lauantai 13. lokakuuta 2018

Tehohoitoa silmienympärille

Hyvin monelle yli viisikymppiselle silmät ovat ongelma ja se heijastuu myös silmänympärysihoon. Silmien kuivuminen on yksi hankalimpia seurauksia estrogeenin vähenemisestä ja se vaatii jatkuvaa kostutusnesteiden tiputtelua joka kuivattaa ja ärsyttää silmänympärysihoa.

Stress Positive Eye Lift poistaa turvotusta

Vuosi sitten myyntiin tullut Dermalogican Stress Positive Eye Lift (82€) silmänympärysnaamio on jo kerännyt omat fanittajansa ja se alkaa olla yhtä suosittu kuin perinteiset silmänympärysvoiteet. Stress Positive Eye Lift on tarkoitettu ongelmallisten silmänympärysten tehohoitoon ja erityisesti turvotukseen se on mahtava tuote. Naamio on ohutta geeliä joka tuntuu ihanan viileältä silmäluomilla. Stress Positive Eye Lift ei korvaa silmänympärysvoiteita vaan sitä käytetään niiden lisäksi. Parhaiten naamio poistaa turvotusta, kun sen levittää aamuisin silmien ympärille ja antaa vaikuttaa 5-10 minuuttia. Sen jälkeen naamio pestään pois, tai poistetaan kosteilla vanulapuilla ja sen jälkeen levitetään silmänympärysvoide. Atooppisen kuivalle ja rohtuneelle iholle Stress Positive Eye Lift on osoittautunut erinomaiseksi avuksi. Talvella atooppisen kuivat silmänympärykset ovat punoittavat ja hilseilevät sekä kutisevat ja kirvelevät. Näihin vaivoihin on saanut apua useampi verkkokauppamme asiakas ja heiltä olen saanut useampia vinkkejä naamion käytöstä. Stress Positive Eye Lift on pakattu tuubiin missä on kiva mollukka päässä ja tällä mollukalla on helppo tehdä hieronta liikkeitä jotka lisäävät turvotuksen poistumista.

Tummat silmänympärykset ovat harmillinen vaiva

Monella suomalaisella on jo lapsesta lähtien taipumus tummiin silmänympäryksiin ja se ihmisen näyttämään väsyneeltä ja ylirasittuneelta. Meidän iho on niin vaalea ja ohut, että sinertävät hiusverisuonet kuultaa ihon läpi ja silmänympärykset näyttää tummilta. Toinen yleinen syy silmänympärysten tummuuteen on silmänpaineeseen tarkoitetut lääketipat joiden sivuvaikutus tekee silmäluomet tumman punertaviksi. Paras hoito tähän on iS Clinicalin Advance C Eye Serum (65€) joka on ohut nestemäinen tehotippa. Silloin, kun silmänympärys ei ole erityisen kuiva Eye Serum käy yksinäänkin, mutta talvella suosittelen sen päälle silmänympärysvoidetta. Monikäyttöisin ja nykyisin suosituin silmänympärysvoide meillä on iS Clinicalin Youth Eye Complex (115€) joka kosteuttaa ja kiinteyttää ja ennalta ehkäisee turvotusta ja tummuutta. Youth Eye Complex sopii käytettäväksi aamulla ja illalla ja se on myös paras vaihtoehto Eye Serumin päälle. Silmänympärysten tummuutta voi myös peittää ja häivyttää erilaisilla meikkituotteilla. Uusin tuote siihen on kesällä myyntiin ottamani Xtremen peitepuikot (42€) ja ne on helppoja sipaista silmänympärille suoraan puikosta ja häivyttää se sormin. Myös Youngbloodin peiteaineet ovat hyvin suosittuja ja moni on niitä jo käyttänytkin. Xtremen peiteaine eroaa niistä siksi, että sitä voi käyttää myös koko kasvoille meikkivoiteen tavoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti