keskiviikko 31. lokakuuta 2018

iS Clinical top ten

iS Clinical on ollut nyt meillä myynnissä puolisen vuotta ja nyt pystyy jo näkemään mitkä tuotteet ovat suosikkeja. Tämä arviointi on yrittäjälle erittäin tärkeää, että osaa tilata juuri oikeita tuotteita riittävän määrän.

Youth Eye Complex on suosikki

1. Youth Eye Complex (115€, NYT tarjouspakkaus 110€) 
2. NeckPerfect Complex (95€) 
3. Shield Reparative Balm (79€) 
4. Pro-Heal Serum (109€) 
5. Cleansing Complex (49€)
6. Active Serum (85€)
7. Hydra Cool Serum (65€)
8. Reparative Moisture Emulsion (99€)
9 Firming Mist (39€) 
10. Hydra Intensive Cooling Masque (95€)

Tällä hetkellä Youth Eye Complex on meillä iS Clinicalin eniten myyty tuote. Tämä silmänympärysvoide on kilpaillut koko kesän ykkössijasta NeckPerfect Complex kaulavoiteen kanssa. Nyt Youth Eye Complex on hyvässä tarjouspakkauksessa ja se lisää tuotteen myyntiä todella paljon. Exquisite Essentiels 110€ pakkaus sisältää matkakokoisen Cleansing Complexin (29€) ja näytekoon Active Serumista sekä normaalikokoisen Youth Eye Complexin. Pakkauksen säästö on 
viitisenkymppiä eli se kyllä kannattaa hankkia, jos silmänympärysvoide on lopuillaan. Pakkauksessa 
oleva matkakoko Cleansing Complexia riittää noin kuukauden käyttöön ja tämä puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille. Sillä voi poistaa myös silmämeikin eikä se kuivata ihoa yhtään. Myös Active Serum sopii kaikille ihotyypeille ja tuosta näytekoosta saa noin 3-5 päivää, kun käyttää seruumia aamulla ja illalla. Exquisite Essentiels pakkaus on ollut todella suosittu ja ne pääsivät jo kertaalleen meiltä loppumaan, mutta onneksi maahantuojalla oli niitä vielä lisää. Kuitenkin nyt kannattaa toimia nopeasti, että varmasti saat tarjouspakkauksen. 

Seerumit ovat suosittuja

Jos nyt hiukan analysoin tätä top ten listaa, niin poikkeuksellista on seerumien suosio. Tämä johtuu siitä, että iS Clinicalin seerumien vaikutusainepitoisuus on korkein mitä Suomen markkinoilta löytyy ja kuluttajat kyllä tietävät tämän. Somen vaikutus on nykyisin tosi suuri ja se näkyy meillä iS 
Clinicalin verkkokauppaostoksissa. Meidän verkkokauppa on toistaiseksi ainoa iS Clinicalia myyvä verkkokauppa ja niissä ostoksissa näkyy miten hyvin kuluttajat tietävät iS Clinicalin tuotteet. Hämmästyttävää on myös, että naamio nousi kymmenen myydyimmän joukkoon, koska suomalaiset eivät oikein innostu naamioista. Ilmeisesti Hydra Cooling Intensive Masquen tuntuva viilentävä ja virkistävä vaikutus innostaa käyttämään sitä ja tämän geelinaamionhan voi jättää vaikuttamaan myös yöksi. Voiteiden kohdalla ei ollut mikään yllätys, että Shield Reparature Balm on suosikkivoide iS Clinicalilta. Se on juuri sellainen mistä suomalaiset kuluttajat tykkäävät. Shield Reparature Balm on runsaan täyteläinen ja ravitseva voide yöksi ja päiväksi. Se jättää hyvän suojapinnan tuulta ja pakkasta vastaan, mutta se imeytyy täysin ja sopii myös meikin alle. Sitä toivoisin, että Firming Mistin nousisi suosikkilistassa ylemmäksi, koska tätä kosteuttavaa ja kiinteyttävää hoitosuihketta tarvitsee nyt kaikki. Tämä hoitosuihke on edullinen, mutta tehokas lisä vahvistamaan kimmosäikeitä ja vähentämään kosteuden haihtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti