sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Kokemuksia Pro-Heal Serumista

Nyt iS Clinical on ollut meillä käytössä puolivuotta ja olemme saaneet tuotteista käytännön kokemuksia. Kokeilemme Marin kanssa lähes kaikkia tuotteita itsellemme, että tiedämme miten ne käytännössä vaikuttaa. Kuuntelemme myös todella tarkkaan millaisia tuloksia asiakkaamme niistä on saanut.

Pro-Heal Serum poistaa tulehduksia

Olen nyt itse käyttänyt Pro-Heal Serumia (109€) kolmisen viikkoa, vaikka se ei olekaan ensisijainen tuote minun iholleni. Kuitenkin se on tällä hetkellä kaikista suosituin iS Clinicalin seerumeista, koska se vaikuttaa suomalaisille tyypillisiin ongelmiin. Pro-Heal Serumin tärkein vaikutus on tulehdusten rauhoittaminen, punoituksen vähentäminen ja kutinan ja kirvelyn poistaminen. Herkistynyt couperosaiho on aika tyypillinen tilanne suomalaisilla varsinkin, kun sisälämmitys on jo alkanut. Couperosa muuttuu helposti ruusufinniksi, tai muuksi punoittavaksi ja kirveleväksi ihottumaksi ja Pro-Heal Serum on ainutlaatuinen hoitotuote estämään ihon herkistymistä. Tähän asti millään kosmeettisella hoitotuotteella ei ole pystynyt vaikuttamaan ruusufinniin ja siksi on suuri helpotus, että nyt voin auttaa asiakkaita tässä koko ajan lisääntyvässä ongelmassa. Pro-Heal Serumista hyötyy ihan kaikki sisälämmityksen aikaan, koska se kosteuttaa ja parantaa merkittävästi ihon omia suojamekanismeja.

Pro-Heal Serum myös siloittaa ihoa


On todella tärkeää, että itse kokeilemme kaikki tuotteet omalle ihollemme. En erityisesti tarvitse näitä vaikutuksia mitä Pro-Heal Serumissa on, mutta vasta käyttäessäni sitä huomasin miten hienosti se siloittaa ja napakoittaa ihoa. Olin todella tyytyväinen, kun olin käyttänyt sitä viikon verran niin ihoni tuntui selvästi tiiviimmältä ja kiinteämmältä. Tämä on todella kaivattu vaikutus, koska yleensä rauhoittavat herkän ihon tuotteet eivät kiinteytä ihoa juuri ollenkaan. Huomatessani tämän vaikutuksen voin suositella Pro-Heal Serumia entistä laajemmalle käyttäjäkunnalle. Tähän saakka onkin ollut lievä ongelma, että yli nelikymppiset couperosaihoiset ovat joutuneet ostamaan toisen tuotteen kiinteyttävää ja siloittavaa vaikutusta varten, mutta nyt ne vaikutukset ovat yhdessä pullossa. Pro-Heal Serumia käytetään kerralla kolmisen tippaa ja ne levitetään puhdistetulle iholle, mutta ei silmien ympärille ja sen jälkeen iholle levitetään vielä hoitovoide. Kaikki jotka tietävät ihonsa alkavan punoittaa ja ärsyyntyä talven edetessä voisivat ottaa juuri nyt käyttöön Pro-Heal Serumin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti