sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Hydra Intensive Cooling Masque virkistää väsyneen ulkonäön

Olen todella kriittinen kaiken käyttämäni ja myymäni kosmetiikan suhteen ja meidän myyntihyllyyn ei todellakaan ole helppo päästä. Nyt kun olemme päätyneet iS Clinicaliin testaamme jokaisen tuotteen perusteellisesti, että varmasti tiedämme mistä puhumme.



Virkistävä hoitonaamio

Nyt testauksessa on ollut Hydra Intensive Cooling Masque (95€), josta olemme saaneet todella hyvää palautetta. En heti paneutunut tämän naamion käyttöön ja sen hienot ominaisuudet jäivät vähän muiden tuotteiden alle ennen kuin aloin kuulemaan asiakkailta miten ihana naamio se on. Hydra Intensive Cooling Masque on hyytelömäinen kosteuttava geeli, joka tuntuu iholla viileältä ja raikkaalta. Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja se siloittaa kuivuuden ryppyjä, mutta yhtä hyvin sillä voi rauhoittaa tulehtunutta akneihoa. Sen vaikutusainelista on upea, eli siinä on hyaluronihappoa, aloe veraa, vihreää teetä ja rosmariinin lehtiöljyä. Hyaluronihappo ja aloe vera ovat tuttuja vaikutusaineita jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Vihreä tee rauhoittaa tulehduksia ja vähentää punoitusta ja couperosaa. Rosmariinin lehtiöljy parantaa ihon omaa suojamekanismia, vähentää tulehdusta aiheuttavaa bakteeritoimintaa ja se on myös erittäin antioksidanttinen raaka-aine joka korjaa uv-säteilyn haittoja. 

Kokeile saunan jälkeen

Hydra Intensive Cooling Masque on aivan ihana saunan jälkeen ja se poistaa punoitusta ja kosteuttaa. Myös atoopikoilla se vähentää kutinaa ja kirvelyä ja parantaa rohtumia. Naamion viilentävä ja raikastava vaikutus pääsee parhaiten esiin juuri saunan jälkeen ja se tuntuu tosi rentouttavalta. Tämän geelinaamion voi jättää vaikuttamaan myös yön yli ihan kuin Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masquen (78€). Tätäkin naamiota voi käyttää kolmen kerran kuurina peräkkäisinä iltoina ja antaa sen olla aamuun asti. Ärsyyntynyt ja kuivaiho tasapainottuu ja rauhoittuu tällä kuurilla ja varsinkin atoopikolle se tekee hyvää.
Meikkiä ennen Hydra Intensive Cooling Masque on erinomainen, koska se siloittaa ja tasoittaa ihon pintaa ja myös supistaa huokosia. Aamuisin käytettynä se herättää varmasti ja iho hehkeytyy vartissa. Itse olenkin käyttänyt sitä aamuherättäjänä ja alle kymmenenminuutin vaikutusaikakin riittää. Samalla, kun ruokin kissat naamio ehtii vaikuttamaan ja koen sen virkistävän ja herättävän koko naisen. Naamio poistaa myös turvotusta ja se on tärkeä vaikutus meille yli viisikymppisille. 

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut tästä testerikoko ja aivan ihana viilentävä ja kevyt ja riittoisa tuote tämä on. Meni kerralla suosikki naamiokseni♥️

    VastaaPoista
  2. Kiva, että pidit siitä. Hydra Intensive Cooling Masque on todella tuntuva ja virkistävä naamio. Naamio on erinomainen aamuherätys. Tiedän kuitenkin asiakkaita jotka eivät pidä voimakkaasti viilentävistä ja tuntuvista tuotteista ja luulen etteivät he pitäisi tästä, vaikka vaikutus on niin näkyvä. Suosittelenkin Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masqueta heille. Hydra Intensive Cooling Masque ei ole mitenkään kirvelevä, tai aiheuta muuta epämiellyttävää tuntemusta. Siinä olevat raaka-aineet viilentävät voimakkaasti ja se tekee tehokkaan tuntemuksen. Kokeilkaa niin tiedätte mistä puhun.

    Inkeri

    VastaaPoista