perjantai 12. lokakuuta 2018

Miten voi vartalosi iho?

Nyt taidan vähän syyllistää lukijoita, kun kyselen vartalon ihon hoidosta. Tiedän, että aika harva voi rehellisesti vastata vartalon ihon saavan tarpeeksi kosteutta eikä se koskaan hilseile. Ellei kosteutuskuuria vartalolle aloita nyt iho alkaa hilseillä jo joulun jälkeen.

Vartalovoiteista paras on Body Complex

Halusin juuri nyt Tähtitarjoukseen iS Clinicalin Body Complex NYT 57€ (74€) vartalovoiteen, koska sen käyttö pitäisi alkaa nyt, kun sisäilma kuivuu. Suomalaiset naiset hoitavat huomattavasti vähemmän vartalonsa ihoa kuin Keski-Eurooppalaiset sisarensa. Meillä vartalotuotteiden myynti on minimaalista ja näen sen meillä hoitolassakin. On turha pitää mitään monipuolista varastoa vartalovoiteita, koska niiden suosio on niin vähäistä. Nyt tämä iS Clinicalin Body Complex muutti meillä tilanteen täysin. Jo toukokuussa, kun iS Clinical tuli meille myyntiin olin kuullut kollegoilta heidän ihanasta ja tehokkaasta vartalovoiteesta. Itse olen vartalovoiteen suurkuluttaja, koska olen kauttaaltaan niin kuivaihoinen. Koin heti, että Body Complex oli paras tähän asti kokeilemani vartalovoide. Se sisältää lievän entsyymiyhdisteen joka irroittaa hilseilyä ja auttaa kosteuden imeytymiseen. Kesällä, kun paljon käytettiin hihattomia mekkoja ja toppeja Body Complex selvästi siloitti yli kuusikymppisten silkkipaperin ohutta käsivarsien ihoa. 

Vartalovoidetta käytetään joka pesun jälkeen

Vartalon ihon hoidossa pätee sama sääntö, kun kasvojen ihon hoidossa, että ennalta ehkäisy on tehokkainta hoitoa. Tämä tarkoittaa sitä, että vartalon ihon kosteuttaminen pitää aloittaa nyt, kun se ei ole vielä hilseilevän kuiva. Jos kuivuuden hoitoon herää vasta tammikuussa kosteuttaminen on todella haastavaa. Vanhemmalla iällä, kun iho ohenee ja kuivuu vauhdilla vartalolle tulee talvella helposti kuivia ja kutisevia läiskiä. Pahimmassa tapauksessa niitä raapii rikki ja iho saattaa tulehtua. Tämä voidaan estää sillä, että iho voidellaan joka suihkutuskerran jälkeen. Vesi huuhtelee pois kaiken ihon oman suojakerroksen ja kosteuden ja sitä pitää heti lisätä pesun jälkeen vartalovoiteen muodossa. Body Complex onkin valloittanut ihan kiitettävän suuren käyttäjäkunnan lyhyessä ajassa. Lähes kaikki jotka ostivat sitä alkukesästä ovat hakeneet sitä jo lisää ja sehän olikin jopa maahantuojalta loppu hetken aikaa suuren menekin vuoksi. Voisi sanoa, että Body Complexissa on kuorinta ja voide samassa pullossa ja kertalevityksellä saa kaksi vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti