torstai 4. lokakuuta 2018

Vartalon iho kaipaa kosteutusta

Kirjoittelen yleensä eniten kasvojen hoidosta, mutta välillä pitää muistuttaa ettei vartaloakaan pidä unohtaa. Vartalonkin iho kuivahtaa hetkessä, kun sisälämmityskausi alkaa ja liian kuiva iho aiheuttaa epämiellyttävää kutinaa ja hikoillessa kirvelyä.

Body Complex on ryppyvoide vartalolle

iS Clinicalilla on yksi vartalotuote ja se on Body Complex (74€) vartalovoide. Useampi vakioasiakas osti sen jo alkukesästä ja nyt olen kuullut heidän käyttökokemuksia. Muutama heistä on suoraan sanonut sen olevan paras vartalovoide mitä ovat ikinä käyttäneet ja tämän minäkin allekirjoitan. Body Complex on ohut ja hyvin imeytyvä maito ja se sisältää todella runsaasti vaikuttavia raaka-aineita. Vaikutusaineita on huomattavasti enemmän kuin vartalovoiteissa yleensä. Body Complex sisältää hedelmähappoentsyymejä pienen määrän ja niiden ansiosta voiteella on uudistava ja hiukan kuoriva vaikutus. Se on erittäin tarpeellista, koska vartalolle kertyy yleensä ihan näkyvä hilsekerros. Voiteessa on myös antioxidantteja jotka vaikuttavat ihon omaan suojakerrokseen vahvistavasti ja näin kesän jälkeen antioxidantit myös korjaa uv-säteilyn vaurioita. Vartalovoidetta pitää laittaa joka pesun jälkeen ettei iho pääse kuivahtamaan liikaa. Liika kuivuus aiheuttaa talven mittaan kuivia ja kutisevia läiskiä ja taiveihottumaa. Olen kuullut myös useampia kokemuksia Shield Recovery Balmista (79€) ja sen parantavasta vaikutuksesta. Moni on kertonut miten on sillä parantanut lapsensa taiveihottuman, tai pesuaineihottuman käsissä. Nyt vaan tuo Shield Recovery Balm loppui meiltä ja myös maahantuojalta ja uusi erä tulee ensi viikolla. Tämäkin kertoo miten suosittu voide Shield Recovery Balm on. 

Castelbel suihkuvaahdot ja vartalovoiteet 

Meillä on nyt myös myynnissä portugalilaisia Castelbel kylpytuotteita missä on aivan ihanat tuoksut ja hintakin on tosi edullinen. Tarkoitus oli keväällä pitää nämä Castelbel tuotteet äitienpäivän yli, koska ne ovat mukavia lahjatuotteita. Ne olikin niin mieleisiä asiakkaille, että otin niitä lisää kesäksi ja pidän ne myynnissä ainakin joulun yli. Nyt meillä on kolmea eri tuoksulinjaa ja kaikki suihkuvaahdot maksaa 29€ ja vartalovoiteet 31€. Yksi vaihtoehto on kauniisiin turkooseihin pulloihin pakattu kesäniityn tuoksu mikä on hyvin kevyt ja miellyttävä kukkaistuoksu. Toinen tuoksulinja on ihanan aito ruusun tuoksu ja niitähän meillä oli jo kesällä myynnissä. Miehille on oma suihkuvaahto raikkaalla männyn tuoksulla ja sillä voi pestä myös hiukset. Isänpäivähän on kohtapuoliin joten suihkuvaahto on käytännöllinen lahjaidea. Castelbel suihkuvaahdot eivät kuivata ja rasita ihoa niin paljon kuin saippuat ja niitä voi pitää vessassa ihan käsien pesua varten niin kuin me olemme hoitolassa tehneet. Vartalovoiteet ovat ohuita ja hyvin imeytyviä, mutta ei ollenkaan niin ravitsevia kuin Body Complex. Castelbelin tuoksut haihtuu hyvin pian eikä hajusteet jää pyörimään ympärille. Pesun ja voitelun aikana niistä tulee ihana ylellinen tuoksu joka valtaa kylppärin ja tekee hyvän mielen. 

4 kommenttia:

  1. Annastina16:16

    Olen aivan hulluna vartsurasvoihin ja kylppärissäni on niitä kokoelma. Nyt tämä isclincalin body complex mykisti mut. Se on tähän asti paras voide kuivalle kropalleni ja jättää ihanan tunteen iholle.
    Castelbelin kropparasvatkin on ihan ok, kun vertaa siihen miten halpoja ne on. Ruusun hajuinen suihkugeeli antaa ihanan tuoksun koko kylppäriin, mut häipyy vartalolta onneksi nopeasti ettei sotke parfyymejä. Hieno juttu, että löysit tän isclinicalin.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:51

    Olen samaa mieltä. Ostin pullon body complexia perjantain alennusmyynnissä Inkeriltä ja tietty kokeilin sitä heti. En ole niin nopeasti imeytyvää vartalorasvaa ennen käyttänyt ja iho jäi jännän sileäksi. Myös rasvakammoinen mieheni suostuu sitä käyttämään. Kiitos hyvästä suosituksestasi. Ilman Inkerin neuvoja en olis älynnyt sitä kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi17:52

    Löytyykö vartsurasvasta isompaa pulloa?

    VastaaPoista
  4. Inkeri Valtonen23:13

    Kiva, että kerrotte kokemuksianne. Olen itse aivan samaa mieltä, että Body Complex on poikkeuksellisen ihana vartalovoide. Se selvästi siloittaa ihoa ja sen vaikutuksen tekee hedelmähappoentsyymit.
    Body Complexia on olemassa vaan yhtä kokoa.

    Inkeri

    VastaaPoista