessa.

Dermatude tulee marraskuussa

Ilmeisesti alamme käyttää hoidosta tämän laitteen nimeä eli Dermatude-kasvohoito. Tuo metaterapia nimitys ei oikein tunnu minusta selkeältä, koska miellän terapian olevan ihan muuta kuin tehokas kasvohoito. Tietysti tarkemmin pystyn asiaa arvioimaan, kun saamme koulutuksen hoitoon 14.11 jolloin A Class Beautyn Minttu Sahrman tulee meitä kouluttamaan. Minttuhan on kouluttanut meitä myös iS Clinicalin käyttöön ja hän on kyllä ihminen omalla alallaan. Hän on varsinainen tietopankki ja hänellä on hieno taito välittää tietonsa meille koulutettaville. Joten odotamme koulutusta innolla, kun tiedämme, että kouluttaja on erinomainen ja hoitomenetelmä on loistava. Dermatude laite on siis A Class Beautyn maahantuoma niin kuin iS Clinicalkin. Maahantuoja merkitsee paljon erilaisia hoitomenetelmiä ostaessa. Jokaisella firmalla on omanlaisensa maine ja A Class Beauty tunnetaan erilaisten maailmalla hyvin tunnettujen merkkien maahantuojana. Heillä on kymmenenvuoden kokemus korkeatasoisten laitteiden ja kosmetiikan tuonnista ja he eivät pelkästään myy tuotteitaan vaan ovat aina kosmetologin taustatukena ja antavat neuvoja ja ideoita. Arvostan tätä modernia tapaa toimia jälleenmyyjien kanssa. Koen, että meitä arvostetaan ja emme ole pelkästään numeroita heidän taulukoissaan. Tuntuu hyvältä saada itsekin saman tasoista palvelua, kun itse annamme meidän asiakkaille. 

Dermatude on maailmalla hyvin tunnettu

Olenkin jo kertonut, että Dermatudelaitetta on käytetty jo kymmenen vuotta USA:ssa ja Euroopassa. Tällä hetkellä menetelmä on kolmessakymmenessäviidessä maassa. Suomi tuli mukaan hiukan jälkijunassa niin kuin aina eli 2016. Suomessa laitteita on noin kolmessakymmenessä kauneushoitolassa ympäri maata. Olen seurannut jo pitkään miten hyviä tuloksia muut kosmetologit ovat menetelmällä saaneet. Kerron Dermatuden taustaa siksi, että asiakkaat voivat luottaa siihen etteivät ole koekaniineita uuteen menetelmään. Kokemusta on kertynyt hyvin paljon ja tiedetään tarkkaan miten hoitometelmä toimii eri ihoilla ja eri ihmisillä. En ole koskaan innostunut mistään uutuuksista joista kukaan ei vielä tiedä mitään varmaa enkä altistaisi asiakkaitani sellaiseen. Dermatude on kansainvälinen suuren laitevalmistajan hoitolaite jonka levinneisyys kertoo sen tuloksista. Alunperin laitteen kehitys ja myynti on ollut Hollannissa, mutta nykyisen suuren asiakasmäärän takia pääkonttori ja koulutus on siirretty USA:han. Laitetta valmistava tehdas tuntee hyvin Euroopan vaatimustason ja menetelmä on täysin EU:n standarien mukainen. Dermatude-kasvohoito on aivan muuta kuin kasvohoidot yleensä, koska sen vaikutukset menee syvemmälle. Se ei ole hoito mikä tehdään uudelle asiakkaalle ensimmäiseksi vaan asiakkaan pitää pystyä sitoutumaan sarjahoitoihin 1-2viikon välein. Toki hoitoa voi tehdä yhdenkin kerran niin kuin minulle on vasta ehditty tehdä ja vaikutus oli todella näkyvä. 

1 kommentti:

  1. Tanja07:58

    Kiitos Inkeri, taas opin uutta. Erittäin mielenkiintoisen kuuloinen hoito!

    VastaaPoista